در سرشماری سال ، شهر پردیس تنها نفر جمعیت رو در خودش جای داده بود. بعد از گذشت سال و در سال ، جمعیت این شهر به نفر رسید که رشد فوق العادهای محسوب میشه. اما رشد جمعیت شهر پردیس همین جا متوقف نشد. سال جمعیتش به نفر رسید تا باعث بشه، مسئولین نگاه ویژهای به شهر جدید پردیس تهران داشته باشن و این شهر، بیشترین رشد خودش رو تجربه کنه.
همین موضوع سبب شده که تا به امروز سطح کیفی سکونت در اونها به حد ایدهآلی برسه. چرا که علاوه بر وجود انواع امکانات، فازهای ، و در بهترین موقعیت جغرافیایی و آب وهوایی شهر پردیس تهران هم هستن که در بین اونها، فاز هم لقب بهترین رو به خودش اختصاص داده.
فرمانداری شهر پردیس، ادارۀ مخابرات، ادارۀ گاز، ثبت اسناد و املاک، ادارۀ پست، کمیته امداد، ادارۀ فنی و حرفهای، شورای اسلامی، ادارۀ کتابخانههای عمومی، بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس، ادارۀ تعاون و کار و رفاه اجتماعی، ادارۀ فرهنگ و ارشاد، ادارۀ منابع طبیعی، ادارۀ امور مالیاتی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ادارۀ صنعت و معدن و تجارت، سازمان حمل نقل، پارک فناوری پردیس، آموزش و پرورش، دانشگاه پبام نور، دانشگاه آزاد، پلیس راهور، کلانتری، ادارۀ ورزش و جوانان، دادگستری و...
در نتیجه عوارض است.فاده از دوز بالای چنین مادهای میتواند شامل تغییر سطح هوشیاری و حتی مرگ باشد. علائم بالینی سمیت نیترات زمانی رخ میدهد که غلظت متهموگلوبین خون بین تا درصد باشد. شایعترین علائم غیرطبیعی تنگی نفس، ضعف و تشنج است.. مرگ در اثر مصرف دوز بالای Sodium nitrite زمانی اتفاق میافتد که غلظت متهموگلوبین خون از تا درصد فراتر رود.
سدیم نیتریت در سوسیس نیز است.فاده می شود. این ماده به جهت دادن رنگ صورتی به فرآورده های گوشتی افزوده شده، با میوگلوبین گوشت واکنش داده و باعث تغییر رنگ و تبدیل آن به نیتروزومیوگلوبین (قرمز روشن) و در ادامه با حرارت دادن، به نیتروزوهموکروم (صورتی رنگ) می شود. در صورت حرارت دادن زیاد نیتریت، ماده سمی و خطرناک نیتروزآمین تولید می شود. به منظور مهار کردن تشکیل نیتروزآمین به محصولات گوشتی اسید آسکوربیک اضافه می کنند. همچنین می توان از اسید اریتوربیک و α-توکوفرول (ویتامین E) نیز بدین منظور است.فاده کرد. این مواد با خاصیت اکسیداسیون-کاهشی خود مانع تولید نیتروزآمین می شوند. جالب توجه است. بدانید در ایالات متحده آمریکا سدیم نیتریت مورد است.فاده به عنوان مواد افزودنی را به رنگ صورتی روشن رنگ می کنند تا با نمک یا شکر اشتباه گرفته نشود و از مسمومیت تصادفی با این ترکیب جلوگیری شود.
محصولات گوشتی، مانند هات داگ و گوشت های اغذیه فروشی، از یک نگهدارنده نیترات و یا نیتریت مانند محصول فوق برای کاهش رشد میکروارگانیسم هایی است.فاده می کنند که در محصولات ګوشتی رشد می کنند و به نوبه ی خود می توانند از رشد سم بوتولیسم نیز جلوگیری کنند. در صورت عدم وجود این افزودنی در محصولات گوشتی، غذا به راحتی فاسد می شود.
از نظر تاریخی از نمک برای حفظ گوشت است.فاده شده است.. فرآوردههای گوشتی حاوی نمک معمولاً به رنگ قهوهای مایل به خاکستری بود. وقتی این ماده به همراه نمک اضافه شود، گوشت قرمز و سپس صورتی رنگ ایجاد میکند که با گوشتهای فرآوری شده مانند ژامبون، بیکن، هات داگ و بولونیا همراه است..
باکتریهای نیتریته کننده و دفع کننده نیتریت توسط نیتریتها تغذیه میشوند و میتوانند آنها را به نیترات، آمونیاک و ازت تبدیل کنند. باید از بایوسایدهای غیر اکسید کننده است.فاده شود. اگر اتلاف آب وجود نداشته باشد و رسانایی و سایر پارامترهای آزمایش شده یکسان باقیمانده باشد، اما سطح Sodium nitrite سیستم کاهش یابد، این میتواند نشانه فعالیت میکروبیولوژیکی باشد.