«... ای مردم چرا نشستهاید؟ امروز عزاداری ما دو تا شد، یکی عزای امام حسین و دیگری اینکه دیشب دژخیمان شاه، ریختهاند منزل آیتالله خمینی و پس از دستگیری، ایشان را به تهران بردهاند و جمعی از مردم اعتراض کرده و زخمی شدهاند؛ ای مردم! خاک بر سرمان شد که مرجع تقلید ما دستگیرشدهاند…»
پیشوا از معدود شهرهایی است. که علیرغم نزدیکی به پایتخت، مهاجران کمی پذیرفته و بیشتر مردمان آن بومی همین منطقه هستند، به همین دلیل از شهرهای کم جمعیت است.ان تهران محسوب میشود. طبق سرشماری سال ۵، این شهر تعداد ۵۸ نفر جمعیت داشتهاست.
زمین حاصلخیز و کشاورزی مناسب زمینهٔ مناسبی برای دامپروی بهحساب میآید که بهخوبی در این منطقه مهیاست. در پیشوا ۵واحد دامداریِ پرواری، فرصت پرورش بیش از راس دام را فراهم آوردهاست که از آنها سالانه حدود ۵تن
جوش شیرین در مواد غذایی به طور گسترده است.فاده می شود. به عنوان مثال، از آن برای تهیه انواع نان و کیک است.فاده می شود. برای فعال کردن آن به اسید (و رطوبت) نیاز است.، بنابراین اغلب با تارتار(اسید تارتاریک)، ماست، دوغ یا شیر مخلوط میشود. افزودنی خوراکی جوش شیرین به طور گسترده در زندگی روزمره است.فاده می شود.
بی کربنات سدیم به وسیله سالوی ساخته می شود که همان واکنش کلرید سدیم ، آمونیاک و کربن دی اکسید در آب است. که بی کربنات سدیم به صورت رسوب به دست آمده پس از صاف کردن و خشک کردن با حرارت به کربنات سدیم تبدیل خواهد شد. جوش شیرین سالانه در حدود تن فرآوری می شود. همچنین می توان با عبور دادن گاز از داخل محلول جوشان کربنات سدیم خالص یا محلول هیدروکسید سدیم ، بی کربنات سدیم را به شکل رسوب ته نشین شده به دست آورد.
این یک واکنش صابونی شدن بین سدیم بی کربنات و اسید چرب آزاد موجود در فرمولاسیون است. (= اسید چرب که از موادی مانند کره یا خامه حاصل میشود). این واکنش، یک نمک اسید چرب تولید میکند که طعم ناخوشایند، شبیه به طعم فلزی را در مواد پخته شده ایجاد میکند.
در ابتدا باید توجه داشت که جوش شیرین قلیایی است. و نباید همزمان با ویتامین B، B، C، اسید فولیک، داروهای آنتی بیوتیک و اسیدهای آلی مصرف شود تا اثر مصرف آن از بین نرود. دوم به میزان مصرف توجه کنید، زیرا زیاده روی در مصرف آن باعث آلکالوز می شود و برای جلوگیری از مصرف زیاد سدیم دام و طیور، باید مقدار نمک را به همان نسبت کاهش داد.به همین علت است. که اصطلاحا گفته می شود جوش شیرین به جای نمک اضافه می شود. سوم، جوش شیرین ناپایدار است. و به راحتی در محیط مرطوب تجزیه می شود. نباید برای مدت طولانی رها شود. همانطور که از آن است.فاده می کنید آن را اضافه کنید و توجه کنید که به طور یکنواخت مخلوط شود.
جوش شیرین موجود در فروشگاه های مواد غذایی بی کربنات سدیم خالص و دارای درجه غذایی است.. نانوایان مقدار کمی جوش شیرین را به مخلوط آرد، شکر، تخم مرغ، کره و سایر مواد موجود در کیک ها، کلوچه ها و سایر محصولات پخته شده اضافه می کنند. از جوش شیرین همراه با مایه ترشی که اسیدی است.، است.فاده می شود و محصول سبک تری با طعم اسیدی کمتری تولید می شود. بسیاری از بوهای بد ناشی از اسیدها هستند و جوش شیرین هنگام واکنش با آن ها، این بوها را خنثی می کند. گازی که در طی واکنش اسید و باز بین جوش شیرین و اسیدی مانند خامه تارتار، آب لیمو یا اسید لاکتیک در دوغ آزاد می شود، باعث بالا رفتن کالاهای پخته می شود.