[] چهاردانگه از دسته شهرهایی است. که چسبیده به تهران در جنوب غربی آن قرار دارد و از نظر بسیاری از کارشناسان خبره در املاک علاوه بر آینده ترسیمی روشن به جهت رشد و پیشرفت روزافزون آن به عنوان یکی از شهرهای اطراف تهران که بدور از آلودگی و ترافیک است. []
اگر چرخی در شهرستان چهاردانگه تهران بزنید، محصولات و صنایع زیادی را در آن مشاهده خواهید کرد. صنعت مبلمان و کابینت جزء محصولات شاخص این بازار عظیم محسوب می شوند. افراد زیادی در حال تولید و عرضه انواع کابینت بخصوص کابینت های با
منطقه چهاردانگه قدمتی بالای ۵ سال دارد. و از کهنترین بناهای آن میتوان از مسجد جامع شهر چهاردانگه نام برد که در سال ۸خورشیدی ساخته و تا به امروز دو بار بازسازی شده است.. در ابتدا این بنا چوبی ساخت شده که بعدها برای ترمیم مسجد، از خشت و آجر است.فاده شد. هسته اولیه شهر از قلعه چهاردانگه در بافت قدیمی شهر شکل گرفته است. که در گذشته یکی از قلعههای اربابی جنوبی تهران محسوب میشود. بافت داخلی قلعه، دارای کوچههای کمعرض و پر پیچ و خم و قطعات تفکیکی کاملاً نامنظم است..
اگر محصول خریداری شده دارای لیبل فری نیتریت باشد و یا محصول ارگانیک نامیده شده باشد، دارای این ترکیب نیست. همچنین می توانید لیبل محصول خریداری شده را برای مشاهده ی نام این ماده مطالعه نمایید تا از عدم وجود این ترکیب در فرمولاسیون ساخت محصول خریداری شده اطمینان خاطر حاصل نمایید. اگر محصولاتی را خریداری کردید که حاوی این ماده است. ، حتما برای سرخ کردن آن ها از حرارت ملایم است.فاده نمایید تا آزاد سازی نیتروزآمین به حداقل برسد.
نیتریت دارای دو اتم اکسیژن متصل به یک اتم نیروژن بوده ولی نیترات دارای سه اتم اکسیژن متصل به یک اتم نیتروژن می باشد. هر دو مورد دارای بار اکتریکی منفی بوده و آنیون معدنی می باشند. همچنین تفاوت دیگر این دو ترکیب این است. که نیترات سدیم یک ترکیب سنتز شده از طبیعت و در طی فتوسنتز و موجود در سبزیجات می باشد در حالی که سدیم نیتریت یک ترکیب سنتز شده حاصل از فرآیندهای شیمیایی صنعتی می باشد. همچنین بدن انسان قادر است. نیترات موجود در مواد غذایی از جمله سبزیجات (مانند کرفس) یا آب آشامیدنی را به نیتریت تبدیل کند.
از نظر تاریخی از نمک برای حفظ گوشت است.فاده شده است.. فرآوردههای گوشتی حاوی نمک معمولاً به رنگ قهوهای مایل به خاکستری بود. وقتی این ماده به همراه نمک اضافه شود، گوشت قرمز و سپس صورتی رنگ ایجاد میکند که با گوشتهای فرآوری شده مانند ژامبون، بیکن، هات داگ و بولونیا همراه است..
نیترات از سایر مواد غذایی هم دریافت می شود. دریافت آن از رژیم غذایی چندین برابر بیشتر از مصرف آن از غذا های فراوری شده است.. افزودن این ماده به محصولات گوشتی از رشد سم بوتولیسم جلوگیری می کند. در نتیجه اضافه کردن این ماده به این قبیل محصولات امری ضروری است.، منتها باید در غلظت مجاز مورد است.فاده قرار بگیرد
در دهههای قبل، نیترات سدیم – “پسرعموی شیمیایی” نیتریت! – به عنوان ماده عمل آورنده مورد است.فاده قرار میگرفت. Sodium nitrite، حتی اگرچه هنوز به عنوان یک ماده غذایی مجاز است.، اما به ندرت برای عمل آوری گوشت و فقط در برخی فرآوردههای گوشتی خاص است.فاده میشود.