قدمت قرچک با است.ناد به تپههای باستانی فردیس و کوره پزخانهی موجود در اطراف این شهرستان به شش هزار سال قبل از میلاد تخمین زده میشود. در کیلومتری قرچک در روستای پردیس آثاری از عصر آهن کشف شده است.. تپهای شش هزار ساله که مامن ساخت ابزارهای متمدن و زندگی گروهی بوده است.. سفالهای زیبا در کنار کورههای تولید سفال، چرخ سفالگری که با شاخ حیوانات ساخته شده و گورستان عصر آهن در این تپه به چشم میخورد. این تپه جز آثار به ثبت رسیده ملی نیز میباشد. تپه میل پوئینک در روستای پوئینک قرچک نیز به ثبت فهرست آثار ملی رسیده و قدمت آن به دوران سلجوقیان باز میگردد.
کشف بسیاری از کورههای متعدد تولید سفال و نیز پیدا شدن چرخ سفالگری با است.وانه ای از شاخ حیوانات در تپه پردیس قرچک متعلق به دوره سیلک دو، هزاره پنجم پیش از میلاد جامعه باستانشناسی فلات مرکزی را با اسرار بسیاری از زندگی آن دوران روبرو کرد.
قدمت قرچک با است.ناد به تپههای باستانی فردیس و کوره پزخانهی موجود در اطراف این شهرستان به شش هزار سال قبل از میلاد تخمین زده میشود. در کیلومتری قرچک در روستای پردیس آثاری از عصر آهن کشف شده است.. تپهای شش هزار ساله که مامن ساخت ابزارهای متمدن و زندگی گروهی بوده است.. سفالهای زیبا در کنار کورههای تولید سفال، چرخ سفالگری که با شاخ حیوانات ساخته شده و گورستان عصر آهن در این تپه به چشم میخورد. این تپه جز آثار به ثبت رسیده ملی نیز میباشد. تپه میل پوئینک در روستای پوئینک قرچک نیز به ثبت فهرست آثار ملی رسیده و قدمت آن به دوران سلجوقیان باز میگردد.
با توجه به اینکه این اسید با گرید خوراکی در محصولات غذایی بسیاری است.فاده می شود، خطر چندانی برای دستگاه گوارش ایجاد نمی کند، اما لازم است. بدانید خوردن مقدار زیادی از اسید است.یک است.فراغ و دل درد را به همراه دارد. در این شرایط بهتر است. حدود میلی لیتر آب و بعد شیر توسط فرد خورده شود و در صورت نیاز به پزشک مراجعه کنید.
امروزه و با پیشرفت علم و تکنولوژی روش های مدرنی به وجود آمده است. که طرز تهیه اسید سیتریک را ساده تر می سازد. یکی از این روش ها است.فاده از قارچی به نام نایجر است. که در کنار کاه قرار داده شده و در شرایط دمایی و محیطی خاص تولید اسید سیتریک به واسطه آن صورت می گیرد. امروزه طرز تهیه اسید سیتریک به این شیوه مرسوم نیست و تنها درصد از کل این ماده به روش تخمیر قارچ نایجر ایجاد می شود. طرز تهیه اسید سیتریک به واسطه شیوه تخمیر مایع مرسوم تر بوده و امروزه در بسیاری از نواحی پیشرفته دنیا از آن بهره گرفته می شود. در این روش قارچ نایجر در محیطی مایع تلقیح می شود و پس از گذشت ساعت می توان نسبت به برداشت اسید سیتریک اقدام نمود. شیوه های متعدد دیگری نیز برای تولید اسید سیتریک وجود دارد که به علت کیفیت پایین و زمان بر بودن امروزه در سطح کلان مورد بهره برداری قرار نمی گیرد.
اسید سیتریک جز اسیدهای آلی می باشد که در صنعت کشاورزی مورد است.فاده قرار می گیرد. سیتریک با رها سازی عناصر غذایی مورد نیاز گیاه از جمله : فسفر، پتاسیم، آهن، روی، مس و افزایش و بهبود رشد گیاهان را به همراه دارد. است.فاده از کودهای شیمیایی متعدد به عنوان منبع تغذیه خاک کشاورزی و رشد هر چه بهتر محصولات هزینه های بسیاری به کشاورز تحمیل می کند.
در گزارشی میزان مصرف این اسید اینگونه بیان شده است.: حدود % اسید سیتریک تولید شده در صنایع غذایی و تولید انواع نوشیدنی ها مصرف می شود و % آن در صنعت داروسازی و تولید انواع شوینده ها به کار می رود و مابقی نیز برای دیگر مصارف اختصاص داده می شود. در شکل زیر نحوه تخصیص مقادیر اسید سیتریک به صنایع مختلف نشان داده شده است..
اسید سیتریک به عنوان اسید آلی ضعیفی شناخته شده است. که به طور طبیعی در میوه های از نوع مرکبات وجود دارد . به دلیل خاصیت هایی که این اسید دارد در صنایع مختلف کاربردهای فراوانی برای آن تعریف شده است.. بیشترین کاربرد را در صنایع غذایی به خود اختصاص داده است. که به منظور ایجاد طعم ترش در محصولاتی مانند مربا و نوشیدنی و ... و نیز به عنوان نگهدارنده جهت جلوگیری از رشد قارچ ها و افزایش ماندگاری آنها است.فاده می شود.