این شهر دارای فاز دارای سکونت بوده و فاز این شهر را برای طرح مسکن ملی در نظر گرفته اند.فازهای و این شهر اکثراً پروژههای شخصیساز و ویلایی بوده و فاز نیز تعداد بسیار زیادی از پروژههای باغ ویلا را در خود جا دادهاست. فاز ۵ که بخاطر قرار گرفتن برج های مسکونی ۵طبقه بنام و مشهور(کوزو) به همین نام معروف گشته است..فاز هم که به کیسون و شهرک سلام شهرت دارد.فازهای الی دارای پروژههای مختلف مسکن مهر میباشد و همچنین این شهر دارای خط مستقل راهآهن بوده و روزانه قطار شهری تا
جمعیت شهر جدید پرند در سرشماری سال ۵ برابر با ٬۵ نفر (٬ خانوار) اعلام شد که از این تعداد ۸٬ نفر مرد و ۸٬۵ نفر زن بودند. ساکنان این شهر اغلب از اطراف تهران و دیگر است.انها هستند که به دلایلی همچون مسکن نسبتاً ارزانتر، میزان کمترافیک و آلودگی هوا نسبت به تهران، وجود فرصتهای کاری به واسطهٔ است.قرار شهرکهای صنعتی در نزدیکی این شهر و همچنین پروژههایی نظیر
این شهر دارای فاز دارای سکونت بوده و فاز این شهر را برای طرح مسکن ملی در نظر گرفته اند.فازهای و این شهر اکثراً پروژههای شخصیساز و ویلایی بوده و فاز نیز تعداد بسیار زیادی از پروژههای باغ ویلا را در خود جا دادهاست. فاز ۵ که بخاطر قرار گرفتن برج های مسکونی ۵طبقه بنام و مشهور(کوزو) به همین نام معروف گشته است..فاز هم که به کیسون و شهرک سلام شهرت دارد.فازهای الی دارای پروژههای مختلف مسکن مهر میباشد و همچنین این شهر دارای خط مستقل راهآهن بوده و روزانه قطار شهری تا
نیترات به طور طبیعی در برخی سبزیجات، میوه ها و غلات وجود دارد. در تماس با بزاق، این ترکیب شیمیایی به نیتریت تبدیل می شود. این بدان معناست که بدن ما نیترات را به نیتریت تبدیل می کند. این افزودنی غذایی دارای نقطه ذوب . درجه فارنهایت ( درجه سانتیگراد) است..
غلظتهای بسیار زیاد nitrite میتواند به انسداد مکانیکیشود و به واشر و شلنگ آسیب برساند. نیتریت یک اکسیدان ملایم است.. مقادیر بالای nitrite میتواند واشرها و شیلنگها را اکسید و تخریب کند. مقادیر بالای آن (> پی پی ام NO) نیز به محتوای جامدات محلول در آب میافزاید. آبی که باعث میشود درزگیر مکانیکی روی پمپ قرار گیرد، تبخیر میشود و مواد جامد محلول را باقی میگذارد.
نیتریتها با پیوند با میوگلوبین، رنگدانهای که اکسیژن را در سلولها ذخیره میکند، گوشت را قرمز نگه میدارند. این نیتریتها به عنوان جایگزینی برای اکسیژن عمل میکنند و اجازه میدهند رنگ ماندگاری بیشتری داشته باشد. Sodium nitrite به عنوان یک عامل رنگ دهنده و همچنین نگهدارنده در مواد غذایی و به عنوان عامل ضد میکروب در گوشت و ماهی و برخی پنیرها است.فاده میشود.
بر اساس مناطق جغرافیایی ، بازار جهانی آن در هفت منطقه اصلی اروپای غربی ، آمریکای شمالی ، آمریکای لاتین ، خاورمیانه و آفریقا ، آسیا و اقیانوسیه به جز ژاپن ، اروپای شرقی و ژاپن تقسیم شده است.. در میان مناطق ذکر شده در بالا ، آمریکای لاتین از قرن نوزدهم عمدتاً برای تهیه ی کود های نیتروژنه برای تولید کودها و مصارف شیمیایی از آن است.فاده می کند. آمریکای شمالی نیز بازار پیشرو در مصرف نیتریت است. زیرا مردم غذاهای فرآوری شده ، که عمر طولانی تری دارند را ترجیح می دهند. همین عوامل بازار خرید و فروش آن را صعودی پیش بینی می کند.
نیترات به طور طبیعی در برخی از سبزیجات ، میوه ها و غلات وجود دارد. در اثر تماس با بزاق ، این ترکیب شیمیایی به سدیم نیتریت تبدیل می شود. این بدان معنی است. که بدن ما نیترات را به نیتریت تبدیل می کند. این ماده افزودنی با درجه غذایی دارای ذوب . درجه فارنهایت ( درجه سانتیگراد) است..