احداث مترو در ورامین، پیشوا و قرچک بیش از ۵ سال قبل آغاز شده و هربار نمایندههای مجلس از طریق وعده پیگیری آن از مردم رأی گرفتند، اما متولی اجرای این پروژه بارها بین شرکت راه آهن و شرکت مترو دست به دست شده است.، با پیگیریهای محسن منصوری، است.اندار سابق تهران و معاون فعلی اجرایی رئیس جمهور در سفر اخیر رئیس جمهور اجرای مترو ورامین از راه آهن گرفته و تحویل شرکت مترو تهران شد، که احتمالاً دو سال هم برای تکمیل زمان لازم دارد.
ایستگاه راهآهن پیشوا یکی از ایستگاههای خط سراسری تهران - مشهد است. که حد فاصل ایستگاههای ورامین و گرمسار است. و در سال احداث گردید. علاوه بر این، ایستگاه راهآهن دیگری در داخل شهر پیشوا ایجاد شده و ایستگاه پایانی ریل باس تهران-پیشوا است..
نواحی پیشوا شامل کویها و محلههای قدیمی شهر و شهرکهای بعضاً تازه تأسیس و در حال توسعه هستند که همگی در قالب یک منطقه شهرداری اداره میشود. بعضی از این محلات قبلاً روستا بودهاند اما امروز جزء شهر پیشوا محسوب میشوند. نواحی مختلف شهر پیشوا عبارتند از:
روش معمول تر شامل واکنش عمومی اکسیدهای نیتروژن در محلول آبی قلیایی، با افزودن یک کاتالیزور است.. شرایط دقیق بستگی به است.فاده از اکسیدهای نیتروژن و میزان اکسید کننده آن دارد، زیرا برای جلوگیری از اکسید شدن بیش از حد اتم نیتروژن باید شرایط را به دقت کنترل کرد.
نیترات و نیتریت در ترکیب با سدیم هر دو به عنوان مواد افزودنی غذایی است.فاده می شوند. بنابراین ، تفاوت این دو چیست؟ خوب ، نیترات از یک اتم نیتروژن و سه اتم اکسیژن تشکیل شده در حالی که نیتریت از یک اتم نیتروژن و فقط دو اتم اکسیژن ساخته شده است.. آنها فقط با یک اتم اکسیژن متفاوت هستند ، با این وجود در محیط های مختلف یافت می شوند و نقش های مختلفی در حفظ گوشت دارند.
نیتریتها با پیوند با میوگلوبین، رنگدانهای که اکسیژن را در سلولها ذخیره میکند، گوشت را قرمز نگه میدارند. این نیتریتها به عنوان جایگزینی برای اکسیژن عمل میکنند و اجازه میدهند رنگ ماندگاری بیشتری داشته باشد. Sodium nitrite به عنوان یک عامل رنگ دهنده و همچنین نگهدارنده در مواد غذایی و به عنوان عامل ضد میکروب در گوشت و ماهی و برخی پنیرها است.فاده میشود.
یک روش تولید نیتریت سدیم است.فاده از نیترات سدیم مذاب به عنوان نمک و سرب اکسید شده می باشد، در حالی که در یک روش مدرن تر از براده آهن قراضه برای کاهش نیترات است.فاده می شود. در واقع نیتریت سدیم توسط چندین واکنش شیمیایی که شامل کاهش نیترات سدیم است.، سنتز شده است..
از نظر تاریخی از نمک برای حفظ گوشت است.فاده شده است.. فرآوردههای گوشتی حاوی نمک معمولاً به رنگ قهوهای مایل به خاکستری بود. وقتی این ماده به همراه نمک اضافه شود، گوشت قرمز و سپس صورتی رنگ ایجاد میکند که با گوشتهای فرآوری شده مانند ژامبون، بیکن، هات داگ و بولونیا همراه است..