مشاوره و اجرا سیستم زهکشی در پردیس

Drainage system-1
Drainage system-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


با وجود اینکه سکونت این جمعیت در حاشیه‌ی پایتخت، دردسرهای زیاد خودش‌ رو برای شهرداری و اداره‌ی اون داره اما شاید تنها راه حل باشه. سال بود که شهر جدید پردیس در کیلومتری شرق تهران (تهرانپارس) و به عنوان پانزدهمین شهرستان است.ان تهران، ایجاد شد. 

فرمانداری شهر پردیس، ادارۀ مخابرات، ادارۀ گاز، ثبت اسناد و املاک، ادارۀ پست، کمیته امداد، ادارۀ فنی و حرفه‌ای، شورای اسلامی، ادارۀ کتابخانه‌های عمومی، بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس، ادارۀ تعاون و کار و رفاه اجتماعی، ادارۀ فرهنگ و ارشاد، ادارۀ منابع طبیعی، ادارۀ امور مالیاتی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ادارۀ صنعت و معدن و تجارت، سازمان حمل نقل، پارک فناوری پردیس، آموزش و پرورش، دانشگاه پبام نور، دانشگاه آزاد، پلیس راهور، کلانتری، ادارۀ ورزش و جوانان، دادگستری و...

شهر پردیس با مساحتی حدود کیلومتر مربع، در ارتفاع تا از سطح دریا قرار گرفته است.. پردیس منطقه‌ای با بافت کوهستانیه و شیبی حدود درصد داره و برخی‌ از این بابت، نسبت به پردیس نارضایتی دارن. کوهستانی بودن این منطقه، آب و هوایی نسبتا سرد و کمکی خشک‌ رو به اون بخشیده. با این حال شهر پردیس، دارای مزیت‌های بسیاری هم هست که جمعیت حدود هزار نفر‌ رو به خودش جذب کرده و همچنان مشتاقان زیادی داره که خواهان سکونت در پردیس تهران هستن. بافت شهر پردیس شامل بخش‌های متفاوتی میشه که از مسکونی گرفته تا توریستی، تحقیقاتی، صنعتی و اداری‌ رو شامل میشه .


اکثر زمین‌های کشاورزی در دوره محدودی از سال ممکن است. دارای آب اضافی باشند که اگر این دوره کوتاه بوده و یا در زمانی رخ دهد که گیاه در مرحله بحرانی نباشد زیان چندانی به زراعت وارد نخواهد شد. بخصوص اینکه زمین‌ها غالبا خود دارای زهکش طبیعی بوده و آب اضافی را به تدریج خارج می‌کنند. اما اگر دوره ماندآب طولانی بوده و مصادف با مرحله بحرانی گیاه گردد، خارج ساختن آب اضافی به صورت مصنوعی که همان زهکشی باشد امری مفید و حتی ضروری می‌باشد.

از دیدگاه‌های متفاوت، نوع زهکش‌ها را به انواع مختلفی تقسیم بندی می‌کنند. ولی در صورتی که نوع زه‌آب از نظر سطحی یا زیر سطحی مورد توجه باشد، زهکش‌ها را میتوان به به دو دسته اصلی، زهکش‌های سطحی و زیر سطحی تقسیم بندی‌کنیم. در شرایطی که سازه‌های زهکشی مورد توجه باشند، زهکش‌ها را به دو دسته زهکش‌های روباز و زهکش‌های لوله‌ای (زیر زمینی) تقسیم بندی کنیم، که در مورد اخیر زهکشی قائم (چاه زهکش) را نیز در برمیگیرد. توجه به این نکته ضروری است. که زهکش‌های روباز علاوه بر زه‌آبهای سطحی، پروفیل خاک را نیز زهکشی می‌نمایند. هر سیستم زهکشی دارای اجزایی است. که بسته به نوع سیستم، ابنیه آبی متفاوتی را شامل می‌شود.

زهکشی همواره میتواند راهکار مناسبی نباشد و می‌تواند باعث بروز مشکلات زیست محیطی شود. در نتیجه باید یک تعریف جامع و جدیدی برای زهکشی انتخاب نمود. بدین گونه که ضمن خروج آب اضافی، اجازه ندهیم آب بیش از اندازه خارج شده و شوری زیاد شود (زهکشی کنترل شده) یعنی سعی کنیم زهکشی را در عمقی تعیین کنیم که با نگه داشتن آب در منطقه توسعه ریشه، گیاه بتواند از آن است.فاده کند.



( مشاوره و اجرا ) های دیگر