این آبشار در یکی از تاریخیترین روستاهای بخش لواسانات واقع شده است. و همین موجب میشود که شما در بازدید از آن یک روز هیجانانگیز را پشت سر بگذارید. حواستان باشد در این بازدید از تپههای گوشواره، قلعه پیرزن، جوهک و شیرتازه غافل نشوید. این جاذبههای تاریخی در روستای کند علیا قدمتی برابر با اوایل دوره اسلامی دارند.
این درخت در محوطه عمارت و باغ نظام السلطان قرار دارد. باغ نظامالسطان در مرکز شهر لواسان کوچک است. و علت شهرت این چنار، عمر طولانی آن است.. گفته میشود، این چنار در حدود ۵ سال عمر دارد. در زیر این درخت، چشمهای جاریست و در گذشته چنار نظامالسلطان، پنج تنه قطور و بزرگ و گسترده داشته اما با گذشت سالیان طولانی، تنها دو تنه از آن باقی مانده است..
امامزاده فضلعلی (ع) واقع در روستای ناران بخش لواسانات، برادر امام رضا (ع) و از فرزندان امام موسی كاظم (ع) است.. در حال حاضر ساختمان امامزاده دو ایوان دارد که یک ایوان در ضلع شمالی و دیگری در ضلع جنوبی خودنمایی میکنند. اتاق مقبره پلان چهارضلعی دارد و مزین به آینهکاری است. که به هشت ضلعی و بعد به دایره تبدیل شده و به گنبد منتهی میشود. سقف امامزاده بهدلیل بارشهای شدید نیمه دوم سال، شیروانی دارد. این اثر تاریخی در سال ۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
کلرید کلسیم ترکیبی سفید رنگ که معمولا شکل ظاهری آن بصورت پرک، کلوخه و یا دانه های کوچک می باشد. کلرید کلسیم در آب به راحتی حل می شود و تفاوت آن با نمک طعام جایگزینی کلسیم به جای سدیم می باشد، به شدت جاذب رطوب بوده و به عنوان رطوبت گیر مورد است.فاده قرار می گیرد.
کلرید کلسیم هنگامی که به مایعات اضافه می شود مقدار زیادی گرما آزاد می شود، این خصوصیت اغلب در شروع فرآیند های گرمایی در اهداف صنعتی مورد است.فاده قرار می گیرد. توانایی جذب رطوبت هوا انحلال فوری و خواص گرمازایی این ماده را تبدیل به ماده ای محبوب در صنایع شیمیایی کرده است..
پیدایش کلرید کلسیم در طبیعت به شکل هیدراته بوده و به عنوان کانیهای کمیاب سینجاریت (دی هیدرات) و قطب جنوب (هگزا هیدرات) وجود دارد. همچنین به مقدار زیادی در آبهای نمک طبیعی دریاچههای نمک و رسوبات نمک یافت میشود. در تهیه کلرید کلسیم میتوان از واکنش سنگ آهک (CaCo₃) با اسید هیدروکلریک (Hcl) است.فاده نمود و محصول نهایی CaCl₂ تولید میشود.
کارخانجات تولید کننده لبنیات از کلرید کلسیم در تولید انواع پنیر است.فاده می کنند، از آن برای افزایش اندازه و است.حکام دلمه های پنیر است.فاده می شود. کلسیم کلرید در ابتدای تولید پنیر به عنوان یک ماده انعقادی به شیر اضافه می شود.
محصول شیمیایی فوق به صورت جامد یافت می شود . این ماده شیمیایی هم به شکل پودر ، هم به شکل دانه دانه ، هم به شکل پرک و هم به شکل گرانول یافت می شود . این ترکیب شیمیایی معمولا به رنگ سفید دیده می شود . این ماده شیمیایی بسیار شبیه به نمک طعام یا همان