از مناطق بیست و دوگانه شهر تهران، مناطق ،۸،،،۵ و را مناطق جنوبی تهران میگویند. این قسمت از شهر در سالهای دور به علت فقدان امکانات، به عنوان پایینشهر خطاب میشد. متاسفانه هنوز هم عدهای چنین دیدی به جنوب تهران دارند. اما این دیدگاه به هیچ وجه درست نیست.
در راستای برابری امکانات رفاهی در جنوب تهران ، خطوط اتوبوس رانی بسیاری برای جابجایی مسافران در سطح محله ها و پایانه های جنوب تهران راه اندازی شده است. . همچنین با پیگیری های مسئولین خدوم شهرداری تهران ، تعداد ایستگاه های متروی جنوب تهران هم روز به روز درحال افزایش است. . از این رو میتوان کیفیت خدمات حمل و نقل عمومی در جنوب تهران را مطلوب و قابل قبول خواند .
نازی آباد یکی از قدیمیترین و مهم ترین محله های جنوب تهران می باشد که بسیاری از آن به عنوان عروس جنوب تهران یاد می کنند و لقب جردن جنوبی را به آن داده اند. بسیاری تصور میکنند دلیل نامگذاری این محله به دلیل ساخت و ساز هایی می باشد که در زمان رضاشاه آلمانیها انجام داده اند ولی این محله بیشتر به دلیل اینکه نازخاتون یکی از سوگلی های ناصرالدین شاه مالک آن بوده نامگذاری شده و تا سال این محله ناز آباد خوانده می شده است.. در این محله وسیع بیش از میدان وجود دارد که مهمترین میدان این منطقه بازار دوم می باشد که به خیابان اکبر مشهدی (پارس قدیمی) و ته خط متصل می باشد. در راستای خیابان نازی آباد مغازه های متعددی ساخته شده و آن را به بورس خرید لباس تبدیل کرده است.. بسیاری این محله را به عنوان اصلی ترین بخش جنوب تهران به حساب می آورند.
روش معمول تر شامل واکنش عمومی اکسیدهای نیتروژن در محلول آبی قلیایی، با افزودن یک کاتالیزور است.. شرایط دقیق بستگی به است.فاده از اکسیدهای نیتروژن و میزان اکسید کننده آن دارد، زیرا برای جلوگیری از اکسید شدن بیش از حد اتم نیتروژن باید شرایط را به دقت کنترل کرد.
نیتریتها با پیوند با میوگلوبین، رنگدانهای که اکسیژن را در سلولها ذخیره میکند، گوشت را قرمز نگه میدارند. این نیتریتها به عنوان جایگزینی برای اکسیژن عمل میکنند و اجازه میدهند رنگ ماندگاری بیشتری داشته باشد. Sodium nitrite به عنوان یک عامل رنگ دهنده و همچنین نگهدارنده در مواد غذایی و به عنوان عامل ضد میکروب در گوشت و ماهی و برخی پنیرها است.فاده میشود.
تحقیقات بیشتر پیرامون است.فاده از Sodium nitrite به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی جهت است.اندارد کردن مقدار موجود در غذاها برای به حداقل رساندن مقدار مورد نیاز انجام شد. این نوع ترکیب باعث مهار اکسیداسیون لیپیدها که منجر به حساسیت میشود. و مهار رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا میشود. توانایی این نوع ترکیب در پرداختن به موارد فوق باعث تولید گوشت با ماندگاری طولانی مدت شده و باعث بهبود رنگ / طعم مطلوب شده است.. به گفته محققان مشغول در صنعت گوشت، Sodium nitrite، ایمنی مواد غذایی را بهبود بخشیده است..
سلام بنده مدیر فروش صنایع بعنوان یک شرکت تولیدی برای اولین بار نیتریت سدیم را در گرید صنعتی تولید کردیم آماده ارائه به مصرف کنندگان و فروش به صنایع مختلف هستیم جهت دریافت آنالیز و نمونه از روز *شنبه آبانبا این شماره تماس بگیرید
نیتریت گاهی اوقات می تواند یک بازدارنده خوردگی “خطرناک” تلقی شود، زیرا غلظت بیش از حد کم (کمتر از ppm) میتواند منجر به خوردگی بیشتر از زمانی که نیتریت وجود ندارد، بشود. این امر به این دلیل اتفاق میافتد که غلظت nitrite برای ترمیم شکافهای فیلم منفعل بر روی سطح فلز خیلی کم است.. در یک واکنش گالوانیک، از دست دادن فلز در آند رخ میدهد. از آنجا که نیتریت یک بازدارنده آندی است.، از بین رفتن فلز در این شکافهای فیلم متمرکز میشود و میتواند باعث گود شدن شود.