به دلیل تجمع تولیدکنندگان و فروشندگان متعدد و معتبر سنگ در این بازار، انتخاب از بین محصولات راحت تر و سریع تر به نتیجه خواهد رسید. بازارهایی که در داخل بافت شهری قرار دارند به مراتب کوچکتر از بازارهای سنگ خارج از شهر هستند و به دلیل تنوع پایین از هر لحاظ، نمی توانند نظر همه خریداران را جلب نمایند. اما مراکزی نظیر بازار سنگ شمس آباد این مزیت را دارد که به دلیل وسعت زیاد، تنوع بی نظیری از انواع سنگ ها را با کیفیت، رنگ و طرح های مختلف را در خود جای داده است.. بنابراین اگر برای پروژه های لوکس و خاص خود، در جستجوی سنگ های باکیفیت، لوکس و منحصر بفرد هستید، و یا سنگی مناسب با بودجه پروژه خود و با صرفه اقتصادی می خواهید، حتما بازار سنگ شمس آباد را در نظر داشته باشید.
فروش سنگ طبیعی در غرفه های یک بازار سنگ به مراتب بیشتر از انبارهای سنگ تکی است. و اغلب خریداران نیز ترجیح می دهند به جای مراجعه به چندین نمایشگاه یا انبار مختلف، به یک بازار سنگ مراجعه کرده تا بتوانند از بین تنوع بی شمار سنگ های طبیعی، سنگ دلخواه خود را خریداری نمایند.
فروش سنگ طبیعی در غرفه های یک بازار سنگ به مراتب بیشتر از انبارهای سنگ تکی است. و اغلب خریداران نیز ترجیح می دهند به جای مراجعه به چندین نمایشگاه یا انبار مختلف، به یک بازار سنگ مراجعه کرده تا بتوانند از بین تنوع بی شمار سنگ های طبیعی، سنگ دلخواه خود را خریداری نمایند.
یک روش تولید نیتریت سدیم است.فاده از نیترات سدیم مذاب به عنوان نمک و سرب اکسید شده می باشد، در حالی که در یک روش مدرن تر از براده آهن قراضه برای کاهش نیترات است.فاده می شود. در واقع نیتریت سدیم توسط چندین واکنش شیمیایی که شامل کاهش نیترات سدیم است.، سنتز شده است..
همانطور که در بخش های قبلی ملاحظه کردید است.فاده از این ماده در صنعت تولید فراورده های گوشتی به دلیل خاصیت نگهدارنده بودن و بهبود عطر و طعم و افزایش کیفیت این محصولات غذایی بسیار پرکاربرد است. . اما این ماده در تولید محصولات غذایی ای که برچسب ارگانیک دارند جایی ندارد .در تولید این محصولات غذایی میتوان از نمک دریا به عنوان یک جایگزین مناسب برای این ماده شیمیایی است.فاده کرد. یکی از روش هایی که در گذشته برای نگهداری گوشت در خارج از یخچال مورد است.فاده قرار میگرفته است. است.فاده از ترکیبی شامل نمک دریا و سرکه بوده است. . این ترکیب میتواند گوشت تا مدت روز بیرون از یخچال سالم نگهدارد.
محصولات گوشتی، مانند هات داگ و گوشت های اغذیه فروشی، از یک نگهدارنده نیترات و یا نیتریت مانند محصول فوق برای کاهش رشد میکروارگانیسم هایی است.فاده می کنند که در محصولات ګوشتی رشد می کنند و به نوبه ی خود می توانند از رشد سم بوتولیسم نیز جلوگیری کنند. در صورت عدم وجود این افزودنی در محصولات گوشتی، غذا به راحتی فاسد می شود.
تولید کننده های محصولات گوشتی، این ماده را دوست دارند، زیرا رنگ قرمز را در گوشت پخته شده تثبیت میکند (بدون نیتریت، هات داگ و بیکن خاکستری به نظر میرسند) و طعم خاصی میدهد. نیترات سدیم در گوشت خشک شده است.فاده می شود، زیرا به آرامی به نیتریت تجزیه می شود و رنگ قرمز محصول را تثبیت می کند.. افزودن نیتریت به غذا می تواند منجر به تشکیل مقادیر کمی از مواد شیمیایی قوی سرطان زا (نیتروزامین ها) به ویژه در بیکن سرخ شده شود. نیتریت، که در بزاق نیز وجود دارد و از نیترات موجود در چندین سبزی تشکیل میشود، میتواند واکنش شیمیایی مشابهی را در معده انجام دهد. امروزه شرکتها اسید اسکوربیک یا اسید اریتوربیک را همراه با این ماده به بیکن اضافه میکنند تا از تشکیل نیتروزامین جلوگیری کنند، اقدامی که این مشکل را تا حد زیادی کاهش داده است.. در حالی که نیتریت و نیترات تنها یک خطر کوچک ایجاد می کنند، هنوز هم ارزش اجتناب از آنها وجود دارد.
برای تولید این محصول از چندین روش میتوان است.فاده کرد یکی از مرسوم ترین روش های تولید این ماده واکنش اکسید نیتروژن در محلول آبی قلیایی در حضور کاتالیست است..شرایط واکنش بستگی به مرتبه اکسید شدگی اکسید نیتروژن و نوع اکسنده ارتباط دارد.