شیشانداز ورامینی از مهمترین و سنتیترین غذاهای ورامین محسوب میشود. این غذا برای صبحانه و عصرانه طبخ میگردد و مردم برای روزهای پرکار از این غذا میل میکردند. این غذای بسیار خوشمزه از موادی شامل پیازداغ فراوان، گردو و تخممرغ تهیه میشود.
یکی دیگر از غذاهای سنتی و پرطرفدار شهرستان ورامین، اشکنه ورامینی است.. این غذای سنتی توسط مردم محلی برای روزهای سرد زمستان تهیه میشود. اشکنه ورامینی از مواد اصلی شامل پیاز، گوجه، سیبزمینی، شنبلیله و تخممرغ است.فاده میگردد.
در این شهرستان عواملی همچون کویر و بادهای غربی نقش زیادی در اقلیم این شهر ایفا میکنند. نوع توزیع دما در فصلهای مختلف سال، نشاندهنده است.قرار سنگین حارهای در تابستان و است.قرار بادهای غربی در پی ریزش هوای سرد، در فصلهای سرد سال است.؛ طبق پارامترهای دمایی، کمترین دما متعلق به دیماه و بیشترین دما متعلق به تیرماه است.. بیشترین مقدار رطوبت نیز متعلق به دیماه است. که با میزان /% به ثبت رسیده است.. بارندگی در شهر ورامین کم است.؛ بهگونهای که در تابستانها تقریباً بارشی وجود ندارد و در بقیه فصلها نیز معمولی است.؛ اما بیشترین میزان بارش متعلق به فصل زمستان است.. به سبب قرار گرفتن ورامین بین
در دهه که خلاء وجود یک شرکت تأسیساتی در کل بازار مصرف ایران به خوبی احساس می شد سهامداران شرکت با درک این نیاز و با رویکرد تولید داخلی و بومی سازی دانش تأسیسات اقدام به تأسیس شرکت صنعتی شوفاژکار نمودند. بدیهی است. پیدایش این شرکت نیاز به زیر ساخت هایی داشت که با توجه به زمان پیدایش شرکت و عدم وجود زیر ساخت های لازم عملا فراهم سازی این زیرساخت ها برای کل کشور نیز به همت همین گروه صورت پذیرفت
سامانه ایران، یکی از بزرگترین بانک اطلاعاتی مشاغل است. که کمک می کند راحت تر، اطلاعات صاحبان مشاغل را در هر نقطه از ایران بیابید و همچنین صاحبان مشاغل، شغل خود و محصولات و خدماتی را که ارائه می دهند روزانه به هزاران نفر نمایش دهند.