شهر صنعتی فیروزکوه در است.ان تهران و شهرستان تهران واق شده است. .که از مساحت کل ۵ هکتار برخوردار است..قراردادهای منعقد شده و واحدهای صنعتی این شهرک واحد است. که این واحد به بهره برداری رسیده اند. لازم به ذکر است. که طرح در شهرک صنعتی فیروزکوه در حال ساخت است.
یکی از شهرک های صنعتی تهران که در مجاورت شهرستان فیروزکوه قرار دارد شهرک صنعتی فیروزکوه است. که حدود هکتار وسعت دارد و قرارداد در این شهرک صنعتی منعقد شده است.. هم اکنون واحد صنعتی در این شهرک مشغول به کار هستند و حتی می توانند شروع به فعالیت کنند.
یکی از شهرک های صنعتی تهران که در مجاورت شهرستان فیروزکوه قرار دارد شهرک صنعتی فیروزکوه است. که حدود هکتار وسعت دارد و قرارداد در این شهرک صنعتی منعقد شده است.. هم اکنون واحد صنعتی در این شهرک مشغول به کار هستند و حتی می توانند شروع به فعالیت کنند.
در اوایل دهه ، تحقیقات بیشتر پیرامون است.فاده از نیتریت سدیم به عنوان یک ماده افزودنی در صنایع غذایی، به عنوان افزودنی غذایی معرفی شد. نیترات سدیم هنگامی که به عنوان نگهدارنده غذا است.فاده شود، دارای خواص ضد میکروبی است.. این ماده به طور طبیعی در سبزیجات سبز برگ وجود دارد.
از نظر تاریخی از نمک برای حفظ گوشت است.فاده شده است.. فرآوردههای گوشتی حاوی نمک معمولاً به رنگ قهوهای مایل به خاکستری بود. وقتی این ماده به همراه نمک اضافه شود، گوشت قرمز و سپس صورتی رنگ ایجاد میکند که با گوشتهای فرآوری شده مانند ژامبون، بیکن، هات داگ و بولونیا همراه است..
این ماده در حضور اسیدها، منجر به تولید اسیدهای نیترات می شود. این ماده در دو نوع خوراکی و صنعتی موجود می باشد. یک ماده مفید برای انواع ترکیبات ارگانیک مانند داروها، رنگ ها و سموم است. اما احتمالا بیشتر به عنوان یک افزودنی برای مواد غذایی به منظور جلوگیری از سمی شدن شناخته شده است..
در واقع این نوع ماده یک افزودنی غذایی چند منظوره است. که علاوه بر تنظیم رنگ و طعم گوشتهای پخته شده، از رشد میکروارگانیسمهای مخرب نیز جلوگیری میکند. مکانیسم دقیق مهار باکتری بوتولینال توسط نیتریت شناخته نشده است.. با این حال، اثربخشی آن به مواردی مانند PH، نمک، دمای عملیات، زمان نگهداری، و ترکیب ماده غذایی بستگی دارد.
نیتریتها با پیوند با میوگلوبین، رنگدانهای که اکسیژن را در سلولها ذخیره میکند، گوشت را قرمز نگه میدارند. این نیتریتها به عنوان جایگزینی برای اکسیژن عمل میکنند و اجازه میدهند رنگ ماندگاری بیشتری داشته باشد. Sodium nitrite به عنوان یک عامل رنگ دهنده و همچنین نگهدارنده در مواد غذایی و به عنوان عامل ضد میکروب در گوشت و ماهی و برخی پنیرها است.فاده میشود.