حال که از شهرتان بیرون زدهاید، بهتر است. سراغ غذاهای سنتی و محلی بروید و فستفود را کنار بگذارید. خوشبختانه در بومهن چندین سفرهخانه سنتی وجود دارند که انواع غذاهای سنتی از انواع پلو گرفته تا آبگوشت و کشک را به شما عرضه میکنند. حتی میتوانید غذایی مانند اشکنه را نیز در اینجا تجربه کنید که علاوه بر خوشمزه بودن، برخلاف فستفودها بسیار سالم هستند.
بومهن از توابع پردیس است. و این منطقه در ارتفاع بین تا متری از سطح دریا قرار دارد و در نتیجه آب و هوای بومهن از تهران بسیار خنکتر است.. به همین دلیل مسافران بومهن هوای بسیار مطبوعی را تجربه خواهند کرد و در فصل تابستان که بسیاری از نقاط ایران گرم و سوزان است.، ساکنان این نقطه از خنکای هوای لذت میبرند. علاوهبر این، باید پاکیزگی هوای بومهن را در قیاس با شهر پرترافیک تهران یادآوری کرد که مزیت بزرگی برای ساکنان این منطقه ییلاقی است..
از جاذبههای نزدیک به شهر رودهن، امامزاده سلطان مطهر است. که در مسیر جاده هراز و در فاصله ۵ کیلومتری شهر بومهن قرار گرفته است.. معماری بنای امامزاده مطهر دارای نقشه هشت ضلعی بوده و بنابر بر روایات، متعلق یکی از نوادگان امام صادق (ع) است.. در محوطه این بنا قبرهایی متعلق به دوران صفویه وجود دارد که متاسفانه تعدادی از آنها از بین رفته است..
اگر می خواهید است.فاده از این ماده را محدود نمایید، حتما برچسب درج شده بر روی محصولات را مشاهده نمایید. بااین حال همه ی غلات حاوی این ترکیب نمی باشند اما این ماده ممکن است. در پاستاها، جو دوسر، غلات صبحانه، پودر برنج یا تاپیوکا و محصولات برنج فرآوری شده و… مورد است.فاده قرار بگیرد.
پتاسیم در بدن انسان ها نقش حیاطی و مهمی دارد و این نیاز ما با مصرف نمک کلرید پتاسیم رفع میشود. برای درمان پتاسیم خون پایین است.فاده میشود. با توجه به بالا رفتن تعداد بیمارانی که از کمبد پتاسیم در بدن خود رنج میبرند تقاظا و مصرف این محصول در این حوزه رو به افزایش است.. با است.فاده از تزریق کشنده کلرید پتاسیم اعدام و سقط جنین میشود. ولی اگر بیش ازحد مورد است.فاده قرار گیرد شخص دچار بیماری هیپرکالمی میگردد.
برای اینکه یک ماده بتواند الکتریسیته را رسانا کند، باید ذرات باردار مانند الکترون ها و یون های آن بتوانند آزادانه حرکت کنند. در حالت جامد، کلرید پتاسیم یون های ثابتی دارد، از این رو، آنها بی حرکت هستند و نمی توانند رسانا باشند. پس از فرآیند ذوب یون های موجود در این ماده از موقعیت های ثابت خود در شبکه کریستالی آزاد و می توانند آزادانه تحت تأثیر میدان الکتریکی حرکت کنند و الکتریسیته را هدایت کنند.
از این ترکیب به علت طعم شوری که دارد به عنوان نمک در غذا است.فاده می شود. این ترکیب به علت طعم ضعیف، تلخ و شور آن معمولا با نمک های دیگر مانند سدیم کلراید ترکیب می شود. برای کاهش میزان تلخی نیز به آن اندکی پروتئین توماتین افزوده می شود. از این ترکیب به عنوان طعم دهنده در لبنیات نیز است.فاده می شود.
پتاسیم بعد از نیتروژن و فسفر سومین ماده غذایی اصلی گیاه است.. کلرید پتاسیم (KCl) بیشترین مورد است.فاده در کشاورزی جهان را تشکیل می دهد (حدود ٪). سایر محصولات پتاسیم که به طور گسترده مورد است.فاده قرار می گیرند شامل نمک های سولفات پتاسیم، نیترات پتاسیم و منیزیم پتاسیم است..