دومین مورد ای معروف ترین محله های شمال تهران جایی نیست جز تجریش دیدنی! محله تجریش از قدیمیترین و زیباترین مناطق شهر تهران است. که درست در شمال این شهر قرار گرفته و تهرانی و غیرتهرانی آن را میشناسند. از پدرهایتان که بپرسید حتماً خاطراتی برای تعریف کردن از تجریش و حال و هوای قدیمش دارند، اینجا هم مانند اکثر خیابانهای قدیمی شهر تهران دستخوش تغییرات شده اما قرارگیری چند خانه و کاخ تاریخی در این محله باعث شده تا هنوز هم بتوان در میان کوچهها و خیابانهایش ردی از تاریخ را پیدا کرد.
فرمانیه تهران یکی از محلههای لاکچری و مرفه نشین پایتخت است. که در محدوده شمال شهر تهران واقع شده است.. اگر بخواهیم آدرس دقیقتری بدهیم فرمانیه در منطقه شهرداری تهران واقع شده است. که از شمال با خیابان شهید لواسانی (فرمانیه)، از جنوب با بزرگراه صدر، از شرق با خیابان پاسداران و از غرب با خیابان کامرانیه همسایه است..
دروس که از آن به عنوان دره روس ها نیز یاد می شود در مجاورت محله قلک قرار گرفته و از مهم ترین محله های تهران به حساب می آید. این محله که بخشی از منطقه تهران می باشد بیشتر به دلیل خیابان بندی اصولی و بر اساس است.انداردهای جهانی شناخته می شود. این منطقه از نظر قدمت ابتدا تصور می شد به زمان قاجاریه باز می گردد ولی اکتشافات باستان شناسی نشان می دهد زندگی در این منطقه به هزاران سال می رسد.
یک روش تولید نیتریت سدیم است.فاده از نیترات سدیم مذاب به عنوان نمک و سرب اکسید شده می باشد، در حالی که در یک روش مدرن تر از براده آهن قراضه برای کاهش نیترات است.فاده می شود. در واقع نیتریت سدیم توسط چندین واکنش شیمیایی که شامل کاهش نیترات سدیم است.، سنتز شده است..
نیترات یا نیتریت (درصورت بلعیده شدن) تحت شرایطی با برخی از سلول های بدن انسان واکنش می دهد. به همین علت است.فاده ازاین ماده توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) به عنوان ماده ی (احتمالا) سرطان زا برای انسان طبقه بندی شده است.. با این حال سازمان غذا و ادرو آمریکا است.فاده ازآن را در مقادیر مجاز بلا مانع دانسته است.
در محصولات گوشتی توجه داشته باشید که هنگامی که نیتریت سدیم تا دمای بالا گرم می شود ، نیتروزامین ایجاد می شود. نیتروزامین ها سرطان زا تلقی می شوند. به دلیل این مطالعات ، USDA محدودیتی بر میزان این افزودنی در گوشت های پخته شده اعمال کرده و برای محدود کردن میزان مصرف نیتروزامین ها نیاز به افزودن اسید اسکوربیک به عنوان آنتی اکسیدان می باشد.افزودن اسید اسکوربیک (معروف به ویتامین C)، اسیدهای اریتوربیک یا آلفا توکوفرول (معروف به ویتامین E) می تواند به جلوگیری از تشکیل نیتروزامین کمک کند.تولیدکنندگان ممکن است. این موارد را به محصولات حاوی نیتریت اضافه نمایند (برچسب مواد تشکیل دهنده ، درج شده بر روی محصولات را بخوانید). گزارشات نشان می دهد که افزودن این مواد باعث کاهش چشمگیر نیتروزامین در غذاها شده است.، که پیشرفت خوبی را نشان می دهد.
باکتریهای نیتریته کننده و دفع کننده نیتریت توسط نیتریتها تغذیه میشوند و میتوانند آنها را به نیترات، آمونیاک و ازت تبدیل کنند. باید از بایوسایدهای غیر اکسید کننده است.فاده شود. اگر اتلاف آب وجود نداشته باشد و رسانایی و سایر پارامترهای آزمایش شده یکسان باقیمانده باشد، اما سطح Sodium nitrite سیستم کاهش یابد، این میتواند نشانه فعالیت میکروبیولوژیکی باشد.
شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد نیتریت فواید زیادی برای سلامتی دارد. مطالعات نشان دادهاند که nitrite بخشی از چرخه سلامتی نیتروژن بدن است.. بدن با تبدیل نیترات به نیتریت، فشار خون را تنظیم کرده، باعث بهبودی زخمها، از بین بردن عوامل بیماریزا در روده و حتی حفظ سلامتی در دوران بارداری میشود.