امیرتومان با فراهم کردن امکانات و آوردن عدهای از اهالی خمسه به این منطقه، آرام آرام زمینهای بایر را به زمینهای کشاورزی تبدیل نمود و منطقه رنگی از زندگی جدید به خود گرفت. میگویند نام اولیه این محل پیش از آنکه امیر تومان آن را تصاحب کند
اولین حمام محل واقع در خیابان روبروی کوچه میثم بوده که چون از وضعیت مناسبی برخوردار نبوده مالکین با کمک و همیاری مالی جهانشاه خان که یکی از سران بزرگ خمسه در آن زمان و از مخالفان رضاشاه بود و پس از شکست از ایشان به قلعه حسن خان آمده بود سرمایه ساخت حمام جدیدی بنام «خزینه در» روبروی مسجدجامع داخل کوچه احداث که این حمام به سال تا ۵ ه.ش برمی گردد و معمار آن شخصی بنام است.اد کریم بودهاست.
اکثر فضای سبز قدس خشک شده و تبدیل به خانه و مراکز صنعتی شده، اما همچنان میشود نمونههایی از باغات قدیمی را در آن دید. غیر باغات معروف که در بالا به آن اشاره شد میتوان به بوستانها هم اشاره کرد. مسئولیت نگهداری از فضای سبز و بوستانهای شهرقدس بر عهده سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری قدس میباشد.
نیترات از سایر مواد غذایی هم دریافت می شود. دریافت آن از رژیم غذایی چندین برابر بیشتر از مصرف آن از غذا های فراوری شده است.. افزودن این ماده به محصولات گوشتی از رشد سم بوتولیسم جلوگیری می کند. در نتیجه اضافه کردن این ماده به این قبیل محصولات امری ضروری است.، منتها باید در غلظت مجاز مورد است.فاده قرار بگیرد
بر اساس مناطق جغرافیایی ، بازار جهانی آن در هفت منطقه اصلی اروپای غربی ، آمریکای شمالی ، آمریکای لاتین ، خاورمیانه و آفریقا ، آسیا و اقیانوسیه به جز ژاپن ، اروپای شرقی و ژاپن تقسیم شده است.. در میان مناطق ذکر شده در بالا ، آمریکای لاتین از قرن نوزدهم عمدتاً برای تهیه ی کود های نیتروژنه برای تولید کودها و مصارف شیمیایی از آن است.فاده می کند. آمریکای شمالی نیز بازار پیشرو در مصرف نیتریت است. زیرا مردم غذاهای فرآوری شده ، که عمر طولانی تری دارند را ترجیح می دهند. همین عوامل بازار خرید و فروش آن را صعودی پیش بینی می کند.
سدیم نیتریت در سوسیس نیز است.فاده می شود. این ماده به جهت دادن رنگ صورتی به فرآورده های گوشتی افزوده شده، با میوگلوبین گوشت واکنش داده و باعث تغییر رنگ و تبدیل آن به نیتروزومیوگلوبین (قرمز روشن) و در ادامه با حرارت دادن، به نیتروزوهموکروم (صورتی رنگ) می شود. در صورت حرارت دادن زیاد نیتریت، ماده سمی و خطرناک نیتروزآمین تولید می شود. به منظور مهار کردن تشکیل نیتروزآمین به محصولات گوشتی اسید آسکوربیک اضافه می کنند. همچنین می توان از اسید اریتوربیک و α-توکوفرول (ویتامین E) نیز بدین منظور است.فاده کرد. این مواد با خاصیت اکسیداسیون-کاهشی خود مانع تولید نیتروزآمین می شوند. جالب توجه است. بدانید در ایالات متحده آمریکا سدیم نیتریت مورد است.فاده به عنوان مواد افزودنی را به رنگ صورتی روشن رنگ می کنند تا با نمک یا شکر اشتباه گرفته نشود و از مسمومیت تصادفی با این ترکیب جلوگیری شود.
محصولات گوشتی، مانند هات داگ و گوشت های اغذیه فروشی، از یک نگهدارنده نیترات و یا نیتریت مانند محصول فوق برای کاهش رشد میکروارگانیسم هایی است.فاده می کنند که در محصولات ګوشتی رشد می کنند و به نوبه ی خود می توانند از رشد سم بوتولیسم نیز جلوگیری کنند. در صورت عدم وجود این افزودنی در محصولات گوشتی، غذا به راحتی فاسد می شود.
مصرف فراورده های گوشتی حاوی نیتیریت سدیم مانند سوسیس و کالباس ها در زنان باردار به دلیل اینکه به طور مستقیم برجنین اثر میگذارد باید تحت کنترل باشد .در زمان بارداری هر انچه که یک مادر به عنوان غذا مصرف میکند در واقع برای دو نفر است. و مواد غذایی چه مفید باشند و چه مضر با عبور از جفت به جنین میرسند.در تحقیقات به عمل امده برای بررسی میزان سلامت عمومی در سال در امریکا نشان داده شد که در زنان بارداری که در دوران بارداری روزانه از فراورده های غذایی است.فاده کردند که حاوی بیش از میلی گرم بوده است. کودکان انها در بازه کودکی دو الی سه برابر بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به تومور های مغزی بوده اند.