شهرک صنعتی صفادشت از لحاظ موقعیت مکانی در شهر ملارد و در جاده شهریار قرار دارد. این شهر به علت صنعتی بودنش از موقعیت اقتصادی خوبی برخوردار بوده و دارای کارخانه و کارگاه های صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، بخش برای دامداری، هکتار باغ و هزار هکتار اراضی کشاورزی است.. و به این طریق جوانان بسیاری برای پیدا کردن شغل به این شهرک صنعتی مراجعه می کنند. شهرک صنعتی دهک در جاده ملارد و در حومه شهرک صنعتی صفادشت واقع شده است.. این شهرک یکی از بخش های تازه تاسیس شده است. که به خاطر بهره مند بودن از زیر ساخت های مناسب برای راه اندازی کار های صنعتی یا جهت سرمایه گذاری مناسب است.. شهرک صنعتی دهک از جمله فعال ترین شهرک های منطقه بوده و عمده کارخانه های این شهرک کارخانه صنایع غذایی می باشد..
شناسه ملک : متر باغ متر ویلای دوخواب دارای است.خر چهارفصل آلاچیق و باربکیو محوطه سازی و نورپردازی شده دارای درختان مثمر بر متر شهرکی برق قانونی مشترک کنتور گاز مشترک قانونی آب مصرفی سهمیه آب کشاورزی دارای سند تکبرگ عرصه و اعیان فروش این باغ ویلا در صناملک توسط این کارشناس فروش انجام میشود: صناملک نخستین برند باغ ویلا و املاک صنعتی غرب است.ان تهران ارسال عدد به شماره = ورود به دنیای صناملک ( باغ ویلا و صنعتی )
شناسه ملک : متر باغ متر ویلای دوخواب دارای است.خر چهارفصل آلاچیق و باربکیو محوطه سازی و نورپردازی شده دارای درختان مثمر بر متر شهرکی برق قانونی مشترک کنتور گاز مشترک قانونی آب مصرفی سهمیه آب کشاورزی دارای سند تکبرگ عرصه و اعیان فروش این باغ ویلا در صناملک توسط این کارشناس فروش انجام میشود: صناملک نخستین برند باغ ویلا و املاک صنعتی غرب است.ان تهران ارسال عدد به شماره = ورود به دنیای صناملک ( باغ ویلا و صنعتی )
این ماده خوراکی دارای کاربردهای بسیار زیادی در صنعت مواد غذایی است. و در واقع بیشتر به عنوان یک طعم دهنده یا شیرین کننده مورد است.فاده قرار میگیرد با توجه به اینکه رنگ اصلی خود را حفظ نموده و دارای منبع شیرینی است. ، به عنوان مثال
گلایسین در سال توسط شیمیدان فرانسوی به نام هنری براکونوت در هنگامی که ژلاتین را با جوشاندن آن با سولفوریک اسید هیدرولیز کرد، کشف شد. او در ابتدا آن را شکر ژلاتین نام نهاد اما شیمیدان فرانسوی ژان باتیست بوزینه گلو نشان داد که حاوی نیتروژن است.. دانشمند آمریکایی نورتون هورفورد که در آن زمان دانشجوی شیمیدان آلمانی، جاستوس فون لیبیگ بود، نام گلیکوکول را پیشنهاد داد. با این حال، برزلیوس، دانشمند سوئدی، نام ساده تر گلایسین را پیشنهاد کرد. این نام از کلمه یونانی به معنی مزه شیرین گرفته شده است.. در سال شیمیدان فرانسوی، آگوست کاهورس مشخص کرد که گلایسین یک آمین است.یک اسید است..
یکی از مهمترین اسیدهای آمینه با پروتئین در بدن است.. این ترکیب ماهیچهها، است.خوانها و بافتهای همبند ما را با کلاژن، پروتئینی که برای قدرت، ثبات و عملکرد بدنی سالم شما ضروری است.، تأمین میکند. با افزایش سن، سطح کلاژن در بدن به طور طبیعی کاهش مییابد. گلیسین در سرکوب التهاب نیز بسیار مؤثر است.. دوزهای اضافی
لوبیا حاوی اسیدهای آمینه گلیسین، لیزین و پرولین است. و عدس لیزین تولید می کند. لوبیا و عدس همچنین حاوی مقادیر زیادی فیبر هستند که برای هضم سالم مهم است.. می توانید انواع لوبیا و عدس را با غلات، دانه ها، آجیل و/یا سایر پروتئین های گیاهی جفت کنید تا یک پروتئین کامل بسازید.
این ماده از جمله آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن برای تولید کراتین است. که باعث بهبود عملکرد عضلهها در حرکات آنی و سریع همانند حرکات دو سرعت یا وزنه برداری میشود. از این رو برخی ورزشکاران از مکملهای این ماده است.فاده میکنند.