رستوران لاله صحرا یکی از معروفترین رستورانهای رودهن است. و در واقع شهرت آن بهدلیل مشتری مداری مطلوب، ارائه خدمات سرویس دهی مناسب و هم چنین سرو غذاهای ایرانی باکیفیت و لذیذ است.. دکوراسیون داخلی رستوران هم از محیطی شیک و دوست داشتنی با تزئینات زیبا و دیوارهایی مملو از نقش و نگار برخوردار است.. منوی غذایی رستوران هم شامل انواع غذاهای کبابی، چلوکبابها، جوجه کبابها، ماهی، زرشک پلو، باقالی پلو و غذاهای خورشتی است..
سفر به رودهن میتواند سفری خاطرهانگیز باشد، علی الخصوص اگر تجهیزات لازم و مخصوص به سفر را متناسب با زمان و مدت سفرتان به همراه داشته باشید. داشتن کفش پیادهروی مناسب برای گشت و گذار در و دوربین عکاسی برای ثبت لحظات بهیاد ماندنی هم میتواند لذت سفرتان را بیفزاید.
بهترین زمان سفر به رودهن بهار و تابستان است.. البته در اوایل فروردین ماه ممکن است. روستاهای شمالی رودهن هنوز سرد باشند و نتوانید در کنار رودخانههای آن قدم بزنید. اما بهطورکلی هر زمان که از گرمای پایتخت یا گرمای سمنان کلافه شدید، یکی دو ساعتی را به طرف رودهن رانندگی کنید تا از خنکای کوهستان و رودخانهها جانی دوباره بگیرید. البته پاییز و زمستان در پیست اسکی آبعلی (در نزدیکی رودهن) حال و هوای متفاوتی دارند، طرفداران ورزشهای برفی برای رسیدن فصل سرد لحظهشماری میکنند تا در این موقع از سال از این پیست است.فاده کنند.
در صورتی که در روش صنعتی اسپیسر ، برش نمی خورد ، بلکه با است.فاده از دستگاه مخصوصی به نام «اسپیسر بندینگ» در ابعاد و زوایای مختلف فرم و شکل داده می شود .مزیت روش صنعتی نسبت به دستی این است. که در روش صنعتی ، یکپارچگی اسپیسر حفظ می شود و این مزیت تاثیر مستقیمی بر روی میزان تبادل حرارتی شیشه دوجداره می گذارد.
علت آن عدم تزریق یکنواخت رطوبت گیر (سیلیکاژل) است.. در قسمت هایی از شیشه دوجداره که میزان سیلیکاژل کم است. ، میزان رطوبتی که توسط رطوبت گیر جذب می شود ، نسبت به قسمت های دیگر شیشه کمتر می شود. به همین دلیل باعث می شود قسمت هایی از شیشه بخار بزند. این مورد بیشتر در گوشه های شیشه که مقدار سیلیکاژل کمتر است. بیشتر دیده می شود.