طبق آمار سال ، ردیف مسکن، آب، برق و گاز، با سهمی معادل / درصد، بیشترین سهم از متوسط هزینهٔ ناخالص یک خانوار ساکن تهران را به خود اختصاص دادهاست؛ پس از آن نیز ردیف خوراکیها و آشامیدنیها با سهم ۵/ درصدی قرار دارد.
طی پژوهشی که به سفارش شورای فرهنگ عمومی در سال ۸ انجام شد و براساس یک بررسی میدانی و یک جامعه آماری از میان ساکنان ۸۸ شهر و حدود روستای سراسر کشور، درصد اقوامی که در این نظر سنجی نمونهگیری شد در این است.ان به قرار زیر بود:
در طول سالهای ۵ تا ۸۵ ده شهر به شهرهای است.ان تهران اضافه شدهاند که بزرگترین آنها شهرهای اندیشه، صالحیه، باغستان و نصیرشهر با ۵ هزار، ۵ هزار، ۵ هزار، هزار نفر و کوچکترین آنها شهر ارجمند با ٬ نفر بودهاست.
روش معمول تر شامل واکنش عمومی اکسیدهای نیتروژن در محلول آبی قلیایی، با افزودن یک کاتالیزور است.. شرایط دقیق بستگی به است.فاده از اکسیدهای نیتروژن و میزان اکسید کننده آن دارد، زیرا برای جلوگیری از اکسید شدن بیش از حد اتم نیتروژن باید شرایط را به دقت کنترل کرد.
این در فراورده های گوشتی میتواند به نیتروزآمین تبدیل شود که در ازمایش هایی که بر روی موش های ازمایش گاهی صورت پذیرفته اثرات سرطان زا بودن این ماده اثبات شده است.. میزان نیتروزامین در فراورده های غذایی حاوی سدیم نیتریت زمانی که با دمای بسیار بالا پخته یا سرخ میشوند افزایش می یابد .علاوه بر این نیترات هم در برخی از محصولات غذایی مانند سبزیجات یا اب اشامیدنی موجود است. که میتواند در بدن انسان به نیتریت تبدیل شود.
از نظر تاریخی از نمک برای حفظ گوشت است.فاده شده است.. فرآوردههای گوشتی حاوی نمک معمولاً به رنگ قهوهای مایل به خاکستری بود. وقتی این ماده به همراه نمک اضافه شود، گوشت قرمز و سپس صورتی رنگ ایجاد میکند که با گوشتهای فرآوری شده مانند ژامبون، بیکن، هات داگ و بولونیا همراه است..
تحقیقات بیشتر پیرامون است.فاده از Sodium nitrite به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی جهت است.اندارد کردن مقدار موجود در غذاها برای به حداقل رساندن مقدار مورد نیاز انجام شد. این نوع ترکیب باعث مهار اکسیداسیون لیپیدها که منجر به حساسیت میشود. و مهار رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا میشود. توانایی این نوع ترکیب در پرداختن به موارد فوق باعث تولید گوشت با ماندگاری طولانی مدت شده و باعث بهبود رنگ / طعم مطلوب شده است.. به گفته محققان مشغول در صنعت گوشت، Sodium nitrite، ایمنی مواد غذایی را بهبود بخشیده است..
محدوده است.فاده از ترکیب سدیم نیتریت بین تا ppm در نظر گرفته شده است. که اغلب این مقدار از ppm بالاتر نمی رود. سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا هشدار داده است. که دوز بیش از ppm برای نیتریت و ppm برای نیترات مورد است.فاده در صنایع غذایی، منجر به افزایش خطر ابتلا به سرطان خواهد شد.