شیشانداز ورامینی از مهمترین و سنتیترین غذاهای ورامین محسوب میشود. این غذا برای صبحانه و عصرانه طبخ میگردد و مردم برای روزهای پرکار از این غذا میل میکردند. این غذای بسیار خوشمزه از موادی شامل پیازداغ فراوان، گردو و تخممرغ تهیه میشود.
کمی بعد وارد دشت ورامین شدیم در هر قدم نهر آبی بود که از کوهستان سرازیر میشد به مزارع سبز و خرمی برخوردیم. زارعین در مزارع مشغول کار بودند ما به تماشای یک قرقی مشغول شدیم که در هوا پرواز میکرد و ناگهان به زمین فرود آمد و مرغی را شکار کرد. دشت مانند تابلوی دورنمایی است. که گویی به دست نقاشان ژاپنی با نقشهای ته طلایی مطلوبی در زمینه سیاه ساخته شدهاست، از دور دهکدهای دیده میشود که در دامنه کوه واقع است. و از تابش اشعه خورشید منظره خاصی دارد…
ورامین یکی از شهرهای تاریخی است.ان تهران است.. این شهرستان در کیلومتری جنوب شرقی تهران قرار دارد و از سه شهر جوادآباد، قرچک و پیشوا تشکیل شده است.. کمتر گردشگری به ورامین به عنوان یک مقصد گردشگری فکر میکند اما باید گفت که این شهر جزو شهرهای تاریخی تهران محسوب می شود و میتواند مقصد مناسبی برای سفرهای یکروزه درون است.انی باشد. امروزه با هم گشتی کوتاه در این شهرستان خواهیم زد. با ما همراه باشید.
مواردی مثل تهیه، حمل، شکستن و دانه بندی سنگدانهها جهت تهیه بتن سنگین پرهزینه است.. همچنین اختلاط، حمل و نقل، ریختن و پرداخت بتن ساخته شده هزینه بالاتری نسبت به بتن معمولی دارد. با این حال این نوع بتن در ساخت سپر محافظ در مقابل تشعشع، نظیر دیواره نیروگاهها و آزمایشگاهها ساخت وزنه های تعادلی و در مواردی که در حداقل فضا، تراکم جرم (وزن زیاد) مورد نیاز باشد کاربرد ویژه خواهد داشت.
دانههای سنگین با چگالی زیاد، مانند باریت، فروفسفر، گوتیت، هماتیت، ایلمنیت، لیمونیت، مانیتیت و گلوله ها و تکه های فولادی برای تولید بتن سنگین بکار میروند. در مواردی که مقدار آب ثابت بالایی مورد نظر باشد، از سرپنتین که کمی سنگین تر از سنگدانه های معمولی است. یا
در صورتیکه بتن ساخته شده در معرض هوای سرد و یخبندان در محیط اشباع قرار گیرد، سنگدانههای مصرفی باید از نوع بادوام و پایدار در مقابل یخبندان انتخاب شوند. در ضمن بتن باید شامل درصدی حباب هوا طبق توصیه های عمومی و متناسب با حداکثر قطر سنگدانه مصرفی باشد. هرچند از لحاظ نظری است.فاده از مواد حباب زا موجب کاهش وزن بتن می گردد. لیکن اثر آن معمولاً در مقابل افزایش وزن بتن ناشی از مصرف سنگدانه ناچیز است.. در ضمن است.فاده از مواد حباب زا در مورد بتن هایی که در محیط اشباع و در معرض یخبندان قرار می گیرند، امری کاملاً ضروری است..
در صورتیکه بتن در معرض آب شور، نمک های ضدیخ یا دیگر ترکیبات حاوی یون کلرید قرار داشته باشد (نظیر نواحی ساحلی) باید دقت ویژهای در جلوگیری از خوردگی آرماتورها و یا دانه های فولادی داشت. است.فاده از عیار سیمان زیاد، بازدارندههای آلی ضد خوردگی، نسبت آب به سیمان کم. به علاوه الی درصد حباب هوا، برای حصول به نفوذپذیری کم، برای بتن های ساخته شده با دانه های فولادی قابل توصیه است.. همچنین دوده سیلیسی متراکم، باعث افزایش نفوذناپذیری مخلوط ساخته شده میشود. از مصالحی که شامل درصد زیادی از نمکهای کلردار بوده و با خاصیت خورندگی زیادی دارند، نباید است.فاده نمود.
مجموعههای اطلاعاتی گوناگونی در - ACT موجودند. جداول متفاوت بیانگر محدوده های گوناگون از تجربیات عملی اند که نه تنها متناقض نیستند، بلکه با یکدیگر مکمل میباشند. ضمناً باید به این نکته توجه داشت که در این جداول، مقادیر ناخالصی دانه ها متفاوت است.. این موضوع، بر روی چگالی نسبی اثر گذاشته و در نتیجه چگالی بتنهای تولید شده با این دانه ها نیز تحت تاثیر قرار میگیرند. گلوله ها و تکه های فولادی در مواردی بکار می روند که بتنی با چگالی بیشتر از ۸ کیلوگرم بر متر مکعب مورد نیاز باشد.