مشاوره و اجرا نورپردازی در دیزین

lighting-1
lighting-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


ساخت امکانات مختلف در دیزین از سال آغاز شد و به تدریج امکاناتی از جمله ساخت جاده، نصب تله‌سیژ، اولین تله‌‌کابین ایران (تله‌کابین شاله)، نصب تله‌اسکی مبتدی در این منطقه ایجاد شد. در سال نیز با ورود بخش خصوصی به این منطقه و سرمایه‌گذاری مناسب، توسعه این منطقه آغاز شد.

پیست اسکی بین المللی دیزین دارای کافه رستوران برای میل غذا و نوشیدنی های گرم، یک هتل ستاره با نام جهانگردی، مدرسه آموزش اسکی در همه سطوح، کلبه برای گرم شدن اسکی بازان در طول تفریح، پارکینک خودروهای سواری، مربیان برجسته در سطح تیم ملی و بخش اطلاعات می باشد.

البته بعد از انقلاب اسلامی با توجه به عدم رسیدگی به دستگاه پیست این مکان بالغ بر سی سال تا اواخر سال ۸۵ تعطیل بود که با سرمایه گذاری بخش خصوصی دوباره فعالتی خود را آغاز کرد، در اواخر سال اعضای فدراسیون جهانی اسکی وارد ایران شدند تا کلنگ ایجاد اولین پیست اسکی روی چمن ایران زده شود تا این مکان به یک جاذبه تفریحی چهار فصل تبدیل شود، این پیست ۵ متری میزبان بازی های بین المللی و ترمینات تیم ملی اسکی روی چمن ایران در همه رده های سنی است. که نشان دهنده ی کیفیت بالای پیست است.، علاوه بر اسکی تفریحات و رشته های ورزشی دیگری ملی همچون تیراندازی با کمان، کایت سواری، دوچرخه سواری کوهستان، مدرسه بین المللی اسکی و هتل جهانگردی دیزین برای اقامت گردشگران و اسکی بازان در طول شب تاسیس شد.


در انتخاب لنز باید دقت داشته باشید که لنز شما حداقل، محدوده میلی متر تا میلی متر را پوشش دهد. برای مثال می توان از لنزهای کانن تا میلی متری f/. و تا میلی متری f/.L است.فاده کرد. لنزهای زاویه باز برای عکاسی صنعتی مناسب نیستند. این لنزها سبب اعوجاج تصویر می شوند و امکان زوم کردن برای حذف عناصر نامطلوب در تصویر را فرآهم نمی آورند. یک لنز ماکرو مثل لنز کانن میلی متری f/.L یک لنز عالی برای نشان دادن جزئیات محصول مثل ریزه کاری ها یا لوگوی آن است..

در سرعت های کمتر از سرعتی مشخص (معمولا یک-دویستم ثانیه) پرده دوم شاتر زمانی شروع به بسته شدن می کند که پرده اول کاملا باز شده باشد (به صورت همزمان رخ می دهد). اما در بالای این سرعت مشخص، وقتی هنوز پرده اول کاملا باز نشده، پرده دوم شروع به بسته شدن می کند. در این حالت، نوردهی به دوربین، به صورت جزئی و نه کامل، رخ می دهد. در این صورت، نور فلش که تنها در یک لحظه بسیار کوتاه حضور دارد، نمی تواند به طور کامل به حسگر برسد. در نتیجه حاشیه های عکس شما سیاه می شود.

برای نورپردازی در عکاسی صنعتی روشی را انتخاب کنید که بهترین ویژگی های محصول شما را نمایش می دهد. در رابطه با نتیجه مطلوب نهایی فکر کنید. مکان منبع نوری، رفلکتورها، فلگ ها، دیفیوزرها و&#; را تغییر دهید و ببینید که عکس محصول چگونه تغییر می کند. از تغییر تنظیمات دوربین نترسید ولی اصول پایه ای عکاسی مثل عمق میدان دید، را نیز رعایت کنید. عکس بگیرید، آن را با دقت نگاه کنید، تنظیمات لازم را انجام دهید و مجددا عکس بگیرد.



( مشاوره و اجرا ) های دیگر