شهرک صنعتی مکانی است. دارای محدوده و مساحت معین که براساس قانون تاسیس شرکت شهرکهای صنعتی ایران و اصلاحات بعدی ایجاد شده یا میشود و نواحی صنعتی مشمول قانون شرکت شهرکهای صنعتی، شامل مجموعهای ساماندهی شده از واحدهای صنعتی، پژوهشی، فناوری و خدمات پشتیبانی است. که در آن امکانات زیربنایی و خدمات ضروری موردنیاز به واحدهای مذکور واگذار میشود. مالکیت در شهرکها و نواحی صنعتی شامل مالکیت قسمتهای اختصاصی و مالکیت قسمتهای مشترک میباشد.
شهرک هکتاری سالاریه یکی از بهترین و مناسب ترین شهرک های صنعتی است.ان تهران محسوب می شود که با حمایت های دولت در رفع محدودیت است.قرار صنایع در شعاع کیلومتری پایتخت در این شهرک صنعتی، آن را به عنوان تنها شهرک صنعتی دارای این قابلیت در است.ان تهران تبدیل کرده است..صنایع فعال در شهرک صنعتی سالاریه:فلزي، کاني غيرفلزي، غذايي، برق الکترونيک، نساجي و پوشاک، شيميايي، سلولزي، خدماتي و قاليشويي می باشد.
شهرک صنعتی مکانی است. دارای محدوده و مساحت معین که براساس قانون تاسیس شرکت شهرکهای صنعتی ایران و اصلاحات بعدی ایجاد شده یا میشود و نواحی صنعتی مشمول قانون شرکت شهرکهای صنعتی، شامل مجموعهای ساماندهی شده از واحدهای صنعتی، پژوهشی، فناوری و خدمات پشتیبانی است. که در آن امکانات زیربنایی و خدمات ضروری موردنیاز به واحدهای مذکور واگذار میشود. مالکیت در شهرکها و نواحی صنعتی شامل مالکیت قسمتهای اختصاصی و مالکیت قسمتهای مشترک میباشد.
نیترات و نیتریت در ترکیب با سدیم هر دو به عنوان مواد افزودنی غذایی است.فاده می شوند. بنابراین ، تفاوت این دو چیست؟ خوب ، نیترات از یک اتم نیتروژن و سه اتم اکسیژن تشکیل شده در حالی که نیتریت از یک اتم نیتروژن و فقط دو اتم اکسیژن ساخته شده است.. آنها فقط با یک اتم اکسیژن متفاوت هستند ، با این وجود در محیط های مختلف یافت می شوند و نقش های مختلفی در حفظ گوشت دارند.
تحقیقات بیشتر پیرامون است.فاده از Sodium nitrite به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی جهت است.اندارد کردن مقدار موجود در غذاها برای به حداقل رساندن مقدار مورد نیاز انجام شد. این نوع ترکیب باعث مهار اکسیداسیون لیپیدها که منجر به حساسیت میشود. و مهار رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا میشود. توانایی این نوع ترکیب در پرداختن به موارد فوق باعث تولید گوشت با ماندگاری طولانی مدت شده و باعث بهبود رنگ / طعم مطلوب شده است.. به گفته محققان مشغول در صنعت گوشت، Sodium nitrite، ایمنی مواد غذایی را بهبود بخشیده است..
در محصولات گوشتی توجه داشته باشید که هنگامی که نیتریت سدیم تا دمای بالا گرم می شود ، نیتروزامین ایجاد می شود. نیتروزامین ها سرطان زا تلقی می شوند. به دلیل این مطالعات ، USDA محدودیتی بر میزان این افزودنی در گوشت های پخته شده اعمال کرده و برای محدود کردن میزان مصرف نیتروزامین ها نیاز به افزودن اسید اسکوربیک به عنوان آنتی اکسیدان می باشد.افزودن اسید اسکوربیک (معروف به ویتامین C)، اسیدهای اریتوربیک یا آلفا توکوفرول (معروف به ویتامین E) می تواند به جلوگیری از تشکیل نیتروزامین کمک کند.تولیدکنندگان ممکن است. این موارد را به محصولات حاوی نیتریت اضافه نمایند (برچسب مواد تشکیل دهنده ، درج شده بر روی محصولات را بخوانید). گزارشات نشان می دهد که افزودن این مواد باعث کاهش چشمگیر نیتروزامین در غذاها شده است.، که پیشرفت خوبی را نشان می دهد.
در نتیجه عوارض است.فاده از دوز بالای چنین مادهای میتواند شامل تغییر سطح هوشیاری و حتی مرگ باشد. علائم بالینی سمیت نیترات زمانی رخ میدهد که غلظت متهموگلوبین خون بین تا درصد باشد. شایعترین علائم غیرطبیعی تنگی نفس، ضعف و تشنج است.. مرگ در اثر مصرف دوز بالای Sodium nitrite زمانی اتفاق میافتد که غلظت متهموگلوبین خون از تا درصد فراتر رود.
فرق اصلی نیترات و نیتریت در اتصال اتم های اکسیژن آن هاست. به گونه ای که نیترات حاوی سه اتم اکسیژن است. که به یک اتم نیتروژن متصل شده اند در حالی که نیتریت حاوی دو اتم اکسیژن است. که به یک اتم نیتروژن متصل شده است.. نیترات و نیتریت جزو آنیون های معدنی هستند که از اتم های نیتروژن و اکسیژن تشکیل شده اند و دارای بار الکتریکی منفی هستند. در واقع به طور کلی تفاوت هایی بین نیترات و نیترات وجود دارد.