در حال حاضر شهر قدس از لحاظ اشتغال در غرب است.ان تهران به عنوان یکی از مراکز بزرگ صنعتی محیط کارگری مناسبی را فراهم نمودهاست و اکثر ساکنین به عنوان کارگر در این مراکز مشغول به کارند. بعد از اشتغال به کشاورزی، کارمندان دولت درصدی از اشتغال را به خود اختصاص میدهند. از نظر اجتماعی در حال حاضر شهر قدس با وسعتی در حدود کیلومتر مربع یا به عبارتی ٬ هکتار، یکی از شهرهای پرجمعیت و متراکم در کشور محسوب میگردد. جمعیتی از اقوام و فرهنگهای مختلف با آداب و سنن متفاوت و ناهمگون که این تنوع زیاد منشأ برخی معضلات اجتماعی نیز در این شهر بودهاست.
مرحله دوم با تأسیس کارگاهها و کارخانجات متعدد در کنار جاده قدیم و کنار راهآهن و بهطورکلی شروع رشد سریع تهران در چند دهه اخیر آغاز گردید. در این مرحله با رشد سریع جمعیت منطقه تهران روستای قلعه حسن خان نیز که در فاصله نسبتاً کمی از تهران و در نزدیکی تعدادی از این کارخانجات و کارگاهها قرار گرفتهاست به سرعت رشد نمود.
امیرتومان با فراهم کردن امکانات و آوردن عدهای از اهالی خمسه به این منطقه، آرام آرام زمینهای بایر را به زمینهای کشاورزی تبدیل نمود و منطقه رنگی از زندگی جدید به خود گرفت. میگویند نام اولیه این محل پیش از آنکه امیر تومان آن را تصاحب کند
به مشعلهایی گفته میشود که در آنها سوخت بطور مستقل وارد محفظه احتراق میگردد و در ناحیه احتراق با هوا ترکیب میشود (شعله شمع). مهمترین ویژگی این مشعلها شعله درخشان آنها است.. این تشعشع در اثر شکستن کربن داخل هیدروکربنهای سوخت بوده که در حرارتهای بالا دارای ضریب تشعشع قابلرؤیتی است.. مشعلهای انتشاری به دودسته تقسیمبندی میشوند: مشعلهای انتشاری صنعتی و تجاری. مشعلهای تجاری خود به سه دسته: مایع سوز، گاز طبیعی سوز و گاز شهری سوز تقسیمبندی میشوند.
در این مشعلها مخلوط سوخت و هوای احتراق بهطور همزمان در سر دهانه مشعل صورت میگیرد. چنانچه این مخلوط داخل تونلی که از آجرنسوز ساختهشده شکل بگیرد به آن مشعل مخلوط تونلی گفته میشود. نقاطی در سر این مشعل پیدا میشود که مخلوط آنها بیشترین سرعت سوختن را دارد و این عاملی است. که موجب پایداری شعله میگردد. برای حصول احتراق کامل در این مشعلها لازم است. هوا و سوخت بهسرعت و خوب مخلوط شوند و باید سطوح تماس بین سوخت و هوا افزایش یابد. مشعلهای پکیج که جهت دیگهای آبگرم یا بخار تولید میشوند از این نوع مشعلها هستند.
بهطورمعمول مشعلها همراه و متناسب با دیگ انتخاب شده و به میزان مصرف سوخت برحسب ليتر در ساعت، کیلوگرم در ساعت یا گالن در ساعت مشخص میشوند. با داشتن قدرت حرارتی دیگ و ارزش حرارتی سوخت مایع، میتوان با مراجعه به کاتالوگها نوع مشعل و میزان سرعت سوخت را انتخاب کرد. منتها چون مقداری حرارت سوخت از راه دودکش و تلفات دیگر به هدر میرود، در موقع محاسبه، راندمان مشعل را باید در نظر داشت. راندمان این نوع مشعل بین % تا ۸۵% است..
در مشعل بخشهای مختلفی همچون، الکتروموتور جهت حرکت بادزن و پمپ، بادزن برای تأمین هوای لازم جهت مخلوط سوخت، دریچه هوا بهمنظور تنظیم مقدار هوای ورودی و شعلهپخشکن جهت ایجاد حالت دورانی برای هوای ورودی و اختلاط بهتر سوخت و هوا وجود دارد. همچنین از دیگر بخشهای مهم مشعل میتوان به ترانسفورماتور فشارقوی برای ایجاد ولتاژ زیاد ولت برای تولید جرقه، لولههای انتقال سوخت، پمپ سوخت، نازل برای تبدیل سوخت مایع به پودر جهت احتراق بهتر، رله کنترل بهمنظور زمانبندی عملیات مشعل و فوتوسل برای کنترل کیفیت احتراق از طریق رنگ شعله اشاره کرد.
سختی گیر ها برای سختی زدایی است.فاده میشوند که متشکل از یک است.وانه فلزی هستند که در آن رزینهای تبادل یونی قرارگرفته است.. این رزینها، کلسیم و منیزیم را با سدیم تعویض کرده و آب سخت را به آب نرم تبدیل میکنند. درنتیجه سخت زدایی، خود رزینها پس از مدتی نیاز به شستشو دارند. شستشوی رزینها باید با محلول کلروسدیم ٪ انجام گیرد. بهتر است. برای راندمان بهتر دستگاه، آب قبل از ورود بهسختی گیر از یک فیلتر شنی نیز عبور کند تا مواد معلق آن گرفته شود. لازم به ذکر است. که سختی گیر ها بر سه نوع کاملاً اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی هستند.