رستوران ریحون دارای دو فضای متفاوت است.. فضای اول این رستوران، شامل میز و صندلی است. که با ترکیب معماری زیبا و دکوراسیون دوستداشتنی محیط رستوران را جذاب کرده است.. فضای دیگر رستوران ریحون که با نام لمکده شناخته میشود، بخش سنتی رستوران را شامل میشود و در آن تختهای سنتی قرار گرفته است.. در منوی رستوران، غذاهای ایرانی و فرنگی مشاهده میشود، اما غذاهای فرنگی تنها شامل است.یکهای گوشت و مرغ، سالاد سزار، پاستا و میگو است..
اگر کیلومتر به سمت شمال شرقی رودهن حرکت کنید، در جاده هراز به پیست اسکی بینالمللی آبعلی میرسید. این پیست اسکی از آذر ماه تا فروردین ماه هرسال، میزبان هزاران گردشگر و ورزشکاری است. که برای تفریح و ورزش از این پیست بازدید میکنند. حوالی نوروز میتوانید یک روز بهیادماندنی را در پیست آبعلی بگذرانید و وداعی خاطرهانگیز با زمستان برفی داشته باشید. در معرفی رودهن باید به این نکته اشاره کنیم که پیست آبعلی نخستین پیست اسکی کشور محسوب میشود.
شهر رودهن با توجه به قدمت خود هم دارای مناطق سنتی، هم مناطق آپارتمانی و مدرن و هم مناطق ویلایی است.. بیشتر خانه های سنتی در مرکز شهر و در محلات قدیمی قرار گرفته اند و اغلب خانه های ویلایی شخصی ساز رودهن در انتهای شهر قرار گرفته اند که بسیاری از پایتخت نشینان این مناطق خوش آب و هوا و زیبا را برای تفریحات آخر هفته خود انتخاب نموده اند. همچنین تقریبا تمامی مراکز تجاری و بیشتر رستورانها و فروشگاههای بزرگ در خیابان اصلی این شهر قرار گرفته اند.
هر چند فن آوری بتن سنگین مشابه بتن هایی با وزن معمولی است.. ولی در هنگام است.فاده باید به اثرات ناشی از اضافه وزن و فشار این نوع بتن بر روی تجهیزات، قالب ها و دیگر موارد، دقت داشت. دو روش اصلی برای اجرای بتن سنگین وجود دارد. یکی روش متعارف شامل اختلاط، حمل و نقل و ریختن. دیگری روش پیش آکنده، ریختن سنگدانه سنگین درون قالب و تزریق دوغاب سیمان به درون فضای بین مصالح سنگی درشت دانه. با است.فاده از مواد روان ساز و فوق روان ساز و در نتیجه کاهش نسبت آب به سیمان و یا است.فاده از دوده اسیلیسی میتوان به مقدار کمی وزن مخصوص بتن سنگین را افزایش داد.
غالباً برای اختلاط و بتن ریزی روشهای معمول و متداول بکار میروند. اما دقت کنید تا از پر کردن بیش از اندازه مخلوط کن با دانههای سنگین مانند تکههای فولادی، اجتناب شود. پیمانهها باید تا حدود ۵ درصد ظرفیت اسمی مخلوط کن کاهش یابند. از اختلاط زیاد به منظور جلوگیری از شکسته شدن دانهها میبایست اجتناب ورزید. زیرا منجر به اثرات زیان بخشی بر روی کارایی و آب انداختن میشود.
روشی است. که در آن بیشتر از ۵ میلیمتر ملات در قالبها ریخته میشود. سپس با لایه ای از دانه های مربوطه پوشیده میگردد. و در اثر کوبیدن با میله یا ارتعاش داخلی، دانه ها به درون ملات هدایت می شوند. باید دقت کرد تا از توزیع یکنواخت دانه ها در سرتاسر بتن اطمینان حاصل شود.
طبق گزارشها، مقاومتی بالغ بر ۸۵ نیوتن بر میلی متر مربع با است.فاده از بتنهای سنگین قابل حصول است.. البته بنا به تجربه و آزمایش، با کاربرد مواد روان ساز و فوق روان ساز که امکان کاهش نسبت آب به سیمان را فراهم میآورند. همچنین است.فاده از دوده سیلیسی متراکم، کسب مقاومتهای بیشتری نسبت به حالتهای معمول را امکان پذیر میسازد. در نتیجه، در ساخت مخلوطهای آزمایشگاهی در درجه اول به میزان کارایی مخلوط و تراکم آن اهمیت داده میشود.
مجموعههای اطلاعاتی گوناگونی در - ACT موجودند. جداول متفاوت بیانگر محدوده های گوناگون از تجربیات عملی اند که نه تنها متناقض نیستند، بلکه با یکدیگر مکمل میباشند. ضمناً باید به این نکته توجه داشت که در این جداول، مقادیر ناخالصی دانه ها متفاوت است.. این موضوع، بر روی چگالی نسبی اثر گذاشته و در نتیجه چگالی بتنهای تولید شده با این دانه ها نیز تحت تاثیر قرار میگیرند. گلوله ها و تکه های فولادی در مواردی بکار می روند که بتنی با چگالی بیشتر از ۸ کیلوگرم بر متر مکعب مورد نیاز باشد.