رعایت برخی نکات پیشگیرانه در حین است.فاده از ماده ی فوق برای مراقبت های معمول پوست بسیار مهم است.. حتی اگر این مرطوب کننده طبیعی برای است.فاده منظم بی خطر است.، نکاتی وجود دارد که می توانید برای تجربه بهتر از آنها است.فاده کنید:
نقاط انجماد غلظت های مختلف گلیسیرین در شکل زیر نشان داده شده است.. این مقادیر توضیح می دهند که چرا گلیسیرین خالص با نقطه انجماد تقریباً درجه سانتی گراد به ندرت در حالت کریستالی دیده می شود. همانطور که از این داده ها مشخص است.، حتی مقادیر کمی از آب در بیشتر فرمولاسیون ها نقطه انجماد گلیسرول را کاهش می دهد. ترکیبی از دو قسمت از این ماده به یک قسمت آب یک مخلوط یوتکتیک را تشکیل می دهد که در دمای .- درجه سانتی گراد یخ می زند.
پوست بر اثر کمبود آب و رطوبت در لایه های سطحی خود، خشک و دهیدراته می شود. گلیسیرین و دیگر عوامل مرطوب کننده با ایجاد یک لایه چربی روی پوست به جذب رطوبت به اعماق پوست کمک کرده و در واقع رطوبت پوست را حفظ می کنند و مانع دهیدراته شدن آن می شوند. همچنین به دلیل خاصیت نرم کنندگی گلیسیرین، قرار گیری این ترکیب بر روی لایه های شاخی پوست، منجر به نرم شدن آن و جدا شدن سلول های مرده پوست به مرور زمان می شود.
در غذاها و نوشیدنی ها، گلیسرول به عنوان یک روان کننده، حلال و شیرین کننده کاربرد دارد و به ماندگاری مواد غذایی کمک کند. همچنین به عنوان ماده ی افزودنی در غذاهای کم چرب تهیه شده (مثلا کلوچه ها) است.فاده می شود. گلیسرول و آب برای افزایش ماندگاری انواع خاصی از برگ های گیاهی مورد است.فاده قرار می گیرند. به عنوان یک جایگزین برای شکر، دارای انرژی در حدود کیلوکالری به ازای هر قاشق چای خوری (این میزان برای شکر حدود کیلو کالری است.) و شیرینی آن % شکر است.. به عنوان یک افزودنی غذایی، گلیسرول با نماد E شناخته می شود.
همچنین در آزمایشگاه می توان کلروپروپان را هیدرولیز کرده و گلیسیرین با خلوص بیش از درصد را تولید کرد . از آنجایی که گلیسیرین تولید شده به این روش بسیار خالص بوده برای موارد دقیق همچون ساخت داروها مورد است.فاده قرار می گیرد.