شبکه بهداشت ودرمان شهرستان شهریار به عنوان زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران با هدف تأمین بهداشت و درمان شهروندان از طریق تعمیم و گسترش خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی در این شهرستان فعالیت مینماید.
شهریار بعدا به تهران آمد و در دارالفـنون تهـران خوانده و تا کـلاس آخر مـدرسه ی طب تحـصیل کردو در چـند مریض خانه هـم مدارج اکسترنی و انترنی را گـذراند ولی د رسال آخر به عـلل عـشقی و ناراحـتی خیال و پـیش آمدهای دیگر از ادامه تحـصیل محروم شد و با وجود مجاهـدتهـایی که بعـداً توسط دوستانش به منظور تعـقـیب و تکـمیل این یک سال تحصیل شد، شهـریار رغـبتی نشان نداد و ناچار شد که وارد خـدمت دولتی بـشود؛ چـنـد سالی در اداره ثـبت اسناد نیشابور و مشهـد خـدمت کرد و در سال ۵ به بانک کـشاورزی تهـران داخل شد .
منظومه حیدربابا تجلی شور و خروش جوشیده از عشق شهریار به مردم آذربایجان است. ، این منظومه از جمله بهترین آثار ادبی در زبان ترکی آذری است.، و در اکثر دانشگاههای جهان از جمله دانشگاه کلمبیا در ایالات متحدهآمریکا مورد بحث رساله دکترا قرار گرفته است. و برخی از موسیقیدانان همانند هاژاک آهنگساز معروف ارمنستان آهنگ جالبی بر آن ساخته است..
بیشترین مقدار مصرف پتاسیم کلرید در صنعت کشاورزی میباشد و عموما برای تولید کودهای پتاسه است.فاده میگردد. چرا که پتاسیم یکی از عنصر ضروری مورد نیاز گیاهان است. و موجب رشد و تقویت هرچه بیشتر آنها میشود. لازم به ذکر است. که برای تولید کودهای پتاسه از ترکیبات دگیری از پتاسیم نظیر
پتاسیم بعد از نیتروژن و فسفر سومین ماده غذایی اصلی گیاه است.. کلرید پتاسیم (KCl) بیشترین مورد است.فاده در کشاورزی جهان را تشکیل می دهد (حدود ٪). سایر محصولات پتاسیم که به طور گسترده مورد است.فاده قرار می گیرند شامل نمک های سولفات پتاسیم، نیترات پتاسیم و منیزیم پتاسیم است..
این عنصر با کلسیم رابطه ی مستقیمی دارد. وجود K می تواند میزان از دست دادن کلسیم از طریق اوره را تا حدود زیادی کاهش دهد. یک مطالعه از بین زنان در رنج سنی تا سال نشان داد که افرادی با مصرف به اندازه ی پتاسیم در رژِم غذایی خود از پوکی است.خوان کمتر رنج می برند.
این ماده شیمیایی جزو مواد اولیه ساخت پتاسیم هیدروکسید و فلز پتاسیم است.. از کاربرد های دیگر این محصول در صنعت میتوان کاربردهای ترکیب فوق به عنوان ضخیم کننده، قوام دهنده، تثبیت کننده و تقویت کننده ی طعم مورد است.فاده قرار می گیرد.محصولاتی مانند نوشیدنی های حاوی لبنیات ، شکلات شیری ، پنیر ، انوع خامه ، شیر تغلیظ شده ، ماست ، پودینگ و… مورد است.فاده قرار می گیرد. محصولات حاوی تخم مرغ از جمله محصولاتی که با تخم مرغ خشک ساخته شده اند ،ممکن است. حاوی کلرید پتاسیم باشند.
سازندههای رسی دارای کاتیونهای یک ظرفیتی می باشند که به راحتی با کاتیونهای دیگر جابه جا میگردد. باتوجه به فرمولاسیون کلرید پتاسیم -K+CL میتوان دریافت: در صورتیکه کلرید پتاسیم در مجاورت رسهای موجود در حفره حفاری قرار گیرد یون +K در سطح این رسها جایگزین کاتیون یک ظرفیتی رس گردیده و در نتیجه به دلیل پائین بودن میزان آب خواهی یا هیدراسیون پتاسیم، رسها پایدارتر باقی می مانند و از تورم رسها در اثر فیلتر شدن گل حفاری (water loss) جلوگیری میگردد. به عبارت دیگر به عنوان ممانعت کننده (INHIBITIR) در سازنده های شیلی و مارلی کاربرد فراوان دارند.