تقریباً از از اوایل دهه هفتاد بود که شهرداری تهران برنامه توسعه شهریه این کلانشهر را آغاز کرد و در همین راستا تصمیم گرفت بزرگراه های متعددی را در داخل تهران افتتاح کرده با است.فاده از این روش ترافیک تهران را به حداقل برساند. شرق تهران یکی از اصلی ترین بخش هایی بود که شهرداری تصمیم گرفت بزرگراه های متعددی را برای تسهیل دسترسی ساکنین تاسیس نماید. حالا با هم قصد داریم نگاهی به اصلی ترین بزرگراه های موجود در شرق تهران بیندازیم:
یکی از مشهورترین، محبوب ترین و مهم ترین جاذبه های گردشگری که در محله های شرق تهران قرار دارد، بوستان جنگلی سرخه حصار می باشد. در واقع محله های شرق تهران با داشتن بوستان سرخه حصار اهمیت این منطقه را دو چندان کرده اند. جمله سایر جاذبه های گردشگری موجود در این منطقه می توان به پیست دوچرخه سواری سرخه حصار، دهکده تفریحی نرسی، پارک و بوستان اوستا، مقبره الشهدا واقع در نیروی هوایی سپاه، بوستان منوچهری، پارک خیام، مسیل جاجرود، بوستان آفتاب، بوستان ارشاد، بوستان ارغوان، پارک جنگلی ترنج، پارک ملی خجیر، بوستان بهاران، مجموعه تفریحی زنبق، مجموعه تفریحی نرگس، موزه برق، موزه تاریخی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تماشاخانه قصر یاس، اشاره کرد.
یکی از مشهورترین، محبوب ترین و مهم ترین جاذبه های گردشگری که در محله های شرق تهران قرار دارد، بوستان جنگلی سرخه حصار می باشد. در واقع محله های شرق تهران با داشتن بوستان سرخه حصار اهمیت این منطقه را دو چندان کرده اند. جمله سایر جاذبه های گردشگری موجود در این منطقه می توان به پیست دوچرخه سواری سرخه حصار، دهکده تفریحی نرسی، پارک و بوستان اوستا، مقبره الشهدا واقع در نیروی هوایی سپاه، بوستان منوچهری، پارک خیام، مسیل جاجرود، بوستان آفتاب، بوستان ارشاد، بوستان ارغوان، پارک جنگلی ترنج، پارک ملی خجیر، بوستان بهاران، مجموعه تفریحی زنبق، مجموعه تفریحی نرگس، موزه برق، موزه تاریخی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تماشاخانه قصر یاس، اشاره کرد.
این در فراورده های گوشتی میتواند به نیتروزآمین تبدیل شود که در ازمایش هایی که بر روی موش های ازمایش گاهی صورت پذیرفته اثرات سرطان زا بودن این ماده اثبات شده است.. میزان نیتروزامین در فراورده های غذایی حاوی سدیم نیتریت زمانی که با دمای بسیار بالا پخته یا سرخ میشوند افزایش می یابد .علاوه بر این نیترات هم در برخی از محصولات غذایی مانند سبزیجات یا اب اشامیدنی موجود است. که میتواند در بدن انسان به نیتریت تبدیل شود.
نیترات یا نیتریت (درصورت بلعیده شدن) تحت شرایطی با برخی از سلول های بدن انسان واکنش می دهد. به همین علت است.فاده ازاین ماده توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) به عنوان ماده ی (احتمالا) سرطان زا برای انسان طبقه بندی شده است.. با این حال سازمان غذا و ادرو آمریکا است.فاده ازآن را در مقادیر مجاز بلا مانع دانسته است.
یک روش تولید نیتریت سدیم است.فاده از نیترات سدیم مذاب به عنوان نمک و سرب اکسید شده می باشد، در حالی که در یک روش مدرن تر از براده آهن قراضه برای کاهش نیترات است.فاده می شود. در واقع نیتریت سدیم توسط چندین واکنش شیمیایی که شامل کاهش نیترات سدیم است.، سنتز شده است..
از نظر تاریخی از نمک برای حفظ گوشت است.فاده شده است.. فرآوردههای گوشتی حاوی نمک معمولاً به رنگ قهوهای مایل به خاکستری بود. وقتی این ماده به همراه نمک اضافه شود، گوشت قرمز و سپس صورتی رنگ ایجاد میکند که با گوشتهای فرآوری شده مانند ژامبون، بیکن، هات داگ و بولونیا همراه است..
پادزهر های سیانید هیدروکسوکوبولامین، سدیم نیتریت و تیوسولفات سدیم می باشند. تیوسولفات سدیم ممکن است. در ترکیب با نیتریت سدیم یا هیدروکسوکوبولامین تجویز شود ، یا ممکن است. به تنهایی نیز به صورت داخل وریدی مورد است.فاده قرار بگیرد. در صورت است.فاده از این ماده به صورت وریدی در مدت زمان دقیقه حدود درصد متهموگلوبین آزاد می شود و می تواند سیانید را مهار نماید." } },{ "@type": "Question", "name": "آیا مصرف ترکیبات نیتریت دار می تواند موجب مسمومیت شود؟", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "مقدار مصرف الی گرم (-mg) می تواند موجب مسمومیت و تغییراتی در هموگلوبین و در نتیجه کبودی لب و پوست شود. مسمومیت با این ترکیب خیلی به ندرت از طریق مصرف غذا امکان پذیر خواهد بود. مسمومیت با این ترکیب می تواند بیشتر از مصرف آب های آلوده به کود های نیتریت سدیم صورت پذیرد. در نتیجه میزان آب مصرفی حتما باید از نظر میزان نیتریت ها و نیترات ها مورد سنجش قرار بگیرد." } },{ "@type": "Question", "name": "آیا این ماده سرطانزاست؟", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "مطالعات زیادی در این پیرامون صورت پذیرفته است. که موجب شده است. تا است.فاده از این ماده در غلظت هایی خاص مجاز شناخته شود. ترکیب فوق می تواند سم بوتولیسم را از بین ببرد. با اینکه در سال خبرهایی مبنی بر سرطانزا بودن این ترکیب به گوش رسید اما مطالعات بعدی این دستاورد را مردود دانستند. با این حال همواره سازمان های بهداشتی افراد را به دوری از رژیم های سرشار از غذا های فراوری شده به دلیل وجود این ماده تشویق می نمایند.