ورامین در ماقبل دِیْهی بودهاست و اکنون قَصَبه شده و دارالملک آن تومان گشته. طولش از جزایر خالدات عزکه و عرض از خط است.وا لهکط، در آبوهوا خوشتر از ری است. و در محصول پنبه و غله و میوهها و مانند آن، اهل آنجا شیعه اثنیعشریند و تکبّر بر طبعشان غالب بود.
تالاب بند علیخان از دیدنیهای طبیعی ورامین محسوب میشود. این تالاب زیبا در کیلومتری شهرستان ورامین در دل میان کویری وارمین قرار دارد. تالاب بند علی خان ورامین هرساله مقصد پرندگان مهاجری بسیاری مانند خـوتکا، غاز، دُرنا چنگر و اردک سرسبز است.. این تالاب در ماهها گرم سال مانند تیر و مرداد به صورت باتلاق درآمده و تقریبا خشک میشود؛ اما در سایر ماههای سال پرآب شده و میزبان پرندگان مهاجر است..
تالاب بند علیخان از دیدنیهای طبیعی ورامین محسوب میشود. این تالاب زیبا در کیلومتری شهرستان ورامین در دل میان کویری وارمین قرار دارد. تالاب بند علی خان ورامین هرساله مقصد پرندگان مهاجری بسیاری مانند خـوتکا، غاز، دُرنا چنگر و اردک سرسبز است.. این تالاب در ماهها گرم سال مانند تیر و مرداد به صورت باتلاق درآمده و تقریبا خشک میشود؛ اما در سایر ماههای سال پرآب شده و میزبان پرندگان مهاجر است..
نیتریت گاهی اوقات می تواند یک بازدارنده خوردگی “خطرناک” تلقی شود، زیرا غلظت بیش از حد کم (کمتر از ppm) میتواند منجر به خوردگی بیشتر از زمانی که نیتریت وجود ندارد، بشود. این امر به این دلیل اتفاق میافتد که غلظت nitrite برای ترمیم شکافهای فیلم منفعل بر روی سطح فلز خیلی کم است.. در یک واکنش گالوانیک، از دست دادن فلز در آند رخ میدهد. از آنجا که نیتریت یک بازدارنده آندی است.، از بین رفتن فلز در این شکافهای فیلم متمرکز میشود و میتواند باعث گود شدن شود.
در واقع این نوع ماده یک افزودنی غذایی چند منظوره است. که علاوه بر تنظیم رنگ و طعم گوشتهای پخته شده، از رشد میکروارگانیسمهای مخرب نیز جلوگیری میکند. مکانیسم دقیق مهار باکتری بوتولینال توسط نیتریت شناخته نشده است.. با این حال، اثربخشی آن به مواردی مانند PH، نمک، دمای عملیات، زمان نگهداری، و ترکیب ماده غذایی بستگی دارد.
روش معمول تر شامل واکنش عمومی اکسیدهای نیتروژن در محلول آبی قلیایی، با افزودن یک کاتالیزور است.. شرایط دقیق بستگی به است.فاده از اکسیدهای نیتروژن و میزان اکسید کننده آن دارد، زیرا برای جلوگیری از اکسید شدن بیش از حد اتم نیتروژن باید شرایط را به دقت کنترل کرد.
در دهههای قبل، نیترات سدیم – “پسرعموی شیمیایی” نیتریت! – به عنوان ماده عمل آورنده مورد است.فاده قرار میگرفت. Sodium nitrite، حتی اگرچه هنوز به عنوان یک ماده غذایی مجاز است.، اما به ندرت برای عمل آوری گوشت و فقط در برخی فرآوردههای گوشتی خاص است.فاده میشود.
. تولید مواد دارویی محدود و برای حفظ گوشت. : نیترات سدیم به عنوان ماده نگهدارنده در گوشت فرآوری شده مانند هات داگ ، کالباس ترکیبی گاو و خوک ، ژامبون و گوشت های آماده می باشد. سدیم نیترات مانع از رشد باکتری های فاسد کننده گوشت است. و رنگ قرمزی گوشت یا صورتی گوشت را حفظ می کند.