تولید و ساخت نیتریت سدیم در بازار لاله زار

Sodium nitrite-1
Sodium nitrite-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .



تولید کننده های محصولات گوشتی، این ماده را دوست دارند، زیرا رنگ قرمز را در گوشت پخته شده تثبیت می‌کند (بدون نیتریت، هات داگ و بیکن خاکستری به نظر می‌رسند) و طعم خاصی می‌دهد. نیترات سدیم در گوشت خشک شده است.فاده می شود، زیرا به آرامی به نیتریت تجزیه می شود و رنگ قرمز محصول را تثبیت می کند.. افزودن نیتریت به غذا می تواند منجر به تشکیل مقادیر کمی از مواد شیمیایی قوی سرطان زا (نیتروزامین ها) به ویژه در بیکن سرخ شده شود. نیتریت، که در بزاق نیز وجود دارد و از نیترات موجود در چندین سبزی تشکیل می‌شود، می‌تواند واکنش شیمیایی مشابهی را در معده انجام دهد. امروزه شرکت‌ها اسید اسکوربیک یا اسید اریتوربیک را همراه با این ماده به بیکن اضافه می‌کنند تا از تشکیل نیتروزامین جلوگیری کنند، اقدامی که این مشکل را تا حد زیادی کاهش داده است.. در حالی که نیتریت و نیترات تنها یک خطر کوچک ایجاد می کنند، هنوز هم ارزش اجتناب از آنها وجود دارد.

در اوایل دهه ، تحقیقات بیشتر پیرامون است.فاده از نیتریت سدیم به عنوان یک ماده افزودنی در صنایع غذایی، به عنوان افزودنی غذایی معرفی شد. نیترات سدیم هنگامی که به عنوان نگهدارنده غذا است.فاده شود، دارای خواص ضد میکروبی است.. این ماده به طور طبیعی در سبزیجات سبز برگ وجود دارد.

سدیم نیتریت در سوسیس نیز است.فاده می شود. این ماده به جهت دادن رنگ صورتی به فرآورده های گوشتی افزوده شده، با میوگلوبین گوشت واکنش داده و باعث تغییر رنگ و تبدیل آن به نیتروزومیوگلوبین (قرمز روشن) و در ادامه با حرارت دادن، به نیتروزوهموکروم (صورتی رنگ) می شود. در صورت حرارت دادن زیاد نیتریت، ماده سمی و خطرناک نیتروزآمین تولید می شود. به منظور مهار کردن تشکیل نیتروزآمین به محصولات گوشتی اسید آسکوربیک اضافه می کنند. همچنین می توان از اسید اریتوربیک و α-توکوفرول (ویتامین E) نیز بدین منظور است.فاده کرد. این مواد با خاصیت اکسیداسیون-کاهشی خود مانع تولید نیتروزآمین می شوند. جالب توجه است. بدانید در ایالات متحده آمریکا سدیم نیتریت مورد است.فاده به عنوان مواد افزودنی را به رنگ صورتی روشن رنگ می کنند تا با نمک یا شکر اشتباه گرفته نشود و از مسمومیت تصادفی با این ترکیب جلوگیری شود.



( تولید و ساخت ) های دیگر