شهر صنعتی فیروزکوه در است.ان تهران و شهرستان تهران واق شده است. .که از مساحت کل ۵ هکتار برخوردار است..قراردادهای منعقد شده و واحدهای صنعتی این شهرک واحد است. که این واحد به بهره برداری رسیده اند. لازم به ذکر است. که طرح در شهرک صنعتی فیروزکوه در حال ساخت است.
یکی از شهرک های صنعتی تهران که در مجاورت شهرستان فیروزکوه قرار دارد شهرک صنعتی فیروزکوه است. که حدود هکتار وسعت دارد و قرارداد در این شهرک صنعتی منعقد شده است.. هم اکنون واحد صنعتی در این شهرک مشغول به کار هستند و حتی می توانند شروع به فعالیت کنند.
یکی از شهرک های صنعتی تهران که در مجاورت شهرستان فیروزکوه قرار دارد شهرک صنعتی فیروزکوه است. که حدود هکتار وسعت دارد و قرارداد در این شهرک صنعتی منعقد شده است.. هم اکنون واحد صنعتی در این شهرک مشغول به کار هستند و حتی می توانند شروع به فعالیت کنند.
پتاسیم کلرید یک نمک معدنی با فرمول شیمیایی KCl بوده و به صورت پودر یا کریستال سفید رنگ می باشد. این ماده یک نوع نمک هالید فلزی می باشد. پتاسیم کلرید را می توان از مواد مختلفی چون سیلویت، کارنالیت و پتاس است.خراج کرد و از ترکیب دو عنصر کلر و پتاسیم تشکیل می گردد. همچنین کلرید پتاسیم محصول جانبی واکنش تولید اسید نیتریک از نیترات پتاسیم و اسید هیدروکلریک است..
کاربرد اصلی پتاسیم کلرید در صنایع غذایی و کشاورزی می باشد. بخش اصلی پتاسیم کلرید در تولید کود پتاس برای کشاورزی است.فاده می گردد. وجود پتاسیم در بدن انسان حیاتی است. و کلرید پتاسیم خوراکی روشی معمول برای درمان پتاسیم پایین خون است.، اگرچه میتوان آن را به صورت وریدی نیز تزریق کرد، به عنوان جایگزین نمک برای غذا است.فاده میشود، اما به دلیل طعم ضعیف، تلخ و نامشخص آن، معمولا با نمک طعام معمولی (کلرید سدیم) برای بهبود طعم و مزه ترکیب میشود. برای تولید هیدروکسید پتاسیم و فلز پتاسیم به عنوان ماده اولیه شیمیایی است.فاده میشود.
وجود عنصر پتاسیم در سلول های انسانی ضروری است. و است.فاده از قرص کلرید پتاسیم خوراکی روشی عادی برای کمبود پتاسیم پایین خون است..اگرچه میتوان کلریدپتاسیم را مستقیم درخون نیز تزریق کرد همچنین به عنوان جایگزین نمک در خوراک نیز است.فاده میشود.اما به دلیل طعم نامطبوع و نچندان خوب معمولا با نمک معمولی (کلرید سدیم) بابت افزایش کیفیت طعم و مزه ترکیب میگردد.
طبق مطالعه از بین . شرکت کننده دانشمندان دریافتند فرادی که رژیم غذایی حاوی پتاسیم داشتند درصد کمتر دچار سکته های مغزی می شوند. در طی همین مطالعه اثبات گردید که رژیم غذایی سرشار از این ماده معدنی با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلی و عروقی همراه است..
اگر می خواهید است.فاده از این ماده را محدود نمایید، حتما برچسب درج شده بر روی محصولات را مشاهده نمایید. بااین حال همه ی غلات حاوی این ترکیب نمی باشند اما این ماده ممکن است. در پاستاها، جو دوسر، غلات صبحانه، پودر برنج یا تاپیوکا و محصولات برنج فرآوری شده و… مورد است.فاده قرار بگیرد.