در بازار سنگ شمس آباد می توان کیلومترها زیبایی طبیعی برآمده از دل کوه ها و اعماق ناشناخته زمین را، یک جا از نظر گذراند، بی آنکه زمانی به بیهودگی سپری شده باشد؛ چرا که با حضور در این بازار بزرگ سنگ، علاوه بر لذت تلفیق صنعت انسانی و هنر طبیعی، بدون شک، سنگ مورد نظر خود را نیز خواهید یافت.
فروش سنگ طبیعی در غرفه های یک بازار سنگ به مراتب بیشتر از انبارهای سنگ تکی است. و اغلب خریداران نیز ترجیح می دهند به جای مراجعه به چندین نمایشگاه یا انبار مختلف، به یک بازار سنگ مراجعه کرده تا بتوانند از بین تنوع بی شمار سنگ های طبیعی، سنگ دلخواه خود را خریداری نمایند.
یکی از چالشهایی که خریداران سنگ های ساختمانی در تهران نیز با آن مواجه هستند، جستجوی مراکز خرید و فروش انواع سنگ ساختمانی می باشد. فرقی نمی کند که به دنبال مرمت و بازسازی بنای خود باشید یا برای ساخت پروژه های خود نیاز به خرید
در نتیجه عوارض است.فاده از دوز بالای چنین مادهای میتواند شامل تغییر سطح هوشیاری و حتی مرگ باشد. علائم بالینی سمیت نیترات زمانی رخ میدهد که غلظت متهموگلوبین خون بین تا درصد باشد. شایعترین علائم غیرطبیعی تنگی نفس، ضعف و تشنج است.. مرگ در اثر مصرف دوز بالای Sodium nitrite زمانی اتفاق میافتد که غلظت متهموگلوبین خون از تا درصد فراتر رود.
نیتریت سدیم یک ترکیب شیمیایی با فرمول شیمیایی NaNO یک پودر کریستالی سفید یا کمی زرد است. که بسیار محلول در آب است.. این ماده به عنوان یکی از پرکاربرد ترین افزودنی هایی غذایی در تولید فراورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس مورد است.فاده قرار میگیرد .این محصول در دو گرید غذایی و صنعتی تولید می شود.
در واقع این نوع ماده یک افزودنی غذایی چند منظوره است. که علاوه بر تنظیم رنگ و طعم گوشتهای پخته شده، از رشد میکروارگانیسمهای مخرب نیز جلوگیری میکند. مکانیسم دقیق مهار باکتری بوتولینال توسط نیتریت شناخته نشده است.. با این حال، اثربخشی آن به مواردی مانند PH، نمک، دمای عملیات، زمان نگهداری، و ترکیب ماده غذایی بستگی دارد.
تولید کننده های محصولات گوشتی، این ماده را دوست دارند، زیرا رنگ قرمز را در گوشت پخته شده تثبیت میکند (بدون نیتریت، هات داگ و بیکن خاکستری به نظر میرسند) و طعم خاصی میدهد. نیترات سدیم در گوشت خشک شده است.فاده می شود، زیرا به آرامی به نیتریت تجزیه می شود و رنگ قرمز محصول را تثبیت می کند.. افزودن نیتریت به غذا می تواند منجر به تشکیل مقادیر کمی از مواد شیمیایی قوی سرطان زا (نیتروزامین ها) به ویژه در بیکن سرخ شده شود. نیتریت، که در بزاق نیز وجود دارد و از نیترات موجود در چندین سبزی تشکیل میشود، میتواند واکنش شیمیایی مشابهی را در معده انجام دهد. امروزه شرکتها اسید اسکوربیک یا اسید اریتوربیک را همراه با این ماده به بیکن اضافه میکنند تا از تشکیل نیتروزامین جلوگیری کنند، اقدامی که این مشکل را تا حد زیادی کاهش داده است.. در حالی که نیتریت و نیترات تنها یک خطر کوچک ایجاد می کنند، هنوز هم ارزش اجتناب از آنها وجود دارد.
این ترکیب علاوه بر کاربرد در صنایع غذایی به عنوان نگهدارنده و بهبود دهنده رنگ در فراورده های گوشتی در صنعت داروسازی به عنوان یک ماده حیاتی برای درمان مسمویت های ناشی از سیانید به شمار میرود به همین دلیل این ماده به عنوان یکی ازداروهای ضروری سازمان بهداشت جهانی طبقه بندی میشود. این ماده در کنار تیوسولفات در داروسازی بسیار مهم میباشد .