مشاوره و اجرا سیستم زهکشی در شهر قدس

Drainage system-1
Drainage system-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


در حال حاضر شهر قدس از لحاظ اشتغال در غرب است.ان تهران به عنوان یکی از مراکز بزرگ صنعتی محیط کارگری مناسبی را فراهم نموده‌است و اکثر ساکنین به عنوان کارگر در این مراکز مشغول به کارند. بعد از اشتغال به کشاورزی، کارمندان دولت درصدی از اشتغال را به خود اختصاص می‌دهند. از نظر اجتماعی در حال حاضر شهر قدس با وسعتی در حدود کیلومتر مربع یا به عبارتی ٬ هکتار، یکی از شهرهای پرجمعیت و متراکم در کشور محسوب می‌گردد. جمعیتی از اقوام و فرهنگهای مختلف با آداب و سنن متفاوت و ناهمگون که این تنوع زیاد منشأ برخی معضلات اجتماعی نیز در این شهر بوده‌است.

اولین حمام محل واقع در خیابان روبروی کوچه میثم بوده که چون از وضعیت مناسبی برخوردار نبوده مالکین با کمک و همیاری مالی جهانشاه خان که یکی از سران بزرگ خمسه در آن زمان و از مخالفان رضاشاه بود و پس از شکست از ایشان به قلعه حسن خان آمده بود سرمایه ساخت حمام جدیدی بنام «خزینه در» روبروی مسجدجامع داخل کوچه احداث که این حمام به سال تا ۵ ه‍.ش برمی گردد و معمار آن شخصی بنام است.اد کریم بوده‌است.

سطح زیر کشت در حوزه قدس و شهرک‌های اطراف آن ۵ هکتار است.. به دنبال تحولات اجتماعی و سیاسی دهه‌های اخیر، افزایش جمعیت و رشد مهاجرت به سوی تهران، امروزه شهرقدس به یکی از مناطق پرجمعیت و متراکم مسکونی حومه تهران تبدیل شده‌است.


از دیدگاه‌های متفاوت، نوع زهکش‌ها را به انواع مختلفی تقسیم بندی می‌کنند. ولی در صورتی که نوع زه‌آب از نظر سطحی یا زیر سطحی مورد توجه باشد، زهکش‌ها را میتوان به به دو دسته اصلی، زهکش‌های سطحی و زیر سطحی تقسیم بندی‌کنیم. در شرایطی که سازه‌های زهکشی مورد توجه باشند، زهکش‌ها را به دو دسته زهکش‌های روباز و زهکش‌های لوله‌ای (زیر زمینی) تقسیم بندی کنیم، که در مورد اخیر زهکشی قائم (چاه زهکش) را نیز در برمیگیرد. توجه به این نکته ضروری است. که زهکش‌های روباز علاوه بر زه‌آبهای سطحی، پروفیل خاک را نیز زهکشی می‌نمایند. هر سیستم زهکشی دارای اجزایی است. که بسته به نوع سیستم، ابنیه آبی متفاوتی را شامل می‌شود.

زه‌آب ممکن است. ناشی از بارندگی، ذوب برف، آب آبیاری، جریانات سطحی و نشت زیر سطحی از اراضی مجاور، سریز و طغیان رودخانه‌ها، نشت از کانال‌های آبیاری و صعود سطح ایستابی باشد. در نواحی مرطوب بارندگی‌های مداوم؛ در نواحی سردسیرتغذیه ناشی از ذوب برف و در نواحی سردسیر تغذیه ناشی از ذوب برف و در نواحی خشک‌ و نیمه خشک، آبیاری طغیان‌های فصلی، آبشویی اراضی و صعود سطح ایستابی، منشآ اصلی زه آب‌ها به شمار میروند. با توجه به موارد ذکر شده، عواملی چون روش آبیاری (ثقلی یا تحت فشار)، فیزیوگرافی (توپوگرافی، شکل زمین)، شبکه آبراهه، عمق‌لایه نفوذ ناپذیر، لایه بندی‌خاک، ویژگیهای هیدرودینامیکی خاک (نفوذ پذیری سطحی، هدایت هیدرولیکی) و خصوصیات شیمیایی خاک ( شوری،کسر آبشویی ، قلیائیت) بطور غیر مستقیم بر زه‌دار شدن اراضی موثرند.

این سیستم عبارت است. از زهکش‌ها و روش‌هایی که در سطح مزرعه آب اضافی را جمع آوری کرده و به سیستم اصلی هدایت می‌کنند. سیستم مزرعه بستگی به خصوصیات زهکشی خاک داشته و اصولا شامل دو نوع است.. سیستم زهکشی سطحی و سیستم زهکشی زیر سطحی.



( مشاوره و اجرا ) های دیگر