شاید بهتر باشد قبل از پاسخ قرچک کجاست؟ علت نامگذاری این شهرستان بررسی شود. روسها در جریان جنگ جهانی دوم برای بازرسی محمولههای گندم که توسط قطار به اتحاد جماهیر شوروی فرستاده میشد، پستهای بازرسی قرار داده بودند. قرچک امروزی در واقع کوتاه شدهی نام (قریه چک) است.، که توسط مردم بومی به این شهرستان گفته میشد. با سایت جاده همراه باشید تا با قرچک، با لقب ایران کوچک بیشتر آشنا شوید.
یکی از دلایل رشد جمعیت در قرچک علاوه بر نزدیکی به تهران و پایینتر بودن قیمت مسکن، خاک مرغوب این شهرستان است.. در سالهایی که تهران در امر شهرک سازی و ساخت و ساز، گوی رقابت را از سایر شهرهای ایران میربود، نیاز به آجرهای فشاری و مصالح ساختمانی بیش از بیش احساس میشد. قرچک با داشتن خاک مناسب و کوره پزخانهها میزبان کارگران فصلی از سرتاسر کشور شد. به طوری که اقوام مختلف كرد، آذری و ترك، عرب، بلوچ، شمالی، خراسانی و افغان (مهاجران افغانستان) در این شهر زندگی جدیدی را آغاز نمودند.
کشف بسیاری از کورههای متعدد تولید سفال و نیز پیدا شدن چرخ سفالگری با است.وانه ای از شاخ حیوانات در تپه پردیس قرچک متعلق به دوره سیلک دو، هزاره پنجم پیش از میلاد جامعه باستانشناسی فلات مرکزی را با اسرار بسیاری از زندگی آن دوران روبرو کرد.
هزاران سال است. که مردم از بی کربنات سدیم است.فاده می کنند. مصریان باستان از رسوبات طبیعی این ماده معدنی برای تمیز کردن دندان های خود و ساختن رنگ برای نوشتن است.فاده می کردند. در دهه ، نانوایان نیویورک برای تهیه نان شروع به افزودن بی کربنات سدیم و شیر ترش به خمیر کردند.
بی کربنات سدیم را می توان در کپسول های آتش نشانی پودر خشک BC یافت. این پودر منحصر به فرد آبی-سفید را فقط می توان برای آتش سوزی مایعات قابل اشتعال، گازها، گریس ها و تجهیزات الکتریکی است.فاده کرد. گرمای آتش باعث می شود بی کربنات سدیم دی اکسید کربن آزاد کند و باعث از دست دادن اکسیژن در آتش شود.
بی کربنات سدیم یک جامد سفید بلوری است.، اما اغلب به صورت یک پودر خوب ظاهر می شود. طعم کمی شور و قلیایی شبیه طعم جوش شیرین دارد. شکل معدنی طبیعی آن ناکولیت است.. بی کربنات سدیم در میان ترکیبات سدیم، یکی از موادی است. که کمترین قلیائیت را دارد. این جز component ماده معدنی نترون است. و در بسیاری از چشمه های معدنی محلول یافت می شود. بی کربنات سدیم در دمای اتاق، به فرم جامد است.. حلالیت یا توانایی حل شدن ماده در آب نیز از دیگر ویژگی های فیزیکی این ماده است.. بی کربنات سدیم در آب محلول است. و می تواند از طریق تبخیر از آب جدا شود.
جوش شیرین در دمای - درجه سانتی گراد شروع به تجزیه کرده و در دمای درجه سانتی گراد به دی اکسید کربن، سدیم کربنات و آب تجزیه می شود. واکنش تجزیه جوش شیرین به دما وابسته بوده و در اثر حرارت بالا با سرعت بیشتری اتفاق می افتد. این واکنش به شرح زیر می باشد:
بی کربنات سدیم یک ترکیب آمفوتریک است.. محلول های آبی به دلیل تشکیل اسید کربنیک و یون هیدروکسید ملایم قلیایی هستند. بی کربنات سدیم می تواند به عنوان شستشو دهنده برای از بین بردن هرگونه ناخالصی های اسیدی از مایع خالص و تولید نمونه خالص تر است.فاده شود. واکنش بی کربنات سدیم و یک اسید نمک و اسید کربنیک تولید می کند، که به راحتی به دی اکسید کربن و آب تجزیه می شود: