قدمت رودهن به سال پیش برمیگردد. زمانیکه آذری زبانان اهل ارومیه، تصمیم گرفتند به این دره سرسبز و خوش آب و هوا مهاجرت کنند. بنابراین گویش اصلی مردم رودهن آذری است. ولی در برخی از روستاها و شهر آبعلی مردم به زبان مازندرانی هم صحبت میکنند.
برای رسیدن به رودهن میتوانید اتوبوسهای آزادراه تهران-پردیس را در پایانه دستواره، واقع در میدان نوبنیاد سوار شوید و به این شهر سفر کنید. همچنین میتوانید در سه راه تهرانپارس، از مینیبوسهایی که به رودهن میروند، است.فاده کنید. دانشجویان دانشگاه آزاد رودهن نیز میتوانند از ایستگاه متروی فرهنگسرا، اتوبوسهای تندرو را سوار شوند و مستقیم و بدون توقف به رودهن برسند.
همچنین شهرداری رودهن در تلاش است. که جهت ساماندهی به کمپ کردشگری بام رودهن اقدام به ایجاد واحداث بزرگترین رصد خانه است.ان تهران در این نقطه نمایید که در دست بررسی و مطالعه است.. که بعد از راه اندازی رصد خانه این نقطه به کمپ گردشگری، علمی و آموزشی بام رودهن تبدیل میشود
پتاسیم کلراید به شکل بلورهایی بدون رنگ، بدون بو و دارای مزه شور و تلخ می باشد. این ماده محلول در آب، گلیسیرین و اسید فرمیک بوده و نامحلول در الکل و دی اتیل اتر می باشد. کلرید پتاسیم (KCl) یک نوع نمک است که از ترکیب پتاسیم و کلر به وجود میآید . مهمت...
بیشترین مقدار مصرف پتاسیم کلرید در صنعت کشاورزی میباشد و عموما برای تولید کودهای پتاسه است.فاده میگردد. چرا که پتاسیم یکی از عنصر ضروری مورد نیاز گیاهان است. و موجب رشد و تقویت هرچه بیشتر آنها میشود. لازم به ذکر است. که برای تولید کودهای پتاسه از ترکیبات دگیری از پتاسیم نظیر
وجود عنصر پتاسیم در سلول های انسانی ضروری است. و است.فاده از قرص کلرید پتاسیم خوراکی روشی عادی برای کمبود پتاسیم پایین خون است..اگرچه میتوان کلریدپتاسیم را مستقیم درخون نیز تزریق کرد همچنین به عنوان جایگزین نمک در خوراک نیز است.فاده میشود.اما به دلیل طعم نامطبوع و نچندان خوب معمولا با نمک معمولی (کلرید سدیم) بابت افزایش کیفیت طعم و مزه ترکیب میگردد.
بزرگترین نقطه ضعف سولفات پتاسیم هزینه آن است.. و بزرگترین مشکل کلرید پتاسیم محتوای کلرید بالای این نماده است.. سولفات پتاسیم اغلب برای برخی از محصولات حساس به کلرید مانند سیب زمینی، تنباکو، برخی سبزیجات و میوه ها، برخی از گیاهان درختی مانند بادام، گردو و مرکبات بر کلرید پتاسیم ترجیح داده می شود، اگرچه این حساسیت ها به شدت به شرایط رشد، شوری خاک و شوری بستگی دارد.
طبق مطالعه از بین . شرکت کننده دانشمندان دریافتند فرادی که رژیم غذایی حاوی پتاسیم داشتند درصد کمتر دچار سکته های مغزی می شوند. در طی همین مطالعه اثبات گردید که رژیم غذایی سرشار از این ماده معدنی با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلی و عروقی همراه است..