به گفته بسیاری از باستان شناسان و محققانی که در تپه پردیس فعالیت کردهاند، این منطقه یکی از قدیمیترین آثار تاریخی است. که تمدن بشری را در عصری نشان میدهد که انسان با درک صحیح از زندگی گروهی، به ساخت ابزارهای زندگی متمدن روی آوردهاست.
قرچک در سال ۵۵ شمسی به دلیل توسعه در صنعت و جذب مهاجر از نقاط مختلف کشور به شهر تبدیل شد. در شهر قرچک محله های مختلفی وجود دارد و معمولا مهاجران هر شهر یا کشور محله خاص خود را در قرچک تشکیل داده اند. جالب اینجاست که روی تابلو مسجد هر منطقه در کنار نام مسجد، اسم منطقهای که مهاجران از آنجا مهاجرت کرده اند، نوشته شده است..
امکانات رفاهی ارائه شده در قرچک، این شهر را به یکی از بهترین شهرستان های است.ان تهران تبدیل کرده است.. این شهر به دلیل قرار گرفتن در حومه تهران و ارزان بودن مسکن در آن نسبت به تهران، جمعیت قابل توجهی را در خود جای داده است.. از این رو، آشنایی با قرچک تهران به شما کمک خواهد تا بتوانید، در بهترین محله های این شهر، خانه یا ملک مورد علاقه خود را خریداری یا رهن و اجاره کنید.
در واقع این نوع ماده یک افزودنی غذایی چند منظوره است. که علاوه بر تنظیم رنگ و طعم گوشتهای پخته شده، از رشد میکروارگانیسمهای مخرب نیز جلوگیری میکند. مکانیسم دقیق مهار باکتری بوتولینال توسط نیتریت شناخته نشده است.. با این حال، اثربخشی آن به مواردی مانند PH، نمک، دمای عملیات، زمان نگهداری، و ترکیب ماده غذایی بستگی دارد.
در واقع این نوع ماده یک افزودنی غذایی چند منظوره است. که علاوه بر تنظیم رنگ و طعم گوشتهای پخته شده، از رشد میکروارگانیسمهای مخرب نیز جلوگیری میکند. مکانیسم دقیق مهار باکتری بوتولینال توسط نیتریت شناخته نشده است.. با این حال، اثربخشی آن به مواردی مانند PH، نمک، دمای عملیات، زمان نگهداری، و ترکیب ماده غذایی بستگی دارد.
غلظتهای بسیار زیاد nitrite میتواند به انسداد مکانیکیشود و به واشر و شلنگ آسیب برساند. نیتریت یک اکسیدان ملایم است.. مقادیر بالای nitrite میتواند واشرها و شیلنگها را اکسید و تخریب کند. مقادیر بالای آن (> پی پی ام NO) نیز به محتوای جامدات محلول در آب میافزاید. آبی که باعث میشود درزگیر مکانیکی روی پمپ قرار گیرد، تبخیر میشود و مواد جامد محلول را باقی میگذارد.
در محصولات گوشتی توجه داشته باشید که هنگامی که نیتریت سدیم تا دمای بالا گرم می شود ، نیتروزامین ایجاد می شود. نیتروزامین ها سرطان زا تلقی می شوند. به دلیل این مطالعات ، USDA محدودیتی بر میزان این افزودنی در گوشت های پخته شده اعمال کرده و برای محدود کردن میزان مصرف نیتروزامین ها نیاز به افزودن اسید اسکوربیک به عنوان آنتی اکسیدان می باشد.افزودن اسید اسکوربیک (معروف به ویتامین C)، اسیدهای اریتوربیک یا آلفا توکوفرول (معروف به ویتامین E) می تواند به جلوگیری از تشکیل نیتروزامین کمک کند.تولیدکنندگان ممکن است. این موارد را به محصولات حاوی نیتریت اضافه نمایند (برچسب مواد تشکیل دهنده ، درج شده بر روی محصولات را بخوانید). گزارشات نشان می دهد که افزودن این مواد باعث کاهش چشمگیر نیتروزامین در غذاها شده است.، که پیشرفت خوبی را نشان می دهد.
هرچند که این مواد شیمیایی باعث جلوگیری از رشد باکتری ها می شود، اما می تواند در مقادیر زیاد برای حیوانات و انسان ها سمی باشد. LD در موش های صحرایی میلی گرم در کیلوگرم و LDL انسانی آن میلی گرم در کیلوگرم است.، به این معنی است. که اگر یک فرد کیلوگرمی حدود . گرم از آن مصرف کند باعث مرگ او خواهد شد. همچنین طبق مطالعات انجام شده مصرف این ماده در دراز مدت باعث ایجاد تومور های سرطانی می شود.