شهرک صنعتی مکانی است. دارای محدوده و مساحت معین که براساس قانون تاسیس شرکت شهرکهای صنعتی ایران و اصلاحات بعدی ایجاد شده یا میشود و نواحی صنعتی مشمول قانون شرکت شهرکهای صنعتی، شامل مجموعهای ساماندهی شده از واحدهای صنعتی، پژوهشی، فناوری و خدمات پشتیبانی است. که در آن امکانات زیربنایی و خدمات ضروری موردنیاز به واحدهای مذکور واگذار میشود. مالکیت در شهرکها و نواحی صنعتی شامل مالکیت قسمتهای اختصاصی و مالکیت قسمتهای مشترک میباشد.
شهرک صنعتی مکانی است. دارای محدوده و مساحت معین که براساس قانون تاسیس شرکت شهرکهای صنعتی ایران و اصلاحات بعدی ایجاد شده یا میشود و نواحی صنعتی مشمول قانون شرکت شهرکهای صنعتی، شامل مجموعهای ساماندهی شده از واحدهای صنعتی، پژوهشی، فناوری و خدمات پشتیبانی است. که در آن امکانات زیربنایی و خدمات ضروری موردنیاز به واحدهای مذکور واگذار میشود. مالکیت در شهرکها و نواحی صنعتی شامل مالکیت قسمتهای اختصاصی و مالکیت قسمتهای مشترک میباشد.
شهرک هکتاری سالاریه یکی از بهترین و مناسب ترین شهرک های صنعتی است.ان تهران محسوب می شود که با حمایت های دولت در رفع محدودیت است.قرار صنایع در شعاع کیلومتری پایتخت در این شهرک صنعتی، آن را به عنوان تنها شهرک صنعتی دارای این قابلیت در است.ان تهران تبدیل کرده است..صنایع فعال در شهرک صنعتی سالاریه:فلزي، کاني غيرفلزي، غذايي، برق الکترونيک، نساجي و پوشاک، شيميايي، سلولزي، خدماتي و قاليشويي می باشد.
در نتیجه عوارض است.فاده از دوز بالای چنین مادهای میتواند شامل تغییر سطح هوشیاری و حتی مرگ باشد. علائم بالینی سمیت نیترات زمانی رخ میدهد که غلظت متهموگلوبین خون بین تا درصد باشد. شایعترین علائم غیرطبیعی تنگی نفس، ضعف و تشنج است.. مرگ در اثر مصرف دوز بالای Sodium nitrite زمانی اتفاق میافتد که غلظت متهموگلوبین خون از تا درصد فراتر رود.
غیر قابل احتراق اما سوزاندن مواد قابل احتراق را تسریع می کند. اگر مقادیر زیادی در آتش سوزی نقش داشته باشد یا مواد قابل احتراق به خوبی ریز تقسیم شده باشد، ممکن است. انفجار ایجاد شود. اگر توسط ترکیبات آمونیوم آلوده شود، تجزیه خود به خودی اتفاق می افتد و گرمای حاصل ممکن است. مواد قابل احتراق اطراف را مشتعل کند. گرمای طولانی مدت ممکن است. منجر به انفجار شود. اکسیدهای سمی نیتروژن در آتش سوزی های این ماده تولید می شود.
نیترات به طور طبیعی در برخی از سبزیجات ، میوه ها و غلات وجود دارد. در اثر تماس با بزاق ، این ترکیب شیمیایی به سدیم نیتریت تبدیل می شود. این بدان معنی است. که بدن ما نیترات را به نیتریت تبدیل می کند. این ماده افزودنی با درجه غذایی دارای ذوب . درجه فارنهایت ( درجه سانتیگراد) است..
از نظر تاریخی از نمک برای حفظ گوشت است.فاده شده است.. فرآوردههای گوشتی حاوی نمک معمولاً به رنگ قهوهای مایل به خاکستری بود. وقتی این ماده به همراه نمک اضافه شود، گوشت قرمز و سپس صورتی رنگ ایجاد میکند که با گوشتهای فرآوری شده مانند ژامبون، بیکن، هات داگ و بولونیا همراه است..
به نظر می رسد که نیترات به مقدار نسبتاً زیادی در سبزیجات سبز وجود دارد. هنگامی که ما از نیترات رژیمی است.فاده می کنیم بدن ما آن را به نیتریت تبدیل می کند که باعث افزایش اکسید نیتریک در جریان خون ما و کاهش فشار خون می شود. ماده ای که واقعاً برای سلامتی انسان مضر است. ، نیتروزامین است.. هنگامی که این سبزیجات سبز با اسید معده ی ما واکنش نشان می دهند ، این ماده در بدن تولید می شود. با این حال ، این سبزیجات همچنین حاوی آنتی اکسیدان هستند که تولید نیتروزامین را در کنترل نگه می دارد پس مضرف آن ها بی خطر است..