شهر صنعتی عباس اباد یکی از شهرها صنعتی موفق و در حال رشد منطقه می باشد. مساحت کلی شهرک صنعتی عباس آباد بیش از هزار هکتار است.. صنايع مجاز براي است.قرار در شهرک صنعتی عباس آباد : صنایع فلزي و ريخته گري ، كاني غير فلزي ، غذايي ، برق الكترونيك پیش شماره تلفن این شهرک همانند تمامی شهرها است.ان تهران می باشد. آدرس: ساختمان فناوری شهرک صنعتی عباس آباد کیلومتر جاده امام رضا (ع)، بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، ساختمان فناوری شرکت خدماتی شهرک صنعتی عباس آبادشماره تماس: و
در شهرک صنعتی عباس آباد بالغ بر کارخانه و کارگاه کوچک واقع گردیده و تجمع این کارخانجات در این شهرک بدلیل گستردگی کاربرها و خدمات مناسب شهرک شهرک ها در آن می باشد و مهمتر از آن قیمت زمین های واگذاری شرکت شهرک های صنعتی در این شهرک پایین می باشد و لیست کارخانجات شهرک صنعتی عباس اباد را می توانید از گروه املاک صنعتی سوله دریافت نمایید .
این شهرک بدلیل دولتی بودن و تحت تملک وزارت صنعت و معدن است.ان تهران بوده و قطعات زمین های واگذاری آن توسط شرکت شهرک های صنعتی است.ان تهران واگذار می گردد و ارزش گذاری زمین های این شهرک نیز بواسطه این شرکت می باشد و حدود قیمت هر متر مربع
اگر هیچ یک از خشکبار ارگانیک را مصرف نمیکنید دستکم زرشک را ارگانیک تهیه کنید؛ زرشک ارگانیک میتواند به دفع سموم جمع شده در کبد شما کمک کند. از گذشته مصرف آب انار و زرشک به منظور تصفیه خون رایج بوده. این خشکبار ارگانیک میتواند در مبارزه با عفونت به بدن کمک کند. این عفونت ممکن است. در مجاری ادراری، گوش، حلق و بینی باشد یا در دستگاه گوارش؛ اگر دچار اسهال ناشی از مسمومیت شدید از زرشک کمک بگیرید. یکی از خوش طعمترین چاشنیهای غذای ایرانی که با طعمهای متفاوتی طبخ شده و به غذا عطر و طعم و رنگ میبخشد زرشک است..
خشکبار ارگانیک منبع خوبی از پروتئین، فیبر، امگا و ، ویتامین E و انواع مواد معدنی هستند. البته این خواص در خشکبار غیرارگانیک نیز وجود دارند؛ خشکبار ارگانیک هیچ برتری به لحاظ محتوای غذایی نسبت به انواع ارگانیک ندارند. به دلیل اطلاع رسانی اشتباه و تبلیغات غیرمتعهدانهای که در زمینه مصرف خشکبار ارگانیک انجام میشود، برخی افراد تصور میکنند با مصرف خشکبار ارگانیک ویتامین بیشتری وارد بدن آنها میشود؛ که چنین موضوعی صحت ندارد. تولید خشکبار ارگانیک با ارزش غذایی بالاتر امکان پذیر است. اما نه به دلیل ارگانیک بودن آن، بلکه با است.فاده از روشهای کشاورزی پایدار و اصلاحات به روش سلکشن (انتخاب ارقام برتر به لحاظ موادغذایی در هر نسل و بذرگیری از آنها برای نسل بعد). بنابراین بهتر است. به تبلیغاتی که در این زمینه میشود توجه نکنید. البته نکاتی که در بخش پیشین و در توضیح سموم کشاورزی دادیم احتمالا دلیل کافی برای مصرف خشکبار ارگانیک باشد. مصرف خشکبار ارگانیک به طور غیر مستقیم بر سلامت شما موثر است.. برای مثال به مسئلهی آلرژیهایی که اخیرا به طرز قابل توجهی افزایش یافته است. توجه کردهاید؟ برخی افراد با مصرف بادام زمینی دچار حملات آلرژیک میشوند. دلیل افزایش این مشکلات در سالهای اخیر وجود مواد مصنوعی در خشکبار است.. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که با مصرف گردو یا بادام زمینی به شدت دچار مشکلات آلرژیک میشوید ممکن است. با مصرف خشکبار ارگانیک عوارض کمتری را تجربه کنید.
بدن کودکان نسبت به افراد بزرگسال در جذب و تجزیه مواد ضعیفتر عمل میکند. کودکان به دلیل اینکه در بازهی زمانی رشد قرار دارند به شدت نیازمند خشکبار ارگانیک و سالم هستند. انرژی بدن کودکان باید در خدمت رشد و نمو بخشهای مختلف بدن باشد. با مصرف خشکبار و به طور کلی مواد مصنوعی انرژی و توجه بدن به سمت رفع آسیبهای ناشی از تغذیه ناسالم خواهد رفت در مقابل مصرف خشکبار ارگانیک بخش زیادی از نیاز غذایی کودک شما را تامین خواهدکرد. البته خشکبار و به خصوص مغزها به دلیل محتوای بالای روغن و انرژیشان باید با احتیاط مصرف شوند و است.فاده بیش از حد آنها میتواند مشکلات پوستی و گوارشی به وجود آورد.
ضعف عمومی خانمها در دوران بارداری اتفاقی کاملا طبیعی است.. افزایش مصرف انرژی انسان در این دوران مشکلاتی مانند کمبود کلسیم، کمبود ویتامینD و کم خونی را به وجود میآورد. در این دوران مصرف خشکبار ارگانیک به مقدار زیادی به تکامل جنین کمک میکند. تشکیل اسکلت بندی، ماهیچهها و تقویت سیستم ایمنی مادر و جنین با مصرف خشکبار ارگانیک بهتر انجام میشود. میوههای خشکی مثل مویز ارگانیک و کشمش ارگانیک همانند آرامبخش عمل میکنند و به مادر توان مقابله با تنشهای روحی دوران بارداری را میدهند. البته در دوران بارداری به دلیل تغییر احوالات و تغییر سیستم عمومی بدن ممکن است. افراد دچار حساسیتهای غذایی، مشکلات گوارشی و دیابت شوند. بهتر است. پیش از شروع مصرف خشکبار ارگانیک با پزشک خود مشورت کنید تا در صورت نیاز آزمایشهای مربوطه انجام شود. اغلب افراد به دلیل تغییرات هورمونی و یا تغییرات فیزیکی درون حفرهی شکم به شدت کم اشتها میشوند.
محدودهی خشکبار ارگانیک بسیار گسترده تر از مغزها هستند. میوههای خشک نیز از جمله خشکبار محسوب میشوند. اما چرا میوهها را خشک میکنیم؟ طبیعتا در گذشته به دلیل اینکه کشاورزی به شکل امروز نبوده و در هر فصل انواع محدودی از میوهها در دسترس بودند. انسان برای دسترسی دائم به این منابع ارزشمند غذایی با تبدیل آنها به فرآوردههای مختلف در تمام فصول سال از خشکبار ارگانیک است.فاده میکرده. امروزه با وجود اینکه در تمام فصول به انواع میوه دسترسی داریم میوهها را خشک میکنیم چون: