بازرگانی، صنعتگری، کشاورزی و دامداری از مشاغل اصلی اهالی این شهر ری بهشمار میرود. شهر ری از نظر کشاورزی بسیار فعال و ۵٪ آن به طریقه صنعتی و مکانیزه و مابقی به روش نیمه مکانیزه و سنتی انجام میگیرد، فراوردههای کشاورزی شامل گندم، نباتات، علوفهای، پنبه، چغندر قند و ذرت و
شهر ری در طول تاریخ نامهای بسیاری را به خود گرفته است. که راکس، راگز، رغه، ارشکیه، ری شهر، ام البلاد و از جمله این اسامی تاریخی هستند. بر طبق نوشتههای موجود در اوستا، شهر ری را سیزدهمین شهری میدانند که در جهان ساخته شده است. و سکونت انسانها در آن به حدود هشت هزار سال پیش از پیش از میلاد مسیح باز میگردد.
شهرری تنها منطقه باستانی است.ان تهران است. که دارای ثار تاریخی بسیار زیادی است. که به قطب توسعه تورسیم مذهبی تهران تبدیل شده است..جاذبه های تاریخی این شهر دارای قدمت بسیار زیادی هستند مانند باروی برین که به سده های پیش از میلاد تعلق دارد. برخی از آثار مهم و تاریخی شهرری اعم از:
از کلرو پتاس برای تولید ترکیب هیدروکسید پتاس به عنوان مواد اولیه شیمیایی است.فاده میشود.از دیگر کاربردهای این محصول میتوان به داروسازی، تولید مواد شوینده و صابون، مکملهای خوراک دام، در آب به عنوان تولید آب کامل، در عملیات است.خراج نفت و گاز از اعماق زمین، جایگزین ترکیب کلرید سدیم در شوینده های خانگی به عنوان نرم کننده، در کارخانجات تولید شیشه به عنوان عملیات شار، برای ایجاد شفافیت در شیشه عینک، تولید ظرف های شیشهای، تولید انواع مانیتورهای تلویزیونی و کامپیوتری، در برخی از ترکیبات به عنوان ضد منجمد کننده ،در تولید مواد آتش خاموشکنها به همراه کلرید سدیم اشاره می کنیم.
هنگامی که اتم پتاسیم(K)، اتم کلر(Cl) در مجاورت یکدیگر قرار می گیرند، در فرآیند ترکیب اتم پتاسیم یک الکترون خود را از دست داده و تبدیل به اتمی با یک بار مثبت می شود. اتم کلر الکترون اتم پتاسیم را گرفته و به اتم با بار منفی تبدیل می شود و نمک KCl را تشکیل می دهد. ساختار شیمیایی این نمک به صورت زیر می باشد.
یک مطالعه از بین فرد در سنین تا سال نشان می دهد افرادی که پتاسیم بالا تری در رژیم غذایی خود مصرف می کنند از فشار خون پایین تری برخوردار هستد. این مطالعه میزان کاهش فشار خون سیستولیک را میلی متر جیوه و فشار خون دیاستولیک را میلی متر جیوه پایین تر از افرادی که در رژیم غذایی خود این عنصر را نداشتند گزارش کرد.
کاربرد اصلی پتاسیم کلرید در صنایع غذایی و کشاورزی می باشد. بخش اصلی پتاسیم کلرید در تولید کود پتاس برای کشاورزی است.فاده می گردد. وجود پتاسیم در بدن انسان حیاتی است. و کلرید پتاسیم خوراکی روشی معمول برای درمان پتاسیم پایین خون است.، اگرچه میتوان آن را به صورت وریدی نیز تزریق کرد، به عنوان جایگزین نمک برای غذا است.فاده میشود، اما به دلیل طعم ضعیف، تلخ و نامشخص آن، معمولا با نمک طعام معمولی (کلرید سدیم) برای بهبود طعم و مزه ترکیب میشود. برای تولید هیدروکسید پتاسیم و فلز پتاسیم به عنوان ماده اولیه شیمیایی است.فاده میشود.
بزرگترین نقطه ضعف سولفات پتاسیم هزینه آن است.. و بزرگترین مشکل کلرید پتاسیم محتوای کلرید بالای این نماده است.. سولفات پتاسیم اغلب برای برخی از محصولات حساس به کلرید مانند سیب زمینی، تنباکو، برخی سبزیجات و میوه ها، برخی از گیاهان درختی مانند بادام، گردو و مرکبات بر کلرید پتاسیم ترجیح داده می شود، اگرچه این حساسیت ها به شدت به شرایط رشد، شوری خاک و شوری بستگی دارد.