محصولات آرایشی بهداشتی که با اهداف پزشکی تولید می شوند، در ترکیبات خود از اسید سیتریک به عنوان آنتی اکسیدان بکار برده می شود. از نمک اسید سیتریک در ساخت کرم هلی موبر، اسپرهای ضد عرق و همچنین تنظیم سطح PH محصولات آرایشی و مراقبت شخصی مورد است.فاده قرار می گیرد.
خرید اسید سیتریک به عنوان یک اسید آلی ضعیف که به صورت پودر کریستالی سفید تولید می شود ، به طور گسترده رایج است.. در واقع فروش اسید سیتریک خوراکی به عنوان ماده نگهدارنده غذایی طبیعی با هدف ایجاد طعم اسیدی یا ترش در غذاها و نوشابه ها نیز انجام می شود. اگرچه این ماده شیمیایی به طور طبیعی در مرکبات وجود دارد ، اما است.فاده از اسید سیتریک مشتق از میوه به عنوان یک افزودنی غذایی
این ماده یک عامل خورنده است. و بنابراین ممکن است. از جوانه زدن گیاه جلوگیری کند. افزودن اسید به مقدار زیاد به خاک باعث ایجاد خاک اسیدی می شود که هر آبی که به خاک اضافه شود را اسیدی می کند. اسید ممکن است. هنگام جذب ، ریشه گیاه را بسوزاند و منجر به جذب ناکارآمد مواد مغذی و در نهایت مرگ کامل گیاه شود.
اسید سیتریک در دو گرید خوراکی و صنعتی تولید می شود که در دو نوع خشک ( انهیدروز ) آبدار ( منوهیدرات ) شناخته شده. اسید سیتریک به علت خاصیت نگهدارندگی و طعم ترشی که دارد تقریبا درصد از تولیدت جهانی این محصول در صنایع غذایی مصرف می شود. بخصوص برای ایجاد طعم دلچسب در انواع نوشیدنی، و همچنین برای افزایش طول ماندگاری محصولات غذایی کنسروی مورد است.فاده قرار می گیرد.
همانطور که از نام این ماده پیداست، اسید سیتریک دارای خاصیت اسیدی می باشد. این بدان معناست که PH اسید سیتریک کمتر از می باشد. PH شاخصی برای سنجیدن میزان اسیدی و قلیایی بودن یک ماده است. و به وسیله آن می توان ماهیت مواد را شناسایی کرد. بازه این شاخص بین تا می باشد و عدد به معنای خنثی بودن می باشد. زمانی که این شاخص بین تا باشد، به معنای اسیدی بودن و زمانی که بین تا باشد، به معنای قلیایی بودن است.. PH اسید سیتریک در دسته اسیدی قرار می گیرد، اما این میزان ملایم می باشد و باعث آسیب رساندن به محیط اطرافش نخواهد شد. از این قابلیت اسید سیتریک می توان به عنوان محافظ رنگ و کیفیت مواد غذایی بهره جست، بدون اینکه آسیبی به بدن برسد.