اگر که به طرف شمال شرقی بومهن حرکت کنید و وارد بلوار امام رضا بشوید، به مرقد امامزاده سلطان مطهر خواهید رسید. جدا از جنبههای معنوی، وجود قبرهایی از دوران صفوی در محوطه امامزاده نشاندهنده اهمیت تاریخی این بنا است.. البته متأسفانه به دلیل ناآگاهی برخی افراد در هنگام همسطح سازی گورهای موجود در صحن، برخی از سنگ قبرها آسیب دیدهاند و برخی از بین رفتهاند.
حال که از شهرتان بیرون زدهاید، بهتر است. سراغ غذاهای سنتی و محلی بروید و فستفود را کنار بگذارید. خوشبختانه در بومهن چندین سفرهخانه سنتی وجود دارند که انواع غذاهای سنتی از انواع پلو گرفته تا آبگوشت و کشک را به شما عرضه میکنند. حتی میتوانید غذایی مانند اشکنه را نیز در اینجا تجربه کنید که علاوه بر خوشمزه بودن، برخلاف فستفودها بسیار سالم هستند.
برای تأمین کالاهای مورد نیازتان در بومهن هیچ نگران نباشید. انواع فروشگاههای مختلفی در این شهر وجود دارد که مواد خوراکی، ابزار و سایر کالاها را ارائه میکند. همچنین فروشگاه زنجیرهای افق کوروش در بومهن شعبه دارد و میتوانید با خیال راحت محصولاتی که میخواهید را تهیه نمایید. جدای از این موارد، بسیاری فروشندگان محلی وجود دارند که محصولات باغی و صنایع دستی را هم عرضه میکنند.
به نظر می رسد تشکیل ترکیبات سیتریک منجر به تعادل در یون ها در محلول می شود. این تعادل باعث توزیع بهتر یون ها می گردد و از جداسازی اجزا در مراحل بعدی جلوگیری می کند. پلی کنسانتره اتیلن گلیکول و سیتریک در حدود بالاتر از درجه سانتیگراد شروع می شود و منجر به تشکیل ژل پلیمر سیترات می گردد.
نوع دیگر این ماده اسید سیتریک آبدار است.. این نوع خاص از تبلور آب سرد ایجاد می شود و از لحاظ ظاهری به شکل پودری نبوده و حالت کریستالی به خود می گیرد. اسید سیتریک آبدار با نام دیگر مونوهیدرات، از نظر کاربردی نیز متفاوت بوده و به منظور طعم دهنده در آبمیوه هایی که به مزه ترش نیاز دارند، مورد است.فاده قرار می گیرد. اسید سیتریک آبدار و خشک هر دو می توانند مدت زمان نگهداری و قابل مصرف بودن مواد غذایی را افزایش دهند، با این تفاوت که نوع آبدار آن برای افزایش عمر و بخشیدن طعم ترش به مواد غذایی در شکل مایع است.فاده می شود. تصویر زیر نشانگر اسید سیتریک آبدار است. که به شکل بلورهای بسیار کوچک می باشد.
اسید سیتریک را می توان به صورت بی آب (خشک) یا به صورت مونوهیدرات (آبدار) به دست آورد. اسید سیتریک شکل بی آب از آب داغ متبلور می شود، در حالی که مونوهیدرات هنگامی که اسید سیتریک از آب سرد متبلور می شود، تشکیل می شود. مونوهیدرات را می توان در حدود درجه سانتیگراد به شکل بی آب یا خشک تبدیل کرد. با از دست دادن دی اکسیدکربن بالاتر از درجه سانتیگراد تجزیه می شود.
تخمیر مایع یا غوطه وری: فرآیند تخمیر غوطه وری، یک روش معمول برای تولید اسید سیتریک است.. چندین مزیت مانند بازده بالاتر و بهره وری و پایین آمدن هزینه های کارگر دلیل اصلی این امر است.. از دو نوع تخمیر کننده، تخمیرهای همزن معمولی و تخمیر برج است.فاده می شود، اما نوع دوم (تخمیر برج) به دلیل مزایایی که از نظر قیمت، اندازه و عملکرد دارد، ترجیح داده می شود. تخمیر کننده هایی که از فولاد درجه بالا ساخته شده اند و نیاز به تهیه سیستم هوادهی دارند، می تواند سطح اکسیژن محلول بالا را حفظ کنند. تخمیر کننده های تولید اسید سیتریک، لازم نیست که به عنوان مخازن تحت فشار ساخته شوند، زیرا عقیم سازی به راحتی با بخار دادن و بدون اعمال فشار انجام می شود. خنک سازی می تواند توسط یک فیلم آب خارجی در کل دیواره خارجی تخمیر انجام شود.
تا زمانی که از اسید سیتریک برای هراستفاده غیرقانونی است.فاده نکنید ، هیچ جای نگرانی نیست. اگر اجازه خرید اسیدسیتریک را نداشتید ، در وهله اول تامین کنندگان مواد شیمیایی فروش اسیدسیتریک را در نوع اسید خوراکی و اسید صنعتی آغاز نمیکردند.