فهرست کامل و آماده شرکت ها و کارخانه های فعال شهرک صنعتی نصیر آباد همراه با آدرس و شماره تلفن شرکت ها در قالب فایل PDF با بهترین کیفیت،تعداد کارخانه های و شرکتهای موجود در این لیست بیش از شرکت می باشد. این فایل در تاریخ // تهیه شده است..
فهرست کامل و آماده شرکت ها و کارخانه های فعال شهرک صنعتی نصیر آباد همراه با آدرس و شماره تلفن شرکت ها در قالب فایل PDF با بهترین کیفیت،تعداد کارخانه های و شرکتهای موجود در این لیست بیش از شرکت می باشد. این فایل در تاریخ // تهیه شده است..
عسل حاوي بيش از هفتاد ماده مفيد براي بدن انسان است.. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكاريد ها ساخته شده است.. همچنين عسل داراي آنزيم هاي مفيدي از جمله آميلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسيداز و ليپاز بوده و در رده بندي غذاهاي سرشار از آنزيمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است.. ضمن اينكه مواد معدني مختلفي مانند كلسيم، سديم، پتاسيم، منيزيم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و يد نيز در عسل يافت ميشوند. عسل به عنوان يك ماده كامل غذايي همچنين داراي انواع ويتامين ها
عسل طبیعی، مایع شیرین و ارزشمندی است. که توسط زنبورعسل، از شهد گل و گیاه تولید میشود. این مایع شیرین و مقوی از هزاران سال پیش جایگاه ویژهای در مواد غذایی و درمانی داشته است.، عسل جایگزین ارزندهتر و مناسبتری از قند در وعدههای غذایی میباشد؛ و خواص دارویی بسیار زیادی دارد.
همچنین عدهای تصور میکنند میتوان از روی رنگ، غلظت یا عطر و طعم عسل، نوع عسل را تشخیص داد در حالی که اینها معیارهای خوبی برای شناسایی عسل خوب نیستند. حتی عسلهای طبیعی با توجه به اینکه در چه مکانی تولید شده باشند یا برای تولید آنها زنبور از چه گلها و گیاهانی تغذیه کرده باشد، ممکن است. غلظت، عطر و طعم و رنگ متفاوتی داشته باشند.
شرکت صنایع غذایی آماده پز با نام تجاری بهانه از دیگر مراکز تولید عسل در ایران است. که با ظرفیت بالایی از تولید بهترین عسل را در محصولات خود داشته و متناسب با ذائقه های متفاوت، عسل های تولیدی خود را به بازار راهی کرده است.. این که از بهترین شرکت های تولید عسل در ایران می باشد، اکنون در بازارهای جهانی، محصولات خود از قبیل انواع عسل را در بسته بندی عسل صادراتی ارائه می کند و همواره بهترین کیفیت را در دست تولید داشته است..
هنگامی که زنبور عسل به کندو باز می گردد، شهد آن را با بازگرداندن مایع در دهان زنبور دیگر به زنبور دیگر منتقل می کند. هنگامی که شهد در شانه قرار می گیرد، هنوز یک مایع چسبناک است.. زنبورها برای اینکه آب اضافی را از عسل خود خارج کنند، برای تسریع فرآیند تبخیر، با بال های خود لانه زنبوری را باد می زنند.