فروش نیتریت سدیم در رباط کریم

Sodium nitrite-1
Sodium nitrite-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


در سه طرف حیاط مرکزی سه ایوان وجود دارد که عرض این ایوان‌ها حدود پنج متر است.. طرح ساختمان این کاروانسرا به طرح مسجد جامع ساوه شباهت دارد. این مسجد در فاصله تقریباً کیلومتری از کاروانسرا قرار گرفته. در مسجد جامع در دوران صفوی تغییرات جزئی انجام گرفته و تنها اختلاف مسجد جامع ساوه با کاروانسرای رباط کریم این است. که در کارونسرای سنگی فضای خالی گوشه‌ها را با اتاق‌های گنبد داری پر کرده‌اند.

لازم به ذکر است. که این انبارها در دوران‌های زندیه و قاجاریه در ایران بیشتر ساخته شد و در رباط کریم برای تامین یخ این منطقه و کاروانیان سه انبار یخی در فواصل مختلف وجود داشت که در اصطلاح محلی به یخچال معروف بودند. از این انبارها تا حدود سال پیش نیز است.فاده می‌شده است. که با جایگزین شدن یخچال‌های برقی این انبارها عملاً است.فاده خود را از دست دادند.

در سال ربات کریم نیز از شهریار منفک و مستقل گردید. محله‌های رباط کریم در دو بخش مرکزی و بخش گلستان قرار دارند. محله‌های چهار دهستان، اسماعیل آباد و میمنت در بخش گلستان و محله‌های دهستان امامزاده ابوطالب و منجیل آباد در بخش مرکزی قرار دارند. اسن شهرستان مجموعاً دارای پارچه آبادی است. که روستای آن خالی از سکنه و روستای دیگر دارای سکنه هستند. جمعیت روستاهای رباط کریم بالغ بر نفر و تعداد خانوار روستایی آن به خانوار می‌رسد. شهرهای تابعه شهرستان رباط کریم به غیر از رباط کریم که مرکز شهرستان است. شامل نسیم شهر و گلستان است..


نیترات از سایر مواد غذایی هم دریافت می شود. دریافت آن از رژیم غذایی چندین برابر بیشتر از مصرف آن از غذا های فراوری شده است.. افزودن این ماده به محصولات گوشتی از رشد سم بوتولیسم جلوگیری می کند. در نتیجه اضافه کردن این ماده به این قبیل محصولات امری ضروری است.، منتها باید در غلظت مجاز مورد است.فاده قرار بگیرد

معادن زیادی از این نمک در شیلی و پرو وجود دارند این ماده سفید به مقدار زیادی در آب حل می شود. نیترات سدیم به صورت توده ای یا لایه ای همراه با آهک یافت می شود. وزن مخصوص این کانی / گرم بر سانتی متر مکعب بوده و به آسانی در آب حل می شود نیترات ها به دلیل محلول بودن در آب ، بیشتر در مناطق خشک و کویری یافت می شوند.

همچنین قادر است. تا سرعت اکسید شدن محصولات (لیپید موجود در محصولات) را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد. اکسیداسیون لیپید به عنوان یکی از دلایل اصلی کاهش کیفیت فراورده های حاصل از گوشت (رطوبت و طعم ناخوشایند) محسوب می شود. مکانیزم اثر نیتریت سدیم به عنوان یک آنتی اکسیدان است.. نیتریت با پروتئین های هِم و یون های فلزی واکنش داده و رادیکال های آزاد را با اکسید نیتریک (یکی از محصولات جانبی تولید شده) خنثی می کند. نیتریت ها با اتصال به میوگلوبین، رنگدانه ای که اکسیژن را در سلول ها ذخیره می کند، سبب می شوند تا گوشت را قرمز نگه دارند. این نیتریت ها به عنوان جایگزینی برای اکسیژن عمل می کنند و اجازه می دهند رنگ قرمز گوشت و محصولات گوشتی طولانی تر باقی بماند.



( فروش ) های دیگر