لوبیا حاوی اسیدهای آمینه گلیسین، لیزین و پرولین است. و عدس لیزین تولید می کند. لوبیا و عدس همچنین حاوی مقادیر زیادی فیبر هستند که برای هضم سالم مهم است.. می توانید انواع لوبیا و عدس را با غلات، دانه ها، آجیل و/یا سایر پروتئین های گیاهی جفت کنید تا یک پروتئین کامل بسازید.
گلیسین میتواند در کاهش سطح قند خون و افزایش تولید انسولین در بزرگسالان سالم موثر باشد. مطالعات نشان داده است. که در افراد مبتلا به دیابت نوع با است.فاده از گلیسین خوراکی میتوان کمبود گلایسین را بهبود بخشید. تحقیقات دیگر نشان میدهد که در افراد دیابتی،
درمان هپاتیت، سلامت قلب، بهبود زخم و جای باقی مانده از آن، مشکلات در خواب و برخی از مشکلاتی که مرتبط با متابولیسم بدن است. مورد است.فاده قرار میگیرد. هم چنین از این ماده برای کاهش خطرات دیوانگی و جنون و جلوگیری از ابتلا به سرطان است.فاده میشود.
گلایسین (Glycine) ساده ترین و سبک ترین آمینواسید پایدار در تمام سلول های زنده و در بین آمینواسید می باشد. این ترکیب دارای هر دو سر آبگریز و آبدوست است.. گلایسین یکی از امینواسید هایی است. که بدن انسان از آن برای تولید پروتئین است.فاده می کند. همچنین بدن برای رشد و نگهداری بافت ها و سنتز مواد مهمی مانند هورمون ها و آنزیم ها نیز به آن نیاز دارد. گلایسین زیر واحد مرکزی کلیه پورین ها را تشکیل می دهد. این آمینواسید یک انتقال دهنده عصبی مهاری در سیستم عصبی مرکزی به ویژه در نخاع، ساقه مغز و شبکیه است.. گرید صنعتی آن یک ماده جامد کریستالی بی رنگ و با طعم شیرین مزه است..
این ماده یک انتقال دهنده عصبی مهاری در سیستم عصبی مرکزی به ویژه در نخاع، ساقه مغز و شبکیه است.. هنگامی که گیرندههای این ماده فعال میشوند، کلرید از طریق گیرندههای یونیوتروپیک وارد نورون میشود و باعث پتانسیل پس سیناپسی مهاری (IPSP) میشود.