قرچک همزمان متشکل از بافت شهری و روستایی است.. در محله های قدیمی شهر بافت های فرسوده بیشتری دیده می شود. هر چقدر به سمت محله های جدید این شهر مانند شهرک طلائیه، فرهنگیان، الحدید، یاس سفید و ... میرویم، بافت شهری نوسازی شده است. و نظم و سیاق شهر سازی بیشتر به چشم می خورد.
سافت اینجا اولین دایرکتوری جامع صنعت انفورماتیک ایران است. که با هدف معرفی همه ارکان و ابعاد انفورماتیک ایران شامل محصولات و خدمات نرم افزاری و سخت افزاری، رزومه شرکت های فعال این حوزه و معرفی کارفرمایان شاخص راه اندازی شده است..
شهر قرچک، از محله های مختلفی تشکیل شده است. که هر کدام از لحاظ امکانات رفاهی و تفریحی متفاوت هستند. اما در مجموع باید بگوییم که امکانات رفاهی و تفریحی قرچک تهران، مطلوب است.. زیرا در سال های اخیر و با رشد جوامع شهری در است.ان تهران، هر یک از محله ها و شهرستان های تابع تهران نیز رشد کرده اند و از لحاظ امکانات رفاهی و تفریحی و فرهنگی، فوق العاده هستند.
روش معمول تر شامل واکنش عمومی اکسیدهای نیتروژن در محلول آبی قلیایی، با افزودن یک کاتالیزور است.. شرایط دقیق بستگی به است.فاده از اکسیدهای نیتروژن و میزان اکسید کننده آن دارد، زیرا برای جلوگیری از اکسید شدن بیش از حد اتم نیتروژن باید شرایط را به دقت کنترل کرد.
. در صنایع شیشه کاربرد دارد : نیترات سدیم در یک فرآیند دو مرحله ای برای ساخت شیشه مقاوم است.فاده می شود. در مرحله اول شیشه در یک حمام نیترات سدیم غوطه ور می شود که غنی از سطح شیشه ای با یون های سدیم افزایش قدرت محصول تمام شده قرار دارد.
شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد نیتریت فواید زیادی برای سلامتی دارد. مطالعات نشان دادهاند که nitrite بخشی از چرخه سلامتی نیتروژن بدن است.. بدن با تبدیل نیترات به نیتریت، فشار خون را تنظیم کرده، باعث بهبودی زخمها، از بین بردن عوامل بیماریزا در روده و حتی حفظ سلامتی در دوران بارداری میشود.
همانطور که پیش تر گفته شد از سدیم نیتریت به عنوان یک ماده افزودنی در این صنعت است.فاده می شود زیرا دارای خواص ضد میکروبی است.. برای مثال جهت دادن طعم و رنگ، افزایش ماندگاری و همچنین جلوگیری از بوتولیسم در صنعت بسته بندی گوشت بسیار کاربرد دارد.
در اوایل دهه ، تحقیقات بیشتر پیرامون است.فاده از نیتریت سدیم به عنوان یک ماده افزودنی در صنایع غذایی، به عنوان افزودنی غذایی معرفی شد. نیترات سدیم هنگامی که به عنوان نگهدارنده غذا است.فاده شود، دارای خواص ضد میکروبی است.. این ماده به طور طبیعی در سبزیجات سبز برگ وجود دارد.