وی در این بازدید به اتفاق مدیریت شهرک صنعتی قرچک مهندس حامد افشارنادری از روند است.قرار و تولید چندین واحد صنعتی شهرک در زمینه تولید پارچه رمبلی (شرکت اویاز) و شرکت قهوه اخوان و شرکت بسته بندی محصولات غذایی افق دریا ثمین بازدید کرد
تحقیقات بیشتر پیرامون است.فاده از Sodium nitrite به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی جهت است.اندارد کردن مقدار موجود در غذاها برای به حداقل رساندن مقدار مورد نیاز انجام شد. این نوع ترکیب باعث مهار اکسیداسیون لیپیدها که منجر به حساسیت میشود. و مهار رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا میشود. توانایی این نوع ترکیب در پرداختن به موارد فوق باعث تولید گوشت با ماندگاری طولانی مدت شده و باعث بهبود رنگ / طعم مطلوب شده است.. به گفته محققان مشغول در صنعت گوشت، Sodium nitrite، ایمنی مواد غذایی را بهبود بخشیده است..
برای تولید این محصول از چندین روش میتوان است.فاده کرد یکی از مرسوم ترین روش های تولید این ماده واکنش اکسید نیتروژن در محلول آبی قلیایی در حضور کاتالیست است..شرایط واکنش بستگی به مرتبه اکسید شدگی اکسید نیتروژن و نوع اکسنده ارتباط دارد.
در واقع این نوع ماده یک افزودنی غذایی چند منظوره است. که علاوه بر تنظیم رنگ و طعم گوشتهای پخته شده، از رشد میکروارگانیسمهای مخرب نیز جلوگیری میکند. مکانیسم دقیق مهار باکتری بوتولینال توسط نیتریت شناخته نشده است.. با این حال، اثربخشی آن به مواردی مانند PH، نمک، دمای عملیات، زمان نگهداری، و ترکیب ماده غذایی بستگی دارد.
علائم واکنش آلرژیک ، مانند بثورات پوستی ؛ خارش؛ قرمزی پوست ، تورم ، تاول یا پوسته پوسته شدن با یا بدون تب ؛ خس خس سینه، تنگی در قفسه سینه یا گلو ؛ مشکل در تنفس ، بلع یا صحبت کردن. گرفتگی صدا یا تورم دهان ، صورت ، لب ها ، زبان یا گلو. علائم متهموگلوبینمی مانند رنگ آبی یا خاکستری لب ها ، ناخن ها یا پوست. ضربان غیر طبیعی قلب ، تشنج سرگیجه، سردرد ،احساس خواب الودگی زیاد، احساس خستگی یا ضعف یا تنگی نفس. این اثرات نادر است. اما در صورت وقوع ممکن است. کشنده باشد.
. در صنایع شیشه کاربرد دارد : نیترات سدیم در یک فرآیند دو مرحله ای برای ساخت شیشه مقاوم است.فاده می شود. در مرحله اول شیشه در یک حمام نیترات سدیم غوطه ور می شود که غنی از سطح شیشه ای با یون های سدیم افزایش قدرت محصول تمام شده قرار دارد.