برج علاءالدوله یا برج آرامگاه علاءالدین به سیدفخرالدین حسن علاءالدوله (سلطان علاءالدین خوارزم شاه) تعلق دارد که گفته میشود در منطقه نفوذ زیادی داشته است. و بر این منطقه حکومت میکرد. این برج تاریخی در سال ۵ هجری شمسی احداث شده است.. طراحی این برج ترکیبی از معماری زمان مغول، دوره آق قویوتلو و قره قزیونلو است.. این برج با ارتفاع حدود متر، در نزدیکی شمال مسجد جامع ورامین قرار دارد و از دو قسمت اصلی تشکیل شده است.. قسمت اول با بدنهای مدور به ارتفاع متر که بخش اصلی بنا را تشکیل میدهد و قسمت دوم که شامل گنبدی مخروطی شکل و بزرگ به ارتفاع ۵ متر است. و روی قسمت اول قرار دارد. کتیبهای در محل اتصال بخش است.وانهای و بخش مخروطی برج وجود داشت که متاسفانه بخشی از آن از بین رفته است. و قابل خواندن نیست. این کتیبه مربوط به اواخر قرن هفت هجری است.. برج علاءالدوله به گورهای سلطنتی شباهت دارد و جز بناهای مذهبی شمرده نمیشود. اجساد در این بناها در سرداب نگهداری میشدند. مردم ورامین این برج را متعلق به رهگذری میدانند که در اوایل قرن حاضر بعد از فوت در این محل دفن شده است..
یکی دیگر از غذاهای سنتی و پرطرفدار شهرستان ورامین، اشکنه ورامینی است.. این غذای سنتی توسط مردم محلی برای روزهای سرد زمستان تهیه میشود. اشکنه ورامینی از مواد اصلی شامل پیاز، گوجه، سیبزمینی، شنبلیله و تخممرغ است.فاده میگردد.
فرونشست زمین در منطقه ورامین با سالانه میانگین سانتیمتر در سال، رتبهٔ نخست فرونشست زمین در جهان است.. علت این فرونشست، برداشت بیرویه آب توصیف شدهاست. این فرونشست که در گذشته پدیدهٔ نادری بوده امروزه به شکل شکافهایی در سطح زمینهای کشاورزی شهرستان ورامین،
معادن زیادی از این نمک در شیلی و پرو وجود دارند این ماده سفید به مقدار زیادی در آب حل می شود. نیترات سدیم به صورت توده ای یا لایه ای همراه با آهک یافت می شود. وزن مخصوص این کانی / گرم بر سانتی متر مکعب بوده و به آسانی در آب حل می شود نیترات ها به دلیل محلول بودن در آب ، بیشتر در مناطق خشک و کویری یافت می شوند.
تحقیقات بیشتر پیرامون است.فاده از Sodium nitrite به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی جهت است.اندارد کردن مقدار موجود در غذاها برای به حداقل رساندن مقدار مورد نیاز انجام شد. این نوع ترکیب باعث مهار اکسیداسیون لیپیدها که منجر به حساسیت میشود. و مهار رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا میشود. توانایی این نوع ترکیب در پرداختن به موارد فوق باعث تولید گوشت با ماندگاری طولانی مدت شده و باعث بهبود رنگ / طعم مطلوب شده است.. به گفته محققان مشغول در صنعت گوشت، Sodium nitrite، ایمنی مواد غذایی را بهبود بخشیده است..
غلظتهای بسیار زیاد nitrite میتواند به انسداد مکانیکیشود و به واشر و شلنگ آسیب برساند. نیتریت یک اکسیدان ملایم است.. مقادیر بالای nitrite میتواند واشرها و شیلنگها را اکسید و تخریب کند. مقادیر بالای آن (> پی پی ام NO) نیز به محتوای جامدات محلول در آب میافزاید. آبی که باعث میشود درزگیر مکانیکی روی پمپ قرار گیرد، تبخیر میشود و مواد جامد محلول را باقی میگذارد.
غیر قابل احتراق اما سوزاندن مواد قابل احتراق را تسریع می کند. اگر مقادیر زیادی در آتش سوزی نقش داشته باشد یا مواد قابل احتراق به خوبی ریز تقسیم شده باشد، ممکن است. انفجار ایجاد شود. اگر توسط ترکیبات آمونیوم آلوده شود، تجزیه خود به خودی اتفاق می افتد و گرمای حاصل ممکن است. مواد قابل احتراق اطراف را مشتعل کند. گرمای طولانی مدت ممکن است. منجر به انفجار شود. اکسیدهای سمی نیتروژن در آتش سوزی های این ماده تولید می شود.
نیتریت سدیم یک ترکیب شیمیایی با فرمول شیمیایی NaNO یک پودر کریستالی سفید یا کمی زرد است. که بسیار محلول در آب است.. این ماده به عنوان یکی از پرکاربرد ترین افزودنی هایی غذایی در تولید فراورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس مورد است.فاده قرار میگیرد .این محصول در دو گرید غذایی و صنعتی تولید می شود.