با پرداخت کردن هزینهای مناسب، میتوانید در یکی از بهترین است.خرهای طبیعی اطراف تهران شنا کنید. کافی است. تصور کنید که شنا کردن در آب و هوایی خنک و به دور از شلوغی و دود و دم تهران، چه کیفی دارد تا همین حالا خود را برای این سفر آماده کنید.
منطقه گاوده یا کاوه ده، منطقهای ۵ هکتاری است. که در شرق و جنوب شهرستان فیروزکوه قرار گرفته است.. گاوده در واقع میان دو منطقه مختلف با دو اقلیم کاملاً متفاوت قرار دارد که همین باعث شده پتانسیلهای حیاتوحش و پوشش گیاهی آن بسیار افزایش پیدا کند.
همین ویژگی باعث بارش سالیانه بسیار زیاد در این منطقه شده و زمینهای آن را بسیار حاصلخیز میکند. به این روستا که بروید، در هر گوشه و کنار آن، باغها و مزارع سرسبزی میبینید که زندگی و نشاط در آنها جریان دارد. اگر اهل کوهنوردی هستید، میتوانید به این روستا بروید و در یکی از کوههای انار، گوران، یورد، شریف و یا بزکوه ماجراجویی خود را آغاز کنید.
از آنجا که بدن ما نیترات را به نیتریت تبدیل می کند ، نیترات سدیم اغلب به عنوان جایگزین این ماده است.فاده می شود. اگر بتوان از این ترکیبات شیمیایی به عنوان جایگزین است.فاده کرد ، چه تفاوتی بین آنها وجود دارد؟ تفاوت اساسی این دو در محیطی است. که از آن می آیند. نیترات سدیم یک ترکیب شیمیایی طبیعی است. که در طی فتوسنتز ایجاد می شود در حالی که نیتریت به صورت مصنوعی ساخته می شود. یک جایگزین معمول برای آن ، آب کرفس است. که حاوی نیترات است..
در نتیجه عوارض است.فاده از دوز بالای چنین مادهای میتواند شامل تغییر سطح هوشیاری و حتی مرگ باشد. علائم بالینی سمیت نیترات زمانی رخ میدهد که غلظت متهموگلوبین خون بین تا درصد باشد. شایعترین علائم غیرطبیعی تنگی نفس، ضعف و تشنج است.. مرگ در اثر مصرف دوز بالای Sodium nitrite زمانی اتفاق میافتد که غلظت متهموگلوبین خون از تا درصد فراتر رود.
در اوایل دهه ، تحقیقات بیشتر پیرامون است.فاده از نیتریت سدیم به عنوان یک ماده افزودنی در صنایع غذایی، به عنوان افزودنی غذایی معرفی شد. نیترات سدیم هنگامی که به عنوان نگهدارنده غذا است.فاده شود، دارای خواص ضد میکروبی است.. این ماده به طور طبیعی در سبزیجات سبز برگ وجود دارد.
همچنین قادر است. تا سرعت اکسید شدن محصولات (لیپید موجود در محصولات) را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد. اکسیداسیون لیپید به عنوان یکی از دلایل اصلی کاهش کیفیت فراورده های حاصل از گوشت (رطوبت و طعم ناخوشایند) محسوب می شود. مکانیزم اثر نیتریت سدیم به عنوان یک آنتی اکسیدان است.. نیتریت با پروتئین های هِم و یون های فلزی واکنش داده و رادیکال های آزاد را با اکسید نیتریک (یکی از محصولات جانبی تولید شده) خنثی می کند. نیتریت ها با اتصال به میوگلوبین، رنگدانه ای که اکسیژن را در سلول ها ذخیره می کند، سبب می شوند تا گوشت را قرمز نگه دارند. این نیتریت ها به عنوان جایگزینی برای اکسیژن عمل می کنند و اجازه می دهند رنگ قرمز گوشت و محصولات گوشتی طولانی تر باقی بماند.
تحقیقات بیشتر پیرامون است.فاده از Sodium nitrite به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی جهت است.اندارد کردن مقدار موجود در غذاها برای به حداقل رساندن مقدار مورد نیاز انجام شد. این نوع ترکیب باعث مهار اکسیداسیون لیپیدها که منجر به حساسیت میشود. و مهار رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا میشود. توانایی این نوع ترکیب در پرداختن به موارد فوق باعث تولید گوشت با ماندگاری طولانی مدت شده و باعث بهبود رنگ / طعم مطلوب شده است.. به گفته محققان مشغول در صنعت گوشت، Sodium nitrite، ایمنی مواد غذایی را بهبود بخشیده است..