چیلرهای صنعتی به گونه ای طراحی شده اند که در تمام شرایط آب و هوایی فعالیت کنند، در حالی که چیلرهای تهویه مطبوع اغلب در زمستان غیرفعال هستند. زیرا تجهیزات تهویه هوا در یک سیستم تهویه مطبوع به دلیل عدم نیاز به سرمایش در آب و هوای سرد نیازی به انجام فعالیت ندارند، بر خلاف فرآیندهای صنعتی که در تمام فصول سال و فارغ از شرایط آب و هوایی در حال فعالیت هستند.
کمپرسور اسکرو متشکل از دو مارپیچ (نر و ماده) است. که در کنار هم و در یک بدنه ثابت قرار گرفته اند. با چرخش روتور، به دلیل کاهش حجم فضای بین دو روتور گاز مبرد متراکم می شود. این کمپرسورها به صورت نیمه بسته هستند و ظرفیتی در محدوده تا اسب بخار دارند. کمپرسورهای اسکرو تک پیچ نیز وجود دارند که بر اساس چرخش یک مارپیچ چرخان بین دو چرخ ستاره ای فرآیند تراکم را انجام می دهند.
پارامترهای مهم در انتخاب چیلر صنعتی مناسب عبارتند از: هزینه کلی چرخه عمر، منبع نیرو، ظرفیت سرمایشی چیلر، ظرفیت اواپراتور، مواد اواپراتور، نوع اواپراتور، ظرفیت کندانسور، دمای محیط، نوع فن، سطح نویز، جنس لولهکشی داخلی، تعداد کمپرسورها، نوع کمپرسور و ضریب عملکرد.
لازم به ذکر است. که اگرچه از چیلرهای صنعتی برای خنک کردن قطعات یا انجام برخی از فرآیندها است.فاده می شود، اما در واقع این سیستم چیلر، هیچ چیز را “سرد” نمی کنند. یک چیلر صنعتی یک شیء را سرد نمی کند، بلکه گرمای موجود را از بین می برد. چیلرهای هوایی و چیلرهای صنعتی، گرما را از آب یا هوا حذف کرده و آن را از طریق مبدل حرارتی، به جریان می اندازد تا هوا یا تجهیزات اطراف آن خنک شود.
چیلر در صنایع غذایی، کاربرد بسیار گسترده ای دارد و می توان است.فاده از آن را در دو بخش تولید و نگهداری مواد غذایی مورد بررسی قرار داد. در واقع هدف عمده از بکارگیری چیلر در این صنعت، کاهش و یا حفظ دمای محصولات غذایی برای مدت زمانی مشخص می باشد. الزام بسیاری از فرایندهای تولید مواد غذایی، انتقال گرما به مواد اولیه میباشد. بنابراین پس از اتمام فرایند تولید، برای آنکه بتوان محصول تولیدی را بسته بندی نمود، نیاز به سرمایش (جذب گرما) اجتناب ناپذیر خواهد بود.