مهاجرپذیری رودهن، فرهنگ و آداب متفاوتی را در این شهر به وجود آورده است. و در مجموع ساکنان بومی این منطقه، از لحاظ گویش و آداب و رسوم، در مقایسه با مناطق پیرامون خود فرهنگی خاص و بسیار متمایز دارند. این آداب و رسوم بیشتر در میان اقوام آذربایجانی که از ارومیه مهاجرت کردهاند، دیده میشود و جالب است. بدانید که، این قوم آذری، همچنان بخشی از ویژگیهای فرهنگی و اجتماعی خاص خود را حفظ نمودهاند.
اگر کیلومتر به سمت شمال شرقی رودهن حرکت کنید، در جاده هراز به پیست اسکی بینالمللی آبعلی میرسید. این پیست اسکی از آذر ماه تا فروردین ماه هرسال، میزبان هزاران گردشگر و ورزشکاری است. که برای تفریح و ورزش از این پیست بازدید میکنند. حوالی نوروز میتوانید یک روز بهیادماندنی را در پیست آبعلی بگذرانید و وداعی خاطرهانگیز با زمستان برفی داشته باشید. در معرفی رودهن باید به این نکته اشاره کنیم که پیست آبعلی نخستین پیست اسکی کشور محسوب میشود.
رودهن منطقه ایست در کیلومتری شرق تهران و در شهرستان دماوند که دارای جاذبههای گردشگری بکر فراوانی است.. رودهن از شمال با شهرستان آمل در است.ان مازندران، از شرق با بخش مرکزی دماوند، از غرب با شهرستان پردیس و از جنوب با کوهها و کویرهای ورامین و پاکدشت همسایه است..
این در فراورده های گوشتی میتواند به نیتروزآمین تبدیل شود که در ازمایش هایی که بر روی موش های ازمایش گاهی صورت پذیرفته اثرات سرطان زا بودن این ماده اثبات شده است.. میزان نیتروزامین در فراورده های غذایی حاوی سدیم نیتریت زمانی که با دمای بسیار بالا پخته یا سرخ میشوند افزایش می یابد .علاوه بر این نیترات هم در برخی از محصولات غذایی مانند سبزیجات یا اب اشامیدنی موجود است. که میتواند در بدن انسان به نیتریت تبدیل شود.
نیتریت سدیم یک ترکیب شیمیایی با فرمول شیمیایی NaNO یک پودر کریستالی سفید یا کمی زرد است. که بسیار محلول در آب است.. این ماده به عنوان یکی از پرکاربرد ترین افزودنی هایی غذایی در تولید فراورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس مورد است.فاده قرار میگیرد .این محصول در دو گرید غذایی و صنعتی تولید می شود.
نیتریت گاهی اوقات می تواند یک بازدارنده خوردگی “خطرناک” تلقی شود، زیرا غلظت بیش از حد کم (کمتر از ppm) میتواند منجر به خوردگی بیشتر از زمانی که نیتریت وجود ندارد، بشود. این امر به این دلیل اتفاق میافتد که غلظت nitrite برای ترمیم شکافهای فیلم منفعل بر روی سطح فلز خیلی کم است.. در یک واکنش گالوانیک، از دست دادن فلز در آند رخ میدهد. از آنجا که نیتریت یک بازدارنده آندی است.، از بین رفتن فلز در این شکافهای فیلم متمرکز میشود و میتواند باعث گود شدن شود.
از نظر تاریخی از نمک برای حفظ گوشت است.فاده شده است.. فرآوردههای گوشتی حاوی نمک معمولاً به رنگ قهوهای مایل به خاکستری بود. وقتی این ماده به همراه نمک اضافه شود، گوشت قرمز و سپس صورتی رنگ ایجاد میکند که با گوشتهای فرآوری شده مانند ژامبون، بیکن، هات داگ و بولونیا همراه است..
در دهههای قبل، نیترات سدیم – “پسرعموی شیمیایی” نیتریت! – به عنوان ماده عمل آورنده مورد است.فاده قرار میگرفت. Sodium nitrite، حتی اگرچه هنوز به عنوان یک ماده غذایی مجاز است.، اما به ندرت برای عمل آوری گوشت و فقط در برخی فرآوردههای گوشتی خاص است.فاده میشود.