رودهن، شهری با آبوهوایی پاک در شمال شرق است.ان تهران است. و با است.ان سرسبز مازندران مرز مشترک دارد. مناطق ییلاقی رودهن در فصل تابستان به واسطه نزدیکی به کوه و رودخانه هوای خنک و مطبوعی دارند و گردشگران بسیاری را به خود جذب میکنند. این منطقه به دلیل نزدیکی به شهر تهران از روزگاران قدیم محلی برای تفریح و طبیعتگردی شهرنشینان پایتخت بوده است.. علاوه بر تفریح و گردش در این مناطق، بسیاری از پایتختنشینان در سالهای اخیر برای فرار از آلودگی شهر تهران به رودهن مهاجرت کردهاند و در آن جا زندگی میکنند.
شهر رودهن با توجه به قدمت خود هم دارای مناطق سنتی، هم مناطق آپارتمانی و مدرن و هم مناطق ویلایی است.. بیشتر خانه های سنتی در مرکز شهر و در محلات قدیمی قرار گرفته اند و اغلب خانه های ویلایی شخصی ساز رودهن در انتهای شهر قرار گرفته اند که بسیاری از پایتخت نشینان این مناطق خوش آب و هوا و زیبا را برای تفریحات آخر هفته خود انتخاب نموده اند. همچنین تقریبا تمامی مراکز تجاری و بیشتر رستورانها و فروشگاههای بزرگ در خیابان اصلی این شهر قرار گرفته اند.
پل نمیر یادگار دوران صفویه در شهر رودهن است.. این پل که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده، از جاذبههای تاریخی رودهن محسوب میشود. قدمت این پل به قرن سوم و چهارم هجری بر میگردد و رودخانهی فصلی رودهن از آن گذر میکند. در سالیان دور برای رفتن از تهران به فیروزکوه از روی این پل عبور میکردند. این پل با نامهای پل زنجیر یا پل فیروزکوه نیز خوانده میشود.
غیر از کاربرد این محصول در کشاورزی، این محصول در صنعت تولیدی ضد یخ ، تولید مصالح ساخت و ساز، مصرف در آزمایشگاه ها، تولید کاغذ، به عنوان جایگزین سدیم کلراید جهت تعدیل اسیدیته آب شرب، آبکاری فلزها و صنایع تولیدی رنگ نیز کاربرد فراوان دارد.
اگر می خواهید است.فاده از این ماده را محدود نمایید، حتما برچسب درج شده بر روی محصولات را مشاهده نمایید. بااین حال همه ی غلات حاوی این ترکیب نمی باشند اما این ماده ممکن است. در پاستاها، جو دوسر، غلات صبحانه، پودر برنج یا تاپیوکا و محصولات برنج فرآوری شده و… مورد است.فاده قرار بگیرد.
K عنصری مهم برای بدن است. که به دلیل انحلال پذیری بالا در آب یون های مثبت تولید می کند. این عنصر می تواند منجر به کاهش فشار خون، محافظت در برابر سکته مغزی ، جلوگیری از پوکی است.خوان و سنگ کلیه شود. در ادامه به نقش این عنصر بر روی سلامتی بدن بیشتر می پردازیم.
پتاسیم بعد از نیتروژن و فسفر سومین ماده غذایی اصلی گیاه است.. کلرید پتاسیم (KCl) بیشترین مورد است.فاده در کشاورزی جهان را تشکیل می دهد (حدود ٪). سایر محصولات پتاسیم که به طور گسترده مورد است.فاده قرار می گیرند شامل نمک های سولفات پتاسیم، نیترات پتاسیم و منیزیم پتاسیم است..
بزرگترین نقطه ضعف سولفات پتاسیم هزینه آن است.. و بزرگترین مشکل کلرید پتاسیم محتوای کلرید بالای این نماده است.. سولفات پتاسیم اغلب برای برخی از محصولات حساس به کلرید مانند سیب زمینی، تنباکو، برخی سبزیجات و میوه ها، برخی از گیاهان درختی مانند بادام، گردو و مرکبات بر کلرید پتاسیم ترجیح داده می شود، اگرچه این حساسیت ها به شدت به شرایط رشد، شوری خاک و شوری بستگی دارد.