مشاوره و اجرا نورپردازی اماکن مذهبی و زیارتی در شهریار

Lighting of religious and pilgrimage places-1
Lighting of religious and pilgrimage places-2



شهریار، با نام کامل سید محمدحسین بهجت تبریزی، که با منظومه‌ی «حیدر بابایه سلام» و اشعاری چون «حالا چرا» و مناجات «علی ای همای رحمت» شناخته می‌شود، آن‌قدر در ادبیات ایران تأثیرگذار بوده که سالروز درگذشت وی در تقویم رسمی کشور به نام «روز شعر و ادب پارسی» نام‌گذاری شده است..

شهریار شاعر سه زبانه است.. او به همه زبانها و ملتها احترامی کامل دارد. در اشعار او بر خلاف برخی از شعرای قومگرا نه تنها هیچ توهینی به ملل غیر نمی شود بلکه او در جای اشعارش می کوشد تا با هر نحو ممکن سبب انس زبانهای مختلف را فراهم کند. اشعار او به سه زبان ترکی آذربایجانی،فارسی و عربی است. .

استاد شهریار در اوایل تحصیل پزشکی، دلباخته‌ی دختری به نام ثریا شد و این دو مدتی نیز با هم نامزد بودند اما رقیب عشقی شهریار پسرعموی رضاشاه و شخصی پرنفوذ بود. ثریا، علی‌رغم اینکه به شهریار علاقه‌مند بود، در نهایت مجبور شد با چراغعلی سالار حشمت ازدواج کند.


حالا که بازار را پیدا کردید، وارد شوید و خود را به دل پارچه‌های رنگی و ادویه‌جات خوش عطر بسپارید. در سمتی از بازار، انواع پارچه لباس کردی را در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف خواهید دید. خوبی این بازار این است. که خیاطان زبردست بازار خود پیراهن را همان روز برایتان آماده می‌کنند. جلیقه و سایر تزئینات لباس کردی را هم می‌توانید آماده از بازار تهیه کنید.

محله جلفا با معماری و بافت بسیار قدیمی اما دست‌نخورده، از مشهورترین و مهم‌ترین محله‌های اصفهان است.؛ منطقه‌ای که با گردش در آن حس می‌کنید به یکی از کشورهای غربی سفر کرده‌اید. جلفا در گذشته محل زندگی مسیحیان شهر (پروتستان، ارتدکس و کاتولیک‌ها) بود؛ زمانی که ارمنی‌های اصفهان از کنار رود ارس تا زاینده رود (در دوره شاه عباس صفوی) کوچ کردند و در این محل ساکن شدند. خیابان‌های سنگ‌فرش‌شده و تمیز، ساعت‌های بلند قامت، کلیساها (وانک، بیت لحم، کلیسای مریم و هاکوپ و سرکیس)، کافه‌ها

درباره دلیل نام‌گذاری این بنا به برج قربان، گفته می‌شود که در جریان شورش افغان‌ها در دوره صفویه، این محل سنگرگاه فردی به اسم قربان بود. او از اهالی محل دفاع و تلاش می‌کرد شورشیان را دفع کند. به همین دلیل مسجد و بقعه به نام او شهرت یافت.



( مشاوره و اجرا ) های دیگر